Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για σας, έχω φτιάξει ένα καινούριο blog και θέλω να κάνω κάτι γιατί δεν πατάει ψυχή (αν γίνετε δωρεάν). Θέλω και σχόλια http://treleseidiseis.blogspot.com/
kostaks3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για διαφημιση δεν ξερω...παντως πολυ ωραιο blog
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για διαφημιση δεν ξερω...παντως πολυ ωραιο blog Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια kostaks3, μήπως ξέρεις κανένα τρόπο ώστε να έχω περισσότερους επισκέπτες;
kostaks3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια kostaks3, μήπως ξέρεις κανένα τρόπο ώστε να έχω περισσότερους επισκέπτες; Δεν ξερω φιλε.Δεν εχω ασχοληθει.Το google ads ειναι με πληρωμη;
johnny21a Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλή αρχή είναι αυτό που έκανες τώρα, να το ποστάρεις δηλαδή σε όσα περισσότερα forums μπορείς. Βάλε το και στην υπογραφή σου. Επίσης προώθηση μέσα από facebook, κάνε ένα group και βάζε όλους σου τους φίλους... Είναι όμορφο και μπράβο για την δουλειά σου. Αν μπορείς όμως μείωσε λίγο το padding των <li> στο μενού σου για να μην το βγάζει σε 2 γραμμές όπως κάνει τώρα και φαίνεται λίγο άσχημο... (τώρα είδα ότι είναι blogspot οπότε δεν ξέρω αν μπορείς να επέμβεις στο template/css παρόλα αυτά αφήνω το παραπάνω σχόλιο για την περίπτωση που μπορείς να το αλλάξεις...)
Xenobius Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Το καλύτερο είναι να βρεις κι αλλα blogs και να αλλαζετε links για να βοηθαει ό ενας τον αλλον. Ετσι κι αλλιως, η blogόσφαιρα το κάνει αυτό συχνά..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας
alexitsios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Θα έλεγα επίσης να δοκιμάσεις να πάρεις ένα domain για να είναι πιο εύκολο να σε βρίσκει κάποιος, καθώς επίσης και να γράφεις όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα γίνεται. Όσο περισσότερα άρθρα γράφεις, τόσο πιο εύκολα θα σε βρίσκουν για διάφορους όρους. Όλα τα άλλα μπορούν να έρθουν υποστηρικτικά, αφού έχεις περιεχόμενο
Xenobius Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 . Όσο περισσότερα άρθρα γράφεις, τόσο πιο εύκολα θα σε βρίσουν για διάφορους όρους. Γιατί ρε να το βρίσουν το παιδί; :-P:-P:-P
alexitsios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 @xebibius xaxaxaxa Έχεις δίκιο. Κάτσε να το διορθώσω
Madam Frikaro Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Kαλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Έχω φτιάξει ένα ψυχαγωγικό και ενημερωτικό blog http://madam-frikaro.blogspot.gr/ και έχω ένα προβληματάκι. Όταν κάνω share στο facebook δεν μου δίνει την επιλογή να αλλάξω την μικρογραφία με αποτέλεσμα να μου βάζει από μόνο του είτε την φωτό από την κεφαλίδα είτε από κάποιο banner που έχω μέσα στο blog. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από Madam Frikaro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα