Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος κάτι ρε παιδιά; Ψάχνω να κλειδώσω π.χ μια καρτέλα με κωδικό η κάπως αλλιώς ώστε αν λείπω να μην είναι προσβάσιμη από τρίτους... Ο firefox να μπορεί να δουλέψει όμως ...

Δημοσ.

Αν μιλάς για κάποια σελίδα που θέλει login (π.χ. fb) και ο κωδικός είναι αποθηκευμένος στον ff, τότε μπορείς να βάλεις master password στους αποθηκευμένους κωδικούς ώστε για να συμπληρώσει το password σε κάποιο site θα πρέπει πρώτα να δοθεί ο σωστός κωδικός.

Αν αναφέρεσαι σε κάποια κανονική σελίδα χωρίς login τότε δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά και να γινόταν θα μπορούσε κάποιος να συνδεθεί με chrome, opera, ie κτλ. Τα δύο πρώτα υπάρχουν και σε portable μορφή που μπορεί κάποιος να το έχει στο usb του και να το τρέχει από εκεί.

Δημοσ.
Αν μιλάς για κάποια σελίδα που θέλει login (π.χ. fb) και ο κωδικός είναι αποθηκευμένος στον ff' date=' τότε μπορείς να βάλεις master password στους αποθηκευμένους κωδικούς ώστε για να συμπληρώσει το password σε κάποιο site θα πρέπει πρώτα να δοθεί ο σωστός κωδικός.

Αν αναφέρεσαι σε κάποια κανονική σελίδα χωρίς login τότε δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά και να γινόταν θα μπορούσε κάποιος να συνδεθεί με chrome, opera, ie κτλ. Τα δύο πρώτα υπάρχουν και σε portable μορφή που μπορεί κάποιος να το έχει στο usb του και να το τρέχει από εκεί.[/quote']

Πως να βάλω master password στους αποθηκευμένους κωδικούς;

Δημοσ.

Δηλαδή; Εγώ από το 1ο ποστ δεν κατάλαβα και πολλά. Ανέλυσε τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε γιατί αυτό το "να κλειδώσω π.χ μια καρτέλα με κωδικό" δεν λέει και πολλά, άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να κλειδώσεις μια καρτέλα, μόνο σελίδα.

Αν θέλεις να κόψεις κάποιες σελίδες τελείως μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο parental control πρόγραμμα.

Δημοσ.

Κοίτα φίλε, π.χ έχω δύο σελίδες στο firefox ( όχι παράθυρα ) πατώντας στην μια να μπαίνει αν πάω στην δεύτερη να είναι κλειδωμένη με κωδικό για να μπορέσω να δω το περιεχόμενο τις...

Δεν μιλάω για τα login passwords, μιλάω για ένα κωδικό που θα προστατεύει την σελίδα και θα με αφήνει να μπω μόνο με κωδικό για να δω π.χ ότι είναι το insomnia.gr με τους κωδικούς μου ( logins του insomnia.gr!

Αν κάποιος κάνει νέα καρτέλα και θέλει να μπει στο insomnia.gr να μην τον αφήνει η και να τον αφήνει να μην μπει με τους αποθηκεύμένους κωδικούς μου...

Βασικά αυτό θέλω αλλά το κόβω δύσκολο να γίνει, αν υπάρχει μια ενδιάμεση λύση καλοδεχούμενη ...

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα τι θες να κάνεις, νομίζω οτι χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα parental control και σου προτείνω το K9 Web Protection ( http://www1.k9webprotection.com/ )

Το εγκαθιστας (μην χάσεις τον κωδικό) και απο τις ρυθμίσεις κλειδώνεις τα πάντα εκτός απο τη σελίδα που επιτρέπεις. Αν κάποιος προσπαθήσει να πάει σε άλλη σελίδα (με όποιο τρόπο προσπαθήσει) θα πρέπει να βάλει κωδικό.

Δημοσ.

Μα αυτό ακριβώς κάνει ο γενικός κωδικός. Εσύ μπορεί να έχεις αποθηκευμένους τους κωδικούς σου για τις διάφορες σελίδες αλλά αν κάποιος πατήσει π.χ. insomnia.gr θα του ζητήσει τον κύριο κωδικό. Αν δεν τον δώσει ή δώσει λάθος θα ανοίξει μεν το Insomnia αλλά τα πεδία username και password θα είναι κενά και θα πρέπει να βάλει τα δικά του αν θέλει να συνδεθεί στο forum. Επίσης, αν θελήσει να αποθηκεύσει τους κωδικούς του θα του ξαναζητήσει τον κύριο κωδικό.

Ο κύριος κωδικός ισχύει για όλη την συνεδρία, δηλαδή αν τον δώσεις μια φορά δεν θα στον ξαναζητήσει μέχρι να κλείσεις τον ff. Αν τον κλείσεις και τον ξανανοίξεις θα πρέπει να ξαναδώσεις τον κωδικό, αν όμως δώσεις τον κωδικό και αφήσεις τον ff ανοιχτό, όποιος μπει θα έχει πρόσβαση στους αποθηκευμένους κωδικούς σου.

Μπορείς να δουλέψεις και με το profile manager. Αν αντιγράψεις την συντόμευση του ff, κάνεις δεξί κλικ ιδιότητες και στον προορισμό προσθέσεις στο τέλος ένα -p θα φορτώσει ένα πάνελ όπου μπορείς να δημιουργήσεις διάφορα profiles έτσι ώστε να έχεις το default όπου θα μπαίνουν όλοι και ένα με το όνομα σου όπου θα είναι οι δικές σου ρυθμίσεις και τα bookmarks που έχεις.

Δες περισσότερα για τα profiles (http://support.mozilla.org/en-US/kb/Managing-profiles)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...