george_ins Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, Σε ένα μαγαζί που δεν υπάρχει τηλεόραση παρά μόνο ένας Υπολογιστής με μόνιτορ, έχουμε μια νεκρή γωνία και θέλουμε να βάλουμε μια κάμερα. Εκεί που θα μπει η καμερα υπάρχει πρίζα για να μπει αντάπτορας και να την τροφοδοτεί. Όμως είναι μακρυά από τον Υπολογιστή και δε μπορώ (δε θέλω) να τραβήξω καλώδιο. Οπότε θα ήθελα μια ασύρματη κάμερα με Wireless USB receiver για να μπει στον υπολογιστή. Θα έβαζα ασύρματη (Wifi) αλλά είναι σχετικά ακριβές... Τι μπορώ να κάνω; Προτάσεις; Θα ήθελα μόνο από εντός Ελλάδος και άμεση διαθεσιμότητα αν υπάρχει! Αυτά! Ευχαριστώ πολύ!!
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μια καρτούλα σύλληψης (κάνει και παλιά pci tv) και αυτό Στην Αθήνα είναι φθηνώτερο (!),στις Κίτρινες γειτονιές (Σοφοκλέους + πέριξ).Σοβαρά μιλάω,μέχρι και 15€,βρίσκεις και μιά καρτούλα απ' το "χαρίζεται" και είσαι jet.
george_ins Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μια καρτούλα σύλληψης (κάνει και παλιά pci tv) και αυτό Στην Αθήνα είναι φθηνώτερο (!),στις Κίτρινες γειτονιές (Σοφοκλέους + πέριξ).Σοβαρά μιλάω,μέχρι και 15€,βρίσκεις και μιά καρτούλα απ' το "χαρίζεται" και είσαι jet. Σ΄ευχαριστώ φίλε μου, θα προτιμούσα βέβαια αγορές απο Ελλάδα και όχι ebay. Τώρα, λες να μου έρθει φθηνότερα ένας συνδυασμός Capture Card και μια κάμερα σαν αυτή που λες; Βασικά υπολογίζω να δώσω γύρω στα 50€!
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δεν διαβάζεις,ε;Βλέπεις μάλλον.... Σου λέω ότι στην Αθήνα είναι φθηνώτερο,το βρίσκεις καμια φορα ακόμα και στα 15€,στη Σοφοκλέους και στα πέριξ,στις Κίτρινες γειτονιές (=κινεζομάγαζα...).
george_ins Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δεν διαβάζεις,ε;Βλέπεις μάλλον.... Σου λέω ότι στην Αθήνα είναι φθηνώτερο,το βρίσκεις καμια φορα ακόμα και στα 15€,στη Σοφοκλέους και στα πέριξ,στις Κίτρινες γειτονιές (=κινεζομάγαζα...). Μάλλον κόλλησα γιατί δεν είμαι από Αθήνα! Για αυτό θα προτιμούσα να κάνω online κάποια αγορά, είτε USB Wireless Camera είτε Wireless Camera με δέκτη και Capture Card κάτω απο 50€!
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 o.k. then,sorry γιατί δεν κατάλαβα ότι είσαι εκτός Αθηνών. Στα μέρη σου δεν έχει Κινέζους με πολυμάγαζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα