Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...εγώ πιθανολογώ ότι από φλόπι κάνει (...αλλά μας το...κρατάει μυστικό...)

(...είπαμε, γιού εντ γουίμεν, ντοντ μιξ! :mrgreen:)

Δημοσ.

Αυτό με το oemsetup γενικά το βγάζει όταν κάνεις usb με ελληνικά XP(και κάτι πάει στραβά) για αυτό,ψυλλιάζομαι ότι κάτι τέτοιο παίζει.

(Μην πεις κάτι στο ιντερνέτ,σε κυνηγάει για πάντα :fear: ) ^_^

Δημοσ.

...εγώ πιθανολογώ ότι από φλόπι κάνει (...αλλά μας το...κρατάει μυστικό...)

(...είπαμε, γιού εντ γουίμεν, ντοντ μιξ! :mrgreen:)

απο floppy κανω,ειχα κατεβασει λαθος driver,αλλα μου βγαζει το ιδιο και τωρα που κατεβασα τους drivers που εχει μεσα αυτο το αρχειο

Δημοσ.

...δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται, αλλά την είχες κάνει "start-up" την δισκέτα; (Μέσα απ' τη διαδικασία του φορμάτ των Win. Δεξί δηλαδή, φορμάτ, και "create startup diskette" ή "make MS-DOS diskette" - κάπως έτσι...

Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ το σφάλμα που σου βγάζει, αλλά δεν θυμάμαι τί ακριβώς έφταιγε...

Αν δεν πιάσει το αποπάνω, φτιάξε δισκάκι με το nLite. Η καλύτερη φάση.

Δημοσ.

Αλλιώς τι να το κάνει το startup; Αν είναι να διαβάσει απλά τα αρχεία το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι φορμαρισμένη η δισκέτα.

Δημοσ.

Αλλο προβλημα παλι,ενω εγκατασταθηκαν τα windows και κανει επανεκκινηση μου πεταει το εξης:

a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

if this is the first time you 've seen this stop error screen,restart your computer.if this screen appears again,follow these steps:

check for viruses on your computer.remove any newly installed hard drives or hard drive controllers.check your hard drive to make sure is properly configured and terminated.run CHKDSK /F to check for hard drive corruption,and then restart your computer.

technical information:

***STOP: 0x0000007B (0xBACC3528,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)

Δημοσ.

Τον δίσκο είπαμε τον τσέκαρες με κα'να Hard Disk Sentinel (ως 2ο, μπαίνοντας στα Win του ΙDE), να δούμε τί λέει από "υγεία"...; Για θύμισε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...