Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ενδιαφερει την Apple να φτιαξει καποιο προσιτο μοντελο. Θα χασει και το κυριλε της ετσι.

Το Smart Cover του 2 θα κανει στο 3;

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίμενα υψηλή ανάλυση από το 2. Άργησαν, αλλά.. είναι μόνοι τους. Πού είναι ο ανταγωνισμός; Ανύπαρκτος. Πάλι στον ύπνο τους έπιασαν.

Και ρε παιδια για ονομα του θεου, ας φτιαξουν αυτο το πραγμα που κανει Refresh ο Safari. Εγραφα αυτο το post, ανοιξα αλλο tab και με το που γυρισα σε αυτο εκανε Refresh.

Ντροπη τους, πραγματικα. Μιλαμε για την Apple που φτιαχνει μονο αυτο, οχι για τη Google που ειναι διαφημιστικη.

Και μετα σας πειραζει το πληκτρολογιο...

Νομίζω είναι θέμα μνήμης. Δοκίμασε να κλείσεις όλα τα προγράμματα.

Δεν είναι βολικό, αλλά έχουν αμυντική διαχείρηση μνήμης ώστε να είναι πάντα αποκρίσιμο το σύστημα.

Δημοσ.

είναι θέμα μνήμης. Δοκίμασε να κλείσεις όλα τα προγράμματα.Δεν είναι βολικό, αλλά έχουν αμυντική διαχείρηση μνήμης ώστε να είναι πάντα αποκρίσιμο το σύστημα.

Οχι. Το κανει και το Lion. Ακομα ομως και ετσι να ειναι, δεν δικαιολογειται.

Δημοσ.

Οχι. Το κανει και το Lion. Ακομα ομως και ετσι να ειναι, δεν δικαιολογειται.

Για το iOS είναι θέμα μνήμης - και καλά κάνουν. Δοκίμασες να αφήσεις τον firefox ανοιχτό 30 ημέρες; Τον άφησα 2 ημέρες και αχρηστεύτηκε το μηχάνημα μέχρι να τον κλείσω βίαια. Έχω να το δοκιμάσω από την 3η του έκδοση, θα το ξαναδοκιμάσω :)

"Presumably this is some way to stop shitty JavaScripts from leaking and beachballing the entire OS."

http://neurobashing.com/2011/08/29/safari-5-1-and-random-reload/

Δυστυχώς οι "προγραμματιστές" του copy / paste γράφουν bloated και κακογραμμένες ιστοσελίδες.

Αν το συνδυάσεις ότι για λόγους ταχύτητας βάζουν την JavaScript να τρέχει "κοντά" στον kernel, δεν θέλουν να μείνεις χωρίς μνήμη.

Για το lion φαίνεται είναι άλλος ο λόγος.

http://stormchild.tumblr.com/post/10414883514/how-to-stop-safari-5-from-unexpectedly-reloading-pages

Ελπίζω το iPad 3 να έχει παραπάνω μνήμη, αν και δεν είναι απαραίτητο, θα βοηθούσε.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Heatspreader σχετικά με τα refreshes στον Safari, γίνεται ακόμα και όταν είσαι στον ίδιο τον Safari. Εάν δηλαδή, διαβάζεις κάτι σε ένα tab και μεταβείς σε κάποιο που είχες ανοιχτό προηγουμένως, θα κάνει refresh.

Θα ήταν λογικό να γίνεται όταν μεταβαίνεις από το ένα ανοιχτό πρόγραμμα στο άλλο, αλλά το κάνει μόνιμα.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο Heatspreader σχετικά με τα refreshes στον Safari, γίνεται ακόμα και όταν είσαι στον ίδιο τον Safari. Εάν δηλαδή, διαβάζεις κάτι σε ένα tab και μεταβείς σε κάποιο που είχες ανοιχτό προηγουμένως, θα κάνει refresh.

Θα ήταν λογικό να γίνεται όταν μεταβαίνεις από το ένα ανοιχτό πρόγραμμα στο άλλο, αλλά το κάνει μόνιμα.

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να σου μεταφράσω το link. Για την ακρίβεια η δυνατότητα βρίσκεται στο webkit2

Δημοσ.

like! και πάλι like...

Αυτές οι συζητήσεις πλέον είναι σαν να μιλάμε για Χαβιάρι και Τρούφα σε συσσίτιο αστέγων... Γιατί με 400 ευρώ μισθό, όχι ipad3 ούτε το ενοίκιο δεν θα μπορείς να πληρώσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το iOS είναι θέμα μνήμης - και καλά κάνουν. Δοκίμασες να αφήσεις τον firefox ανοιχτό 30 ημέρες; Τον άφησα 2 ημέρες και αχρηστεύτηκε το μηχάνημα μέχρι να τον κλείσω βίαια. Έχω να το δοκιμάσω από την 3η του έκδοση, θα το ξαναδοκιμάσω :)

"Presumably this is some way to stop shitty JavaScripts from leaking and beachballing the entire OS."

http://neurobashing....-random-reload/

Δυστυχώς οι "προγραμματιστές" του copy / paste γράφουν bloated και κακογραμμένες ιστοσελίδες.

Αν το συνδυάσεις ότι για λόγους ταχύτητας βάζουν την JavaScript να τρέχει "κοντά" στον kernel, δεν θέλουν να μείνεις χωρίς μνήμη.

Για το lion φαίνεται είναι άλλος ο λόγος.

http://stormchild.tu...reloading-pages

Ελπίζω το iPad 3 να έχει παραπάνω μνήμη, αν και δεν είναι απαραίτητο, θα βοηθούσε.

Δεν με νοιάζει τι φταίει και τόσο πολύ. Αυτό που ξέρω είναι ότι άλλα tablets όπως το Galaxy, δεν το κάνει αυτό.

Πράγματι.

Edit:

Να πτωχευσει κανεις με ενα ipad (3) στο χερι ´η οχι.... Ειδου η απορια!

Είχες πάει Σύνταγμα;

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

Είχες πάει Σύνταγμα;

Έχεις επιχειρήματα και τεκμηρίωση. Πάντως αγλλικά δεν έχω χρόνο να σου μάθω ούτε να στα μεταφράσω έχω όρεξη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...