Προς το περιεχόμενο

TeamViewer

pbp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει αυτό εδώ το πρόγραμμα?

Κατά πόσο ασφαλές είναι?

Τι ακριβώς μπορεί να δει και να κάνει κάποιος στο pc μου και για μέχρι πότε από τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσω?

Πόσο ασφαλές είναι?

Αυτός που θα έχει πρόσβαση στο pc μου θα έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και τους φακέλους?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ κοσμος το χρησιμοποιει και εδω στο φορουμ και γενικα στο ιντερνετ.

Ειναι ασφαλες. Το τι θα μπορει να κανει κανεις εξαρταται απο τα δικαιωματα που του δινεις.

Δημοσ.

Πολυ κοσμος το χρησιμοποιει και εδω στο φορουμ και γενικα στο ιντερνετ.

Ειναι ασφαλες. Το τι θα μπορει να κανει κανεις εξαρταται απο τα δικαιωματα που του δινεις.

Πως ρυθμίζεις τα δικαιώματα ?

έχω ακούσει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς εγκατάσταση.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Πως ρυθμίζεις τα δικαιώματα ?

έχω ακούσει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς εγκατάσταση.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.

Μεσα απο τα options του προγραμματος. Επισης το portable υφισταται οντως (quicksupport)

Με ενα google και μια ματια στο site του teamviewer θα βρεις ευκολα τις απαντησεις στις ερωτησεις σου.

Δημοσ.

Μεσα απο τα options του προγραμματος. Επισης το portable υφισταται οντως (quicksupport)

Με ενα google και μια ματια στο site του teamviewer θα βρεις ευκολα τις απαντησεις στις ερωτησεις σου.

Εντάξει το βρήκα αυτό με το quicksupport.

Απλά δεν βρήκα που είναι αυτές οι ρυθμίσεις για το ποια αρχεία θα είναι προσβάσιμα.

Δημοσ.

Εντάξει το βρήκα αυτό με το quicksupport.

Απλά δεν βρήκα που είναι αυτές οι ρυθμίσεις για το ποια αρχεία θα είναι προσβάσιμα.

pbp η φιλοσοφία του teamviewer δεν ειναι να εχεις περιορισμένη πρόσβαση σε φακέλους/αρχεία αλλά ειναι ΣΑΝ να ειναι κάποιος μπροστά στον υπολογιστή σου (όπως εισαι εσυ).

Βλέπεις τι κανει ο τρίτος, όπως αν κάθονταν μπροστά στον υπολογιστή σου και εσύ κοιτάς πάνω απο τον ώμο του.

Τα μονα που «μπορεί» να θεωρηθούν λίγο πιο επικίνδυνα για τον αδαή χρήστη ειναι το file transfer. Και εκεί εμφανίζεται παράθυρο με αναλυτικό report.

Οι μόνες ρυθμίσεις περιορισμου-ασφαλείας που μπορεις να σκαλίσεις βρίσκονται:

μενου Extras -> Options -> Show Advanced Options -> Access control βάλε Custom -> Πάτα το κουμπί Details και κλείδωσε οτι νομίζεις.

Δημοσ.

Έχει το καλό οτι δεν χρειάζεται port forward ούτε και dyndns για να έχεις πρόσβαση στο pc σου. Αρκεί να έχεις το id και το password.. Έχω παρατηρήσει όμως οτι η τελαυταία έκδοση δεν είναι συμβατή με την προηγούμενη με αποτέλεσμα το account μου να μην δείχνει online τους υπολογιστές που έχω αποθηκεύσει και τρέχουν την προηγούμενη έκδοση.. :(

Δημοσ.

Γενικώς, κάθε έκδοση που βγάζουν δεν είναι συμβατή με τις προηγούμενες.

Όσον αφορά την ασφάλεια, αυτό σηκώνει συζήτηση εφόσον όλη η επικοινωνία περνάει μέσα από τους server της εταιρείας.

Κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει αν θέλεις να τρέξει σε portable μορφή και αν θέλεις να ζητείται επιβεβαίωση για κάθε ενέργεια.

Πιο ασφαλές νομίζω ότι είναι το tightvnc αλλά πρέπει να ξέρεις την ip του server για να συνδεθείς και αυτό δημιουργεί προβλήματα όπου υπάρχει dynamic ip (σχεδόν σε όλους δηλαδή) που λύνεται με την δημιουργεία λογαριασμού στο http://dyn.com/dns/

Δημοσ.

κάτι τελευταίο,

Αφού τελειώσει η σύνδεση με κάποιον,

αυτός μπορεί να εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στην επιφάνεια μου εφόσον έχει το id και τον κωδικό που του έχω δώσει?

Δημοσ.
κάτι τελευταίο' date='

Αφού τελειώσει η σύνδεση με κάποιον,

αυτός μπορεί να εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στην επιφάνεια μου εφόσον έχει το id και τον κωδικό που του έχω δώσει?[/quote']

Θεωρητικα ναι.πρακτικα οχι,αν εσυ καθεσαι συνεχεια εκει και κλεινεις τον διαλογο επικοινωνιας του teamviewer..

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

με λίγα λόγια το μόνο αρνητικό του teamviewer είναι ότι είναι πανάκριβο (ναι έχει και δωρέαν λύση, αλλά μια εποχή σκεφτόμουν να το αγοράσω και έπαθα ένα έμφραγμα όταν είδα τις τιμές)

είναι συμπαθέστατο και μπορεί να σε γλυτώσει μερικά χιλιόμετρα υπο συνθήκες

Δημοσ.

με λίγα λόγια το μόνο αρνητικό του teamviewer είναι ότι είναι πανάκριβο (ναι έχει και δωρέαν λύση, αλλά μια εποχή σκεφτόμουν να το αγοράσω και έπαθα ένα έμφραγμα όταν είδα τις τιμές)

Το χρησιμοποιείς για επαγγελματική χρήση ή για υποστήριξη φίλων και γνωστών;

είναι συμπαθέστατο και μπορεί να σε γλυτώσει μερικά χιλιόμετρα υπο συνθήκες

Έχω γλυτώσει εκατοντάδες χιλιόμετρα και σχεδόν άπειρες ώρες τηλεφωνική υποστήριξη.

Δημοσ.

@isay θα μου άρεσε να το έχω, έκανα switch σε νόμιμο software την μέρα που έβγαλα βιβλία στην εφορία (gimp, inkscape, linux και τα ρέστα), για ηθικούς λόγους κατά βάση

δεν έχω δουλέψει το teamviewer επαγγελματικά αλλά σίγουρα θα με βόλευε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...