Xor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα διαδικτυακοί φίλοι μου....οποιος έχει γνώσεις και υπομονή παρακαλώ τα φώτα του... Ψάχνω εδώ και καιρό να ξεκλειδώσω αρχικά τα 512 mb τις μνήμης του ZTE Blade gen 2.2,αλλα όσο και να έψαξα είτε χάθηκα στο ψάξιμο είτε δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τα ftm και τα αλλα αρχικά...και δεν βρήκα πουθενά όλα τα updates για το τι θα κανω μαζεμένα...και πάντα ξεκινώντας κάτι...δεν μπορούσα να συνεχίσω... παρακαλώ για την συμβολή σας στο πρόβλημα μου! ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 οταν το πηρες ειχε την 2.2 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερωτηση,θες να ξεκλειδωσεις τα 512mb απο την καρτα μνημης ή απτην μνημη του κινητου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 οταν το πηρες ειχε την 2.2 ; ναι φιλε την ειχε. @kostaks3 θελω να ξεκλειδωσω την μνημη του κινιτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ναι φιλε την ειχε. @kostaks3 θελω να ξεκλειδωσω την μνημη του κινιτου. Αν καταλαβα τοτε το χω το θεμα.Το ξερω απτο ξαδερφακι μου που εχει αυτο το κινητο Παρε Λινκ να χεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αν καταλαβα τοτε το χω το θεμα.Το ξερω απτο ξαδερφακι μου που εχει αυτο το κινητο Παρε Λινκ να χεις μου παρουσιάζεται πρόβλημα στο δωδέκατο βήμα...όταν φτάνει το ratio στο 6/100 μου βγάζει error line 1 please reset modem manually.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 μου παρουσιάζεται πρόβλημα στο δωδέκατο βήμα...όταν φτάνει το ratio στο 6/100 μου βγάζει error line 1 please reset modem manually.... Δεν ξερω τι μπορει να φταιει αλλα: 1)Δες αν στο clockwork οταν μπαινεις σε recovery mode ειναι η εικονα σαν αυτην που σου δειχνω 2)Προσεξε οταν φτασεις στο βημα 10 να ειναι το κινητο σε κανονικη λειτουργια,ανοιχτο στην επιφανεια εργασιας. 3)Στο βημα 11 αυτα τα κανεις στον υπολογιστη Μετα ακολουθεις τα υπολοιπα.Ελπιζω να σε βοηθησα Υ.Γ. πιστευω τα εχεις κατεβασει ολα αυτα που σου λεει. Υ.Γ2 Ξαναδες παλι τα βηματα απτην αρχη και βεβαιωσου οτι τα κανεις ολα σωστα Οπου κολλησεις,εδω ημαστε,ρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 zupa! δοκίμασα να το flasharo στο σπίτι και πέτυχε...έβαλα την swedish spring rls5...ευχαριστώ πολύ!οποιαδήποτε extra συμβουλή δεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaks3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 zupa! δοκίμασα να το flasharo στο σπίτι και πέτυχε...έβαλα την swedish spring rls5...ευχαριστώ πολύ!οποιαδήποτε extra συμβουλή δεκτη! Αντε καλο λιωσιμο! Παντως,οτι θες σχετικα με το "πειραγμα" του τηλεφωνου τσεκαρε το zteblade.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolovas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Παιδιά πήρα ένα μεταχειρισμένο blade με 2.2 ανδροιδων και θέλω να το φλασαρω!!που μπορω να κατέβασω αρχείο για σπάσιμο μνήμης στα 512! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosg83 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 καλησπερα παιδια.περασα αυτην την rom http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1479188 και ενω δουλευανε ολα μια χαρα μετα απο reboot δεν μου ανοιγει καθολου το πληκρολογειο για να βαλω το pin και δεν μπορω να ξεκλειδωσο την sim.γιατι γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα