Προς το περιεχόμενο

Shortcuts δίπλα από start menu

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το shortcut ενός προγράμματος δεξιά από το start menu; Δοκίμασα να τράβήξω το shortcut από την επιφάνεια εργασίας δίπλα στο start αλλά δεν μου το επιτρέπει (βγάζει απαγορευτικό σήμα)

Δημοσ.

mipws to kaneis drag and drop panw se kapio alo shortcut icon kata lathos? Ksanadokimase aliws topothetise to sto parakatw directory C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

opou USER=to username sou sto pc.

Δημοσ.

δεξί κλίκ πάνω στην taskbar -> Επέλεξε Unlock Taskbar και μετά σύρε ότι θέλεις στην Quick Lanch Bar. (δεξιά από το start menu). Και αφού βάλεις ότι θέλεις ξανα κάντην Lock την TaskBar.

Δημοσ.
infini

said:

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το shortcut ενός προγράμματος δεξιά από το start menu; Δοκίμασα να τράβήξω το shortcut από την επιφάνεια εργασίας δίπλα στο start αλλά δεν μου το επιτρέπει (βγάζει απαγορευτικό σήμα)

Θα πρέπει επίσης να έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση. Αυτό το κάνεις με δεξί κλίκ στην μπάρα ιδιότητες και τσεκάρεις το κουτάκι που λέει εμφάνιση της γρήγορης εκκίνησης. Το αν είναι lock ή όχι η μπάρα δεν νομίζω να έχει σημασία αφού και εγώ lock την έχω αλλά συνεχώς βάζω εικονίδια ...

Επίσης αφού βάλεις αρκετά εικονίδια μπορείς να αλλάξεις την σειρά αν θές με drag & drop ... 1.gif lampseis.gif Ciao2.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...