Arch11 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ο δίσκος 2T θα προορίζεται για storage και όχι για μεταφορά αρχείων, οπότε θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές. Θα με ενδιέφερε να υπάρχει η δυνατότητα προστασίας με κωδικό, αλλά χωρίς να ξεφεύγουμε στο κόστος Υ.Γ. θα προτιμούσα πρόταση από multirama γιατί εκεί έχω ένα υπόλοιπο από επιστροφή προϊόντος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 είμαι τυφλός ή το multirama δεν έχει 3.5" εξωτερικούς?
Arch11 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 είμαι τυφλός ή το multirama δεν έχει 3.5" εξωτερικούς? Αυτοί εδώ τι είναι; Βασικά αυτούς τους 2 έχει στα 2Tb, seagate είχα κ πριν κ μου παρουσίασε bad sectors, αλλά δεν θέλω να δώσω κ πολλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 προχθές και χθες που κοίταξα δεν νομίζω ότι τους είχε... πανάκριβος ο WD παρεπιπτόντως, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά... δες http://www.skroutz.gr/s/288618/Western-Digital-My-Book-Essential-USB-3-0-2TB.html
Arch11 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 προχθές και χθες που κοίταξα δεν νομίζω ότι τους είχε... πανάκριβος ο WD παρεπιπτόντως, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά... δες http://www.skroutz.gr/s/288618/Western-Digital-My-Book-Essential-USB-3-0-2TB.html Ναι προφανώς ο seagate από multirama είναι μονόδρομος έτσι;τι γνώμη έχεις γι αυτόν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 αν έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι λιγότερο μια χαρά, είναι και usb3.0 και μπορείς να αγοράσεις άλλη βάση ξεχωριστά να τον κάνεις e-sata αν θες
Arch11 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 αν έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι λιγότερο μια χαρά, είναι και usb3.0 και μπορείς να αγοράσεις άλλη βάση ξεχωριστά να τον κάνεις e-sata αν θες σωστά μίλησες γέροντα... Άπλα είχα ένα δισταγμό γτ είχα έναν seagate goflex 2,5αρη που μου τέζαρε σχετικά γρήγορα μέσα σε 3 μήνες
3leven Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δυσκολος καιρος για... σκληρους! Αν δεν τον εχεις εξαιρετικα αναγκη η αν δεν σου τρεχουν τα λεφτα απ'τα μπατζακια , κανε υπομονη να επανελθουν οι νορμαλ τιμες..
Arch11 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δυσκολος καιρος για... σκληρους! Αν δεν τον εχεις εξαιρετικα αναγκη η αν δεν σου τρεχουν τα λεφτα απ'τα μπατζακια , κανε υπομονη να επανελθουν οι νορμαλ τιμες.. Οταν θα πέσουν οι σκληροί δεν θα χουμε εμεις χρηματα μετά οπως πάμε χαχα όπως κ να εχει, έχω μια έκπτωση που λήγει γι αυτό, απλα είχα ενδοιασμούς για την αξιοπιστία των τελευταίων Goflex
Arch11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Απ ότι είδα στο multirama έριξε την τιμή στον WD οπότε ανακεφαλαιώνοντας είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2: 1) WD My Book Essential WDBACW0020HBK - 2 TB 2)Seagate FreeAgent GoFlex Desk STAC2000201 - 2 TB Τι προτείνετε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 ίδια εγγύηση έχουν και η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά, εγώ θα έπαιρνα τον WD μόνο και μόνο λόγω προτίμησης στην WD...
MINDER Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Οταν ειχαν πρωτοβρει αυτοι οι εξωτερικοι wd ειχα παρει εναν του ενος tb. Αφου τον ειχα γεμισει καμια 800 γιγα σηκωνομε ενα πρωι τον ανοιγω και δεν επερνε μπρος. Και ενω ελεγα ε θα επεξε το τροφοδοτικο του απο τα multirama μου ειπαν οτι τα επεξε ο δισκος και μου εδωσαν πιστοτικο. Αλλα τα δεδομενα ποιος θα μου τα εδινε πισω ; Μερικες μερες ηταν που τον ειχα. Μια φορα την πατησα και δεν ξαναπηρα εξωτερικο με δικια του τροφοδοσια.
mchls Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Οταν ειχαν πρωτοβρει αυτοι οι εξωτερικοι wd ειχα παρει εναν του ενος tb. Αφου τον ειχα γεμισει καμια 800 γιγα σηκωνομε ενα πρωι τον ανοιγω και δεν επερνε μπρος. Και ενω ελεγα ε θα επεξε το τροφοδοτικο του απο τα multirama μου ειπαν οτι τα επεξε ο δισκος και μου εδωσαν πιστοτικο. Αλλα τα δεδομενα ποιος θα μου τα εδινε πισω ; Μερικες μερες ηταν που τον ειχα. Μια φορα την πατησα και δεν ξαναπηρα εξωτερικο με δικια του τροφοδοσια. Τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο του, ή απλα ''χτυπησε'' ο δισκος;;; Πολυ νωρις ομως βρε αδερφε! Μπας και του κανες τιποτα; Καμια περιεργη θερμοκρασια, καμια κωλοτουμπα;;;
mchls Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Απ ότι είδα στο multirama έριξε την τιμή στον WD οπότε ανακεφαλαιώνοντας είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2: 1) WD My Book Essential WDBACW0020HBK - 2 TB 2)Seagate FreeAgent GoFlex Desk STAC2000201 - 2 TB Τι προτείνετε; Αγορασες τελικα; Και αν ναι, ποιον;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα