Quikis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Παίδες γεια σας...Εχω το το netbook Acer aspire one A110 zg5,το οποίο διαθέτει 8.9 ίντσες οθόνη,512 ram,8 gb ssd σκληρό δίσκο και θέλω να το αναβαθμίσω γιατί του έβαλα windows xp και πραγματικα σέρνεται.Αρχικα θέλω να tου αλλάξω ram,να την κάνω 1,5 gb.Από ότι έχω καταλάβει φοράει πάνω 512 και του προσθέτεις 1gb και γίνεται 1,5...Σωστα??Αυτό μοιάζει εύκολο...Σε δεύτερη φάση θέλω να του αλλάξω το touchpad γιατί δεν λειτουργεί,κ αυτό φαίνεται εύκολο...Εκεί που αντιμετωπίζω πρόβλημα είναι με τον σκληρό δίσκο...Επειδη τα 8 Gb δεν φτάνουν ούτε για καλημέρα,θέλω να τον επεκτείνω αρκετά...Όμως ο δίσκος είναι 1.8 ίντσες ,και αρχικα είναι δύσκολο να βρω και αφετέρου είναι πανάκριβοι...Ένας 60 gb κοστίζει 50 euros τουλάχιστον...Θέλω αν γίνεται να βάλω δίσκο με 2.5 ίντσες γύρω στα 160gb...Γίνεται όμως??Έχω δει αρκετά βιντεάκια στο youtube και δεν έβγαλα άκρη σχετικά με τον δίσκο...Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?? Link : Acer aspire one A110 zg5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα