liakoc7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια αν ξέρεις κανεις θέλω να μου πει πώως να κάνω ένα πρόγραμμα C για video club
migf1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια αν ξέρεις κανεις θέλω να μου πει πώως να κάνω ένα πρόγραμμα C για video club Καλησπέρα, φτιάχνεις ένα νέο πρότζεκτ σε ένα από τα διάφορα διαθέσιμα IDE για ανάπτυξη προγραμμάτων σε C, γράφεις τον κώδικα, τον αποθηκεύεις, τον κάνεις compile & link και εκτελείς το παραγόμενο εκτελέσιμο.
taazz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 δεν βλέπω test cases και debug, δεν το αγοράζω.
mtsouk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια αν ξέρεις κανεις θέλω να μου πει πώως να κάνω ένα πρόγραμμα C για video club Πες μας περισσότερες λεπτομέρειες φιλικά,
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, φτιάχνεις ένα νέο πρότζεκτ σε ένα από τα διάφορα διαθέσιμα IDE για ανάπτυξη προγραμμάτων σε C, γράφεις τον κώδικα, τον αποθηκεύεις, τον κάνεις compile & link και εκτελείς το παραγόμενο εκτελέσιμο. Πήγαινα να σου πω ότι ξέχασες το "New Project"... αλλά μετά είδα ότι μέχρι και αυτό είπες! :D
Directx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια αν ξέρεις κανεις θέλω να μου πει πώως να κάνω ένα πρόγραμμα C για video club Παρέχεις ελάχιστες λεπτομέρειες οπότε ακολουθεί μια γενική απάντηση.. Λοιπόν, Αν πρόκειται για άσκηση θα πρέπει να διαβάσεις με προσοχή την εκφώνηση η οποία τις περισσότερες φορές εξηγεί αναλυτικά το "τι" πρέπει να κάνεις και αρκετές φορές επίσης το "πως" θα πρέπει να κινηθείς ώστε να ολοκληρώσεις το ζητούμενο επιτυχώς. Αν πρόκειται για ανάπτυξη πραγματικής εφαρμογής όμως, θα πρέπει πριν κάνεις το οτιδήποτε να δεις τι προσφέρει ο ανταγωνισμός, δηλαδή κάποια ανάλογα προγράμματα και τις υπηρεσίες που υλοποιούν, ώστε να πάρεις μια βασική ιδέα για το τι θα πρέπει να προσφέρεις ως (minimum) υπηρεσίες στο λογισμικό σου (έμμεσα θα πάρεις και μερικές ιδέες για το πως θα μπορούσες να στήσεις την ΒΔ σου) και αν μπορείς με βάση το γνωσιολογικό σου υπόβαθρο να φέρεις εις πέρας το "έργο" που πρόκειται να σου ανατεθεί. Όπως και να έχει, καλή επιτυχία!!
migf1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πήγαινα να σου πω ότι ξέχασες το "New Project"... αλλά μετά είδα ότι μέχρι και αυτό είπες! :D Άσχετο: Έπεσα τυχαία χτες σε σύγχρονη έκδοση του DevC++ IDE : http://orwellengine....5-released.html (ξεχωριστό project από το original, maintained από έναν μόνο άνθρωπο).Έχει βάλει και λίγο από C++11 support.
Masterak0S Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν θέλεις να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για video club σε Standar C θα χρειαστείς βασικές γνώσεις προγραμματισμού σε C και έπειτα επεξεργασία σειριακών αρχείων μέσω της C. Μια καλή αρχή είναι να ξεκινήσεις με ένα MENU και γενικά την βασική δομή του προγράμματος όσο αναφορά τις λειτουργίες του (αποθήκευση,διαγραφή,επεξεργασία,αναζήτηση). Πάντως γνώμη μου εάν θέλεις να το δουλέψεις για σοβαρό σκοπό δηλαδή χρήση του κανονικά από επαγγελματία θα έπρεπε να το κάνεις σε κάποια αντικειμενοστραφή γλώσσα με γραφικό περιβάλλον όπως C#. Σε C που θέλεις φαντάσου καμιά 20αριά συναρτήσεις μαζί με την main και 3-4 χιλιάδες γραμμές κώδικα. Δεν είναι κάτι απλό όμως δεν είναι και κάτι πολύ προχωρημένο αρκεί να έχεις γνώσεις και χρόνο.
migf1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αν θέλεις να φτιάξεις ένα πρόγραμμα για video club σε Standar C θα χρειαστείς βασικές γνώσεις προγραμματισμού σε C και έπειτα επεξεργασία σειριακών αρχείων μέσω της C. Μια καλή αρχή είναι να ξεκινήσεις με ένα MENU και γενικά την βασική δομή του προγράμματος όσο αναφορά τις λειτουργίες του (αποθήκευση,διαγραφή,επεξεργασία,αναζήτηση). Πάντως γνώμη μου εάν θέλεις να το δουλέψεις για σοβαρό σκοπό δηλαδή χρήση του κανονικά από επαγγελματία θα έπρεπε να το κάνεις σε κάποια αντικειμενοστραφή γλώσσα με γραφικό περιβάλλον όπως C#. Σε C που θέλεις φαντάσου καμιά 20αριά συναρτήσεις μαζί με την main και 3-4 χιλιάδες γραμμές κώδικα. Δεν είναι κάτι απλό όμως δεν είναι και κάτι πολύ προχωρημένο αρκεί να έχεις γνώσεις και χρόνο. Δεν έχει να κάνει με τη γλώσσα, αλλά με την εμπειρία, τα εργαλεία και τις απαιτήσεις. Ούτε έχει να κάνει με το αν θα διαλέξει αντικειμενοστραφή γλώσσα ή όχι. Ούτε είναι υποχρεωτικό ότι αν διαλέξει να το κάνει με C πως θα γράψει 100 ή 10000 γραμμές κώδικα, 20 ή 200 συναρτήσεις ή ότι πρέπει υποχρεωτικά να το κάνει με σειριακή επεξεργασία αρχείων (τα MySQL και SQLite C connectors γιατί τα έχουμε; ) Μια χαρά επαγγελματικότατο πρόγραμμα μπορεί να γράψει και με C, όπως με οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, και μπορεί να το κάνει όσο πολύπλοκο ή όσο απλό, καθώς και όσο μεγάλο ή όσο μικρό σε κώδικα επιτρέπει η εμπειρία του και η εξοικείωσή του με την εκάστοτε γλώσσα και τα διαθέσιμα εργαλεία για αυτήν. Ειδικά η C είναι από τις περισσότερο υποστηριζόμενες γλώσσες σε βιβλιοθήκες για οτιδήποτε.
Masterak0S Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχει να κάνει με τη γλώσσα, αλλά με την εμπειρία, τα εργαλεία και τις απαιτήσεις. Ούτε έχει να κάνει με το αν θα διαλέξει αντικειμενοστραφή γλώσσα ή όχι. Ούτε είναι υποχρεωτικό ότι αν διαλέξει να το κάνει με C πως θα γράψει 100 ή 10000 γραμμές κώδικα, 20 ή 200 συναρτήσεις ή ότι πρέπει υποχρεωτικά να το κάνει με σειριακή επεξεργασία αρχείων (τα MySQL και SQLite C connectors γιατί τα έχουμε; ) Μια χαρά επαγγελματικότατο πρόγραμμα μπορεί να γράψει και με C, όπως με οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, και μπορεί να το κάνει όσο πολύπλοκο ή όσο απλό, καθώς και όσο μεγάλο ή όσο μικρό σε κώδικα επιτρέπει η εμπειρία του και η εξοικείωσή του με την εκάστοτε γλώσσα και τα διαθέσιμα εργαλεία για αυτήν. Ειδικά η C είναι από τις περισσότερο υποστηριζόμενες γλώσσες σε βιβλιοθήκες για οτιδήποτε. Εσύ πιστεύεις ότι απ΄τον τρόπο που ρωτάει ο liakoc7 θα ήθελε μια απάντηση σαν την δικιά σου? Σε μένα δεν χρειάζεται να τα πεις όλα αυτά για να δείξεις ότι ξέρεις πόσο κάνει 1+1 ... Τα έμαθα στο δημοτικό ... Κοίτα να προσαρμόζεσαι με το άτομο που σου ζητά βοήθεια και με το περιβάλλον γύρω σου γενικά διαφορετικά δεν έχει νόημα να συναναστρέφεσαι με άτομα σε forums. Εγώ του είπα ότι χρειάζεται σύμφωνα με το επίπεδο γνώσεων που κατάλαβα ότι έχει από την ερώτηση του εξαρχής. Ειδήμων και δήθεν σαν εσένα δεν χρειάζονται άτομα που ψάχνουν να μάθουν...
migf1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ειδήμονες και δήθεν είναι όσοι απαντάνε σε κάποιον που ζητάει πληροφορίες για C πως είναι καλύτερα να μάθει αντικειμενοστρέφεια, και να τον αποπροσανατολίζουν με επιχειρήματα που δεν ισχύουν. ΥΓ. Από πότε to oop μαθαίνεται πιο εύκολα ή θεωρείται πιο εύκολο από το procedural;
Masterak0S Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ειδήμονες και δήθεν είναι όσοι απαντάνε σε κάποιον που ζητάει πληροφορίες για C πως είναι καλύτερα να μάθει αντικειμενοστρέφεια, και να τον αποπροσανατολίζουν με επιχειρήματα που δεν ισχύουν. ΥΓ. Από πότε to oop μαθαίνεται πιο εύκολα ή θεωρείται πιο εύκολο από το procedural; Προσπαθώ να του δώσω κατεύθυνση ως προς το σήμερα. Μπορεί ο άνθρωπος να θέλει να το κάνει επάγγελμα. Γνωρίζεις πολλά πληροφοριακά συστήματα που δουλεύουν σε μη αντικειμενοστραφής γλώσσες;
migf1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ...Γνωρίζεις πολλά πληροφοριακά συστήματα που δουλεύουν σε μη αντικειμενοστραφής γλώσσες; Αμέ, και μόνο το 80% της βιομηχανίας των ενσωματωμένων συστημάτων αρκεί. Άσε που και με C προγραμματίζεις σε oop.
Masterak0S Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Αμέ, και μόνο το 80% της βιομηχανίας των ενσωματωμένων συστημάτων αρκεί. Άσε που και με C προγραμματίζεις σε oop. Το μέλλον είναι ο δομημένος προγραμματισμός. Εάν φανταστώ προγράμματα χωρίς μια καλή δομή δεδομένων φαντάζομαι έναν άνθρωπο χωρίς λογική. Κατ'εμέ άτομο που θέλει να ασχοληθεί με πληροφοριακά συστήματα και δεν γνωρίζει complires για C θα πρέπει να μάθει πρώτα αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και έπειτα να ασχοληθεί με μια γλώσσα που έχει μέλλον " C# ". (Αυτό είπα στο παιδί και με έπιασες απ'το λαιμό). Τώρα αν εσένα σε ενοχλεί αυτό άποψη σου ... Δεκτή αλλά όχι σωστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα