cd2matheos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα θελω να φτιαξω μια φτηνη συνθεση οτι οτι για office και ιντερνετ εχω καταληξει σε επεξεργαστη amd A3400 και μητρικη με socket FM1 Πανω θα ηθελα να βαλω ενα απο τους πολλους sata2 δισκους που εχω αλλα απο οτι βλεπω οι νεες μητρικες ειναι με sata 3 θα μπορεσω μα παντεψω για προτευον δισκο πανω σε αυτην την μητρικη sata2 δισκο?επισης οι νεες καρτες εχουν εξοδο usb3.0 εγω με το usb2.0 με τα παλια μου στικακια θα μπορω να τα συνδεσω στην καρτα να σβηνω και να γραφω σε αυτα?
LouCi4er Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ναι κανονικα θα μπορεις να κανεις και τα δυο,και να βλεις τον Sata ii δισκο σου στις Sata iii και τα usb 2.0 στις usb 3.0 θυρες.Μην σε απασχολει.Και τα δυο νεα προτυπα,Sata iii και usb 3.0,εχουν backward compatibility.
jMeg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Όπως τα λέει ο LouCi4er είναι και εγώ στο δικό μου δεν είχα κανένα πρόβλημα
cd2matheos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις γιατι οπως ειπα πιο πανω στο νεο πι σι θα μπουν πολλα κομματια απο παλιο.Για τις μνημες και το drive δεν ειχα αμφιβολια....για sata3 kai usb 3.0 ομως κοματια δεν εχουν πεσει ποτε στα χερια μου οποτε ειχα τις αμφιβολιες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα