Προς το περιεχόμενο

TeamViewer

pbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό εργαλείο το TV αλλά προσέξτε οι ανυποψίαστοι γιατί μερικοί "τσάκαλοι" φίλοι/γνωστοί με πρόσχημα να βοηθήσουν το στήνουν σαν system service και τρέχει από πίσω χωρίς να χρειάζεται ενεργοποίηση με το χέρι. Το εχω συναντήσει 2-3 φορές αυτό, μια συνηθισμένη περίπτωση είναι τίποτε γυμνασιόπαιδα να θέλουν καμιά φωτογραφία, κωδ. facebook και τέτοια. :ph34r: :P

When installing TeamViewer as a Windows system service:

•  
  • TeamViewer will run during your entire Windows session.
  • Your computer is reachable via TeamViewer even before the Windows logon.
  • Your computer is always reachable if it is switched on (and not in standby mode or idle state).
  • This mode is perfect, e.g. for remote maintenance of servers. In this case, nobody needs to be present at the other end. You can even restart and reconnect with TeamViewer after the restart.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλό εργαλείο το TV αλλά προσέξτε οι ανυποψίαστοι γιατί μερικοί "τσάκαλοι" φίλοι/γνωστοί με πρόσχημα να βοηθήσουν το στήνουν σαν system service και τρέχει από πίσω χωρίς να χρειάζεται ενεργοποίηση με το χέρι. Το εχω συναντήσει 2-3 φορές αυτό, μια συνηθισμένη περίπτωση είναι τίποτε γυμνασιόπαιδα να θέλουν καμιά φωτογραφία, κωδ. facebook και τέτοια. ph34r.giftongue.gif

Το team, αν θυμάμαι καλά, από προεπιλογή στήνεται σαν service των windows.Το πρόβλημα είναι να μην έχει δηλωμένο κάποιο σταθερό κωδικό. Τότε είναι που το σύστημα είναι εκτεθειμένο.

Εξ άλλου, όταν ανοίγει η σύνδεση στο team εμφανίζεται και το παράθυρο δεξιά με τα στοιχεία της σύνδεσης και αν κάποιος σου συνδεθεί κι εσύ συνεχίζεις χωρίς να ενοχληθείς τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ότι χάκαραν τους servers του teamviewer;;

Προχθές που προσπάθησα να κάνω μια σύνδεση με άλλον υπολογιστή δεν μπορούσα, προσπάθησα 3-4 φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εκείνο που με παραξένεψε είναι ότι μου έβγαζε μήνυμα ότι το παρεμπόδιζε το Avira Premiun Security (ενώ εγώ έχω εγκατεστημένο το Avire Free). Πρώτη φορά μου το έκανε αυτό και σίγουρα είναι ύποπτο.

Δείτε κι εδώ: TeamViewer has been hacked.

Δημοσ.

Προχθές που προσπάθησα να κάνω μια σύνδεση με άλλον υπολογιστή δεν μπορούσα, προσπάθησα 3-4 φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εκείνο που με παραξένεψε είναι ότι μου έβγαζε μήνυμα ότι το παρεμπόδιζε το Avira Premiun Security (ενώ εγώ έχω εγκατεστημένο το Avire Free). Πρώτη φορά μου το έκανε αυτό και σίγουρα είναι ύποπτο.

Δείτε κι εδώ: TeamViewer has been hacked.

Oπότε είναι χακαρισμένοι οι server του teamviewer.
Δημοσ.

Το team, αν θυμάμαι καλά, από προεπιλογή στήνεται σαν service των windows.

Το post που έκανες quote είναι από το 2012. :blink: :wacko:

Πάντως υπάρχει portable έκδοση του teamviewer που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, όμως αν κάποια στιγμή ζητήσει αυτόματη ενημέρωση τότε κάνει εγκατάσταση και περνάει σαν service.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το post που έκανες quote είναι από το 2012. :blink: :wacko:

Πάντως υπάρχει portable έκδοση του teamviewer που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση, όμως αν κάποια στιγμή ζητήσει αυτόματη ενημέρωση τότε κάνει εγκατάσταση και περνάει σαν service.

Νεκρόφιλοι ρε, μην τα ψάχνεις.

Δημοσ.

Ισχύει ότι χάκαραν τους servers του teamviewer;;

Ναι ισχύει και απορώ που δεν υπάρχει σαν είδηση σε ελληνικά forum. Όποιος δεν ενημερωθεί και να το ξηλώσει άμεσα καλά να πάθει.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι, ψάχνοντας για εναλλακτικά προγράμματα, βρήκα δύο ενδιαφέροντα, που δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνωστά, και τα αναφέρω για όποιον θα ήθελε να τα δοκιμάσει: AeroAdmin και AnyDesk.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ισχύει και απορώ που δεν υπάρχει σαν είδηση σε ελληνικά forum. Όποιος δεν ενημερωθεί και να το ξηλώσει άμεσα καλά να πάθει.

Οχι δεν ισχυει. Ποθεν προκυπτει οτι χακεύτηκε το teamviewer? Επειδή υπηρξαν καποιες αναφορές? Η εταιρια το αρνηθηκε και η αληθεια ειναι πως τα passwords τους μπορει να διερρευσαν απο αλλου. 

Επισης, ας πουμε οτι έγινε το χακεμα. Κατοπιν εορτής να το ξηλώσεις για ποιο λογο?  Επίσης ποιος σε διαβεβαιώνει οτι στο νεο σου remote access service δεν θα γίνει χάκεμα? 

Η TV δεν ειναι καμια της πλακας. Απο τις πολυ μεγάλες στον χώρο της... και δινει και ολα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνεις απορθητο το account σου. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους...

Δημοσ.

Και το AMMY.

Πανάλαφρο και εύχρηστο. Μου το πρότειναν ως εναλλακτικό του Team Viewer και σώθηκα κι εγώ κι ο μικρός που σπουδάζει στο εξωτερικό και ενίοτε κάνει βλακείες στο laptop. Το μόνο παράξενο είναι το γεγονός ότι καναδυό antimalware προγράμματα το εμφανίζουν ως PUP (ίσως λόγω της φύσης του προγράμματος - remote control etc)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...