infini Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το shortcut ενός προγράμματος δεξιά από το start menu; Δοκίμασα να τράβήξω το shortcut από την επιφάνεια εργασίας δίπλα στο start αλλά δεν μου το επιτρέπει (βγάζει απαγορευτικό σήμα)
HexStatic Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 mipws to kaneis drag and drop panw se kapio alo shortcut icon kata lathos? Ksanadokimase aliws topothetise to sto parakatw directory C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch opou USER=to username sou sto pc.
Burner Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 δεξί κλίκ πάνω στην taskbar -> Επέλεξε Unlock Taskbar και μετά σύρε ότι θέλεις στην Quick Lanch Bar. (δεξιά από το start menu). Και αφού βάλεις ότι θέλεις ξανα κάντην Lock την TaskBar.
wert Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 Δημοσ. 27 Μαΐου 2003 infini said: Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω το shortcut ενός προγράμματος δεξιά από το start menu; Δοκίμασα να τράβήξω το shortcut από την επιφάνεια εργασίας δίπλα στο start αλλά δεν μου το επιτρέπει (βγάζει απαγορευτικό σήμα) Θα πρέπει επίσης να έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκίνηση. Αυτό το κάνεις με δεξί κλίκ στην μπάρα ιδιότητες και τσεκάρεις το κουτάκι που λέει εμφάνιση της γρήγορης εκκίνησης. Το αν είναι lock ή όχι η μπάρα δεν νομίζω να έχει σημασία αφού και εγώ lock την έχω αλλά συνεχώς βάζω εικονίδια ... Επίσης αφού βάλεις αρκετά εικονίδια μπορείς να αλλάξεις την σειρά αν θές με drag & drop ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.