Silverage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Πριν λίγο καθώς έπαιζα bf3 στο λάπτοπ στο ποντίκι ξαφνικά έσβησαν τα λαμπάκια και σταμάτησε να λειτουργεί.Το έβγαλα και πήρα απο την άλλη usb θύρα την βάσει που έχω για να ψύχεται και την έβαλα σε εκείνη τη θύρα που είχα το ποντίκι.Μόλις το έβαλα έκανε ένα τσαφ και πέταξε καπνό και μια μυρωδιά σαν καψούλι.Τί στο καλό έγινε;
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Όπου καπνός και φωτιά. Οι υπόλοιπες usb δουλεύουν; Αν όχι μάλλον έκαψες τον usb controller, με 'γειά.
D4rkst3EL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 bf3 σε λαπτοπ? Καλά τι λαπτοπ έχεις(γενικά ρωτάω)
Silverage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 καλά δεν παίζω στο Ultra αλλά στο extra low.Το λαπτοπάκι είναι 3 ετών.Επίσης μπορώ να μετρήσω με πολύμετρο το usb port;Γιατί δεν θέλω να συνδέσω τίποτακ και να αρπάξει φωτιά.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Στο λίνκ θα δεις τα pinouts μιας usb θύρας. http://pinouts.ru/Slots/USB_pinout.shtml Αυτό που πρέπει να μετρήσεις είναι τα Pin 1 και 4, το + στο 1, με το πολύμετρο γυρισμένο σε DC Volts. Πρέπει να είναι 5 volt.
D4rkst3EL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί δε μας λες το λαπτοπ? Για τις usb πιο πολύ το ρώτησα απλά το bf3 κόλλαγε και αυτό. (πλάκα πλάκα είμαι περίεργος αν θα το παίζει και το δικό μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα