Haldol Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Καλά ρε παιδιά, τι γίνεται με τις μπαταρίες σας; Εγώ έχω ένα MGE Ellipse Premium 500 από το 2003-04 και ακόμα κρατάει. Βέβαια όχι για λεπτά, αλλά άνετα αποθηκεύω ό,τι κάνω, κλείνω τα προγράμματά μου και κλείνω και το PC. Άμα καθυστερήσω (π.χ. έχει τύχει να γράφω post εδώ) αρχίζει να σφυρίζει πιο γρήγορα, αλλά δε μου έχει κλείσει ποτέ μόνο του. Και δεν είναι να πεις ότι του κάνω και τίποτα, να ελέγχω δηλαδή τις μπαταρίες, να τις προσέχω, κλπ. Ίσα που το ξεσκονίζω.
Tuxer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι και η χρηση που κανεις κλπ, παλια ειχα επανω 2 pc σε αυτο και μπορει να τις ρουφηξε επισης παλια Δεν ειχα τις ιδιες γνωσεις με τωρα στο θεμα των ΗΥ. Οι μπαταριες αυτες τι χαρακτηριστικα εχουν να ψαξω να βρω στο google με τι κρητιρια παιζουν? Εν τελη το ανοιξα με τα πολλα, ενταξει ξερω να φτιαχνω pc Αλλα να αλλαξω μπαταρια σε αυτο πραγματικα δεν το κατεχω πολυ μυστηριο πραγμα...., και αναγραφει οτι το 2011 καπουτ θελει αλλαγη, οι λυσεις ποιες ειναι τωρα??. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2012 από Tuxer
makfil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω ένα MGE Ellipse Premium 500 από το 2003-04 και ακόμα κρατάει. Εάν κάποτε αποφασίσεις να το αποχωριστείς, ως ανταλλακτικά, με ενδιαφέρει για το κουμπί on/off που έσπασα στην προσπάθεια να το ανοίξω για να αλλάξω τις 2 μπαταρίες. Οι μπαταριες αυτες τι χαρακτηριστικα εχουν να ψαξω να βρω στο google με τι κρητιρια παιζουν? Εν τελη το ανοιχτα με τα πολλα, ενταξει ξερω να φτιαχνω pc Αλλα να αλλαξω μπαταρια σε αυτο πραγματικα δεν το κατεχω πολυ μυστηριο πραγμα...., και αναγραφει οτι το 2011 καπουτ θελει αλλαγη, οι λυσεις ποιες ειναι τωρα??. Οι μπαταρίες που μπαίνουν στις UPS αυτές είναι 12V 7 Ah, οι ίδιες που μπαίνουν στους συναγερμούς κλπ. Μπορείς να ανοίξεις με προσοχή το μπροστινό καπάκι που έχει μια πλακέτα επάνω του, εάν θυμάμαι καλά. Η πλακέτα αποσυνδέεται από την/ις μπαταρία/ες και αντικαθιστας.
Tuxer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ετσι ακριβως ανοιξα το καπακι μπροστα που εχει και ειδα τι παιζει με συνδεσμολογια κλπ αλλα με μια πρωτη ματια θεωρω οτι δεν θα μπορεσω να το κανω μονος μου, σημασια εχει αυτο που ανεφερες οτι ειναι 12V 7Ah διοτι ενας λογος που το ανοιξα ηταν να δω αυτα τα χαρακτηριστικα.
angmar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ερώτηση, αν πέσει το ρεύμα (όχι αν βγάλεις την πρίζα, αν πέσει το ρεύμα) κάνει τίποτα το UPS;
Tuxer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σε μια μικρη διακοπη που εκανε αυτες τις ημερες με την κακοκαιρια επεσε για κλασματα δευτερολεπτου το ρευμα και μου εκλεισε και το pc 2 φορες..
makfil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ξέχασα να το γράψω στο προηγούμενο μήνυμα. Επειδή έψαξα πρόσφατα για τις μπαταρίες αυτές, δεν αξίζει τον κόπο να τις πάρεις απ' έξω. Από την τιμή του Δήσιου, υπάρχει μια φτηνότερη κάπου στο Περιστέρι αλλά δεν θυμάμαι το μαγαζί. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι ακροδέκτες (θηλυκά) που έχουν τα σύρματα της πλακέτας. Πρέπει να είναι ίδια με εκείνα της μπαταρίας. Η τελευταία που πήρα για το συναγερμό είχε φαρδύτερους (αρσενικούς) ακροδέκτες και αναγκάστηκα να τους κόψω λίγο για να μπουν στους θηλυκούς.
Tuxer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μαλλον απο εκει που θα τις παρω θα τους πω να τις βαλουν εκτος Αν δεν ειναι τοσο δυσκολο με την εννοια να γινει μ... στο μηχανημα ,και τωρα αυτο θα ρωτουσα περαν του Δησιου απο που αλλου μπορω να δω τι τιμες παιζουν γενικοτερα?.
makfil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μα ... και σ' αυτό θέλεις βοήθεια; Googlάρισε "μπαταρία 12v 7,2 Ah" και θα σου βγάλει ένα σωρό καταστήματα
Tuxer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ε ναι ρε boy γιατι Αν το γνωριζα σκεψου οτι Δεν θα το ρωταγα!!!
vviolent Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ είμαι στην αναζήτηση από χθές για UPS και Batteries. Για τύπους batteries στην ελληνική αγορά δες ΕΔΩ. Κοίταξε για αυτές που είναι 12v 7ah, και 7.2ah να είναι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, απλά θα σου κρατάει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω σε περίπτωση μπλακ άουτ. Και για να είσαι πιό σίγουρος καλύτερα πάρε την παλιά μπαταρία και πήγαινε με αυτή σε ένα κατάστημα (αν είναι κάποιο κοντά σου).
Tuxer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σωστη η τοποθετηση σου, αφενως εψαξα στο skroutz αλλα κ στο μαγαζι που το ειχα παρει απευθυνθηκα, την δουλεια ομως για την αγορα θα την κανω απο φιλικη ακρη που βρηκα
Tuxer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Σημασια εχει βοηθησατε και βρηκαμε λυσεις!!
Tuxer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα μεσα ειχε 1 μπαταρια οχι 2 που ελεγε το κουτι απ'εξω, τελειωσε εγινε η αλλαγη και ολα καλα!!.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα