Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δίσκος 2T θα προορίζεται για storage και όχι για μεταφορά αρχείων, οπότε θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές.

Θα με ενδιέφερε να υπάρχει η δυνατότητα προστασίας με κωδικό, αλλά χωρίς να ξεφεύγουμε στο κόστος

Υ.Γ. θα προτιμούσα πρόταση από multirama γιατί εκεί έχω ένα υπόλοιπο από επιστροφή προϊόντος

Δημοσ.

είμαι τυφλός ή το multirama δεν έχει 3.5" εξωτερικούς?

Αυτοί εδώ τι είναι;

Βασικά αυτούς τους 2 έχει στα 2Tb, seagate είχα κ πριν κ μου παρουσίασε bad sectors, αλλά δεν θέλω να δώσω κ πολλά.

• Super Moderators
Δημοσ.

προχθές και χθες που κοίταξα δεν νομίζω ότι τους είχε...

πανάκριβος ο WD παρεπιπτόντως, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά...

δες http://www.skroutz.gr/s/288618/Western-Digital-My-Book-Essential-USB-3-0-2TB.html

Δημοσ.

προχθές και χθες που κοίταξα δεν νομίζω ότι τους είχε...

πανάκριβος ο WD παρεπιπτόντως, δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά...

δες http://www.skroutz.gr/s/288618/Western-Digital-My-Book-Essential-USB-3-0-2TB.html

Ναι προφανώς ο seagate από multirama είναι μονόδρομος έτσι;τι γνώμη έχεις γι αυτόν;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι λιγότερο μια χαρά, είναι και usb3.0 και μπορείς να αγοράσεις άλλη βάση ξεχωριστά να τον κάνεις e-sata αν θες :P

Δημοσ.

αν έχει 2 χρόνια εγγύηση και όχι λιγότερο μια χαρά, είναι και usb3.0 και μπορείς να αγοράσεις άλλη βάση ξεχωριστά να τον κάνεις e-sata αν θες :P

σωστά μίλησες γέροντα...

Άπλα είχα ένα δισταγμό γτ είχα έναν seagate goflex 2,5αρη που μου τέζαρε σχετικά γρήγορα μέσα σε 3 μήνες

Δημοσ.

Δυσκολος καιρος για... σκληρους!

Αν δεν τον εχεις εξαιρετικα αναγκη η αν δεν σου τρεχουν τα λεφτα απ'τα μπατζακια , κανε υπομονη να επανελθουν οι νορμαλ τιμες..

Δημοσ.

Δυσκολος καιρος για... σκληρους!

Αν δεν τον εχεις εξαιρετικα αναγκη η αν δεν σου τρεχουν τα λεφτα απ'τα μπατζακια , κανε υπομονη να επανελθουν οι νορμαλ τιμες..

Οταν θα πέσουν οι σκληροί δεν θα χουμε εμεις χρηματα μετά οπως πάμε χαχα

όπως κ να εχει, έχω μια έκπτωση που λήγει γι αυτό, απλα είχα ενδοιασμούς για την αξιοπιστία των τελευταίων Goflex

• Super Moderators
Δημοσ.

ίδια εγγύηση έχουν και η τιμή δεν έχει μεγάλη διαφορά, εγώ θα έπαιρνα τον WD μόνο και μόνο λόγω προτίμησης στην WD...

Δημοσ.

Οταν ειχαν πρωτοβρει αυτοι οι εξωτερικοι wd ειχα παρει εναν του ενος tb.

Αφου τον ειχα γεμισει καμια 800 γιγα σηκωνομε ενα πρωι τον ανοιγω και δεν επερνε μπρος.

Και ενω ελεγα ε θα επεξε το τροφοδοτικο του απο τα multirama μου ειπαν οτι τα επεξε ο δισκος και μου εδωσαν πιστοτικο.

Αλλα τα δεδομενα ποιος θα μου τα εδινε πισω ;

Μερικες μερες ηταν που τον ειχα.

Μια φορα την πατησα και δεν ξαναπηρα εξωτερικο με δικια του τροφοδοσια.

Δημοσ.

Οταν ειχαν πρωτοβρει αυτοι οι εξωτερικοι wd ειχα παρει εναν του ενος tb.

Αφου τον ειχα γεμισει καμια 800 γιγα σηκωνομε ενα πρωι τον ανοιγω και δεν επερνε μπρος.

Και ενω ελεγα ε θα επεξε το τροφοδοτικο του απο τα multirama μου ειπαν οτι τα επεξε ο δισκος και μου εδωσαν πιστοτικο.

Αλλα τα δεδομενα ποιος θα μου τα εδινε πισω ;

Μερικες μερες ηταν που τον ειχα.

Μια φορα την πατησα και δεν ξαναπηρα εξωτερικο με δικια του τροφοδοσια.

Τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο του, ή απλα ''χτυπησε'' ο δισκος;;;

Πολυ νωρις ομως βρε αδερφε! Μπας και του κανες τιποτα;

Καμια περιεργη θερμοκρασια, καμια κωλοτουμπα;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...