Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ,αυτο πού θελω να κανω ειναι να μπορω να βλέπω απο το pc (windows 7) την καρτα του κινητου,μέσω ασύρματου δικτύου,

θέλω δήλαδη να μπορώ να αντιγράφω αρχεία απο το pc στην καρτα δικτύου σαν να είναι οποιοδήποτε φακελος δικτύου.Γίνεται; κ αν είναι εφικτό να εμφανίζεται η κάρτα μόλις ανοίγο το wifi χωρίς να χρείαζετε να κανω κάποια αλλη ενέργεια.

• Moderators
Δημοσ.

Το πλεον απλο που μπορω να σκεφτω ειναι ενας ssh server στο κινητο και κατι σαν το putty σε terminal απο το pc, ή αν προτιμας γραφικο περιβαλλον, winSCP και filezilla. Αλλα φανταζομαι πως ολο και καποιο "πιο ευκολο στη χρηση" προγραμμα θα παιζει στο market.

Δημοσ.

Πρώτα πρώτα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το AirDroid που είναι και δωρεάν. Εκτός αυτού που θέλεις κάνει και πάρα πολλά ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα πρώτα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το AirDroid που είναι και δωρεάν. Εκτός αυτού που θέλεις κάνει και πάρα πολλά ακόμα.

αυτο εψαχνα,κάνει δουλειά μια χαρα .thanks

Δημοσ.

Πολύ ψαρωτικό. Thanks!

Δημοσ.

Πολύ ψαρωτικό. Thanks!

Και το πιο βολικά από τα πολλά που έχω δοκιμάσει. Επίσης είναι από τα λίγα που δεν μου ξεσυνδέεται αυτόματα μετά από κάποια ώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω θα ήθελα να μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή. Εχω δοκιμάσει να κάνω κοινοχρηστους φακελους έτσι ωστε να μπορω να τους διαχειριστώ απο το κινητο μεσω wifi αλλα δεν τα έχω καταφέρει. Υπαρχει κανενας πιο απλός τρόπος ( οπως ο παραπάνω που προτείνετε) η στην τελικη αν έχετε κανενα απλο how to για την δημιουργία κοινοχρηστων φακελων σε win7.

To κινητο μου τρέχει android 2,3,4.

Ευχαριστώ εκ των προτερων...

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το ArDroid αλλά ρε γμτ δεν μου κάνει load τις εφαρμογές (στο κινητό). Λέει μεν ότι την πρώτη φορά θα κάνει ώρα να δημιουργήσει τη λίστα, αλλά μένει στο "loading..." πολλή ώρα οπότε μάλλον κάτι άλλο πάιζει. Και μέσα από τον browser η λίστα μου βγάζει ορισμένες τυχαίες, και οι περισσότερες ανάμεσα έχουν απλά το εικονίδιο android χωρίς να τις φορτώνει. Εσάς σας τις βγάζει κανονικά;

Δημοσ.

^^ Μηπως έχεις πολλες εφαρμογες φορτωμενες στο κινητο σου και αργει?

Εμένα πάντως δουλευει πολύ καλά.

Αυτό που θα ήθελα έστω και με καποιο άλλο προγραμμα είναι να μπορώ να κάνω το ανάποδο. Δλδ να μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του pc!!!

Δημοσ.

Συνολικά μαζί με τις εργοστασιακές έχω καμιά 100άρα, που δεν τις θεωρώ πολλές για high-end smartphone,έστω και περυσινό :) Δεν νομίζω ότι απλά αργεί, το άφησα πάρα πολλή ώρα και δεν τις εμφάνισε. Θα δοκιμάσω καθαρισμό cache της εφαρμογής μήπως στρώσει.

edit: το έκανα και πράγματι έστρωσε:)

Επίσης δύο στοιχεία μήπως φανούν χρήσιμα και σε άλλους: πρώτον, όταν επιλέγω να μπει συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας (κάτω κάτω στις ρυθμίσεις) μπαίνουν και στον εργοστασιακό launcher, και στον golauncher ex που έχω, αλλά δουλεύουν μόνο οι πρώτες. Και δεύτερον, κατά την μεταφορά αρχείων, εάν το όνομα του αρχείου έχει & το αρχείο μεταφέρεται αλλοιωμένο+θέλει μετονομασία.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

...Αυτό που θα ήθελα έστω και με καποιο άλλο προγραμμα είναι να μπορώ να κάνω το ανάποδο. Δλδ να μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του pc!!!

Αν καταλαβα καλα τι εννοεις, δες το teamviewer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...