Composer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα! Μόλις πριν από λίγο έπιασα τον ιό System Check. Καταλαμβάνει όλο το σύστημα! Ο βλάκας έκανα και scan με αυτό και fix κάποια "προβλήματα" που μου παρουσίασε. Ελπίζω να μη μου έσβησε κάποια αρχεία. Ψάχνω να βρω πως να τον αφαιρέσω αλλά λένε να κατεβάσεις ένα άλλο πρόγραμμα κτλ και φοβάμαι μην είναι και αυτός ιός. http://www.fixrogues.com/system-check-removal-how-to-video Έχει κανένας καμιά λύση;; (τώρα έχω μπει σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο)
Pantelwolf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 malwarebytes full scan σε ασφαλη λειτουργια.
Marria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Aυτη την ^%!$%!%@ κολλησα και εγω. Σου εμφανιζει πως εχει προβλημα ο δισκος και εμφανιζει ενα προγραμα σαν των win να κανεις scan στο δισκο και την πατας. Παντελφουλφ δεν ανοιγει καν το safe mode, ουτε καν το c:/ δεν βλεπει, και ολα τα εικονιδια ειναι απενεργοποιημενα. Κατευθειαν για φορματ πηγαινεις.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) μη λεμε οτι θελουμε, προχτες τον έβγαλα απο λαπτοπ μόνο με malwarebytes και μάλιστα δεν άφησε και κουσούρι. Ανάλογα το τι έχει πειραχτεί. Ασε που λεει ο συνθέτης οτι μας γράφει τώρα από ασφαλή λειτουργία Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2012 από Pantelwolf
Marria Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σε εμενα παντως οταν παταγα F8 μου εβγαζε αλλο μενου, να μπουταρω απο 1,4 δισκετα, απο Hdd ή απο το DVD ROM. Safe mode δεν ειχε καθολου. Και ειχε απενεργοποιησει το οποιο antivirus και malwarebytes ειχα. Και να κατεβασεις μετα το malwarebytes δεν μπορεις, γιατι ουσιαστικα εχει σβησει firefox, chrome και IE.
cb_papi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Νομιζω το F8 για safe mode το πατάς όταν αρχίσουν να φορτώνουν τα windows (μετά το bios).
Marria Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Eννοειται πως το παταγα στην αρχη , οταν πηγαιναν να φορτωσουν τα windows. Αλλα και παλι τζιφος
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Σε εμενα παντως οταν παταγα F8 μου εβγαζε αλλο μενου, να μπουταρω απο 1,4 δισκετα, απο Hdd ή απο το DVD ROM. Safe mode δεν ειχε καθολου. Και ειχε απενεργοποιησει το οποιο antivirus και malwarebytes ειχα. Και να κατεβασεις μετα το malwarebytes δεν μπορεις, γιατι ουσιαστικα εχει σβησει firefox, chrome και IE. α.μπορει αμα πετυχει να κανει system restore. marria την πρωτη φορα που πατας f8 σου βγαζει το μενου απο που να bootarei.με το που διαλεξεις τον σκληρο αμα πατησεις καπακια f8 θα πρεπει να σου ανοιξει το μενου του safe mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα