Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες εχω ενα UPS συγκεκριμενα αυτο εδω -> http://www.trust.com/products/productsupport.aspx?artnr=15598 το οποιο ειναι αγορασμενο απο το το 2008 ομως διαπιστωνω οτι αφαιρωντας το καλωδιο ρευματος του ups που ειναι πανω σε πολυμπριζο δεν κραταει ουτε sec το pc ανοιχτο ουτε beep δεν ακουγεται (μονο Αν πεσει ρευμα ) ειναι καθαρα θεμα μπαταριων? και αν ναι που πρεπει να ψαξω Περαν του καταστηματος που το πηρα τοτε..
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το πιθανότερο είναι ότι θέλει αλλαγή μπαταρίας. Από τη φωτο καταλαβαίνω ότι έχει μία και είναι εύκολο να το ανοίξεις από τη μπροστινή πλευρά.
Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 μεσα στο manual αναφερει οτι παιρνει 2 μπαταριες, και δυστηχως το ξεβιδωσα μια βιδα εχει στο κατω μερος Αλλα δεν εβγαινε και για να μην κανω καμια ζημια το αφησα προς το παρων, μηπως και εχουν φουσκωσει οι μπαταριες με φοβιζει..
Boltaz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εχει 3 εξοδους αλλα μονο οι 2 υποστηριζοντε απο την μπαταρια , δοκιμασε αλλη εξοδο / εχει αυτοματη αποφορτιση και θελει 8 ωρες για πληρη φορτιση ... Οταν κλεινεις το pc μηπως κλεινεις και το ups ? Με κλειστο το ups δεν φορτιζει η μπαταρια ...
Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Οταν κλεινω το pc το UPS το εχω ανοιχτο και στο ρευμα, σημερα το εκλεισα Μηπως και αποφορτιστει καπως... τωρα για τις 3 και 2 εξοδους δεν πολυ επιασα τι εννοεις.. επισης και την αυτοματη αποφορτιση δεν γνωριζω πως την κανει..
Boltaz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αν κοιταξεις απο πισω το ups εχει 3 εξοδους για να συνδεσεις καποια συσκευη , οι 2 απο αυτες υποστηριζοντε απο την μπαταρια του ups (αν πεσει το ρευμα παιρνεις ρευμα απο την μπαταρια), αν συνδεσεις καποια συσκευη στην τριτη εξοδο και πεσει το ρευμα η συσκευη θα κλεισει (αυτη η εξοδος λειτουργει μονο ως σταθεροποιητης τασης) ...
Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για να δωσω μια εικονα τις συνδεσης μου ,με βαση λοιπον το κουτι που εχω για να μην βγαζω το ups κλπ κ γινετε χαμως, εχουμε και λεμε 2 εξοδους επανω που αναγραφει Back up power αυτη την εχω πιασμενη, διπλα εχει μια αλλη που λεει Back up power Αυτη ΔΕΝ την εχω πιασμενη απο κατω εχει αλλες 2 εξοδους η μια ειναι Surge Only printer/fax... και διπλα αλλη μια που λεει Power In εκ τον οποιον ειναι και οι 2 πιασμενες. http://img29.imageshack.us/img29/4981/img20120209192915.jpg * Για τις τηλεφωνικες δεν αναφερομαι καν.
Boltaz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Οτι εχεις συνδεσει στην εξοδο surge only δεν υποστηριζετε απο την μπαταρια του ups , βγαλε το καλωδιο και βαλε το στην εξοδο Back up power ...
Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η συνδεσμολογια αλλαξε οκ ηταν δευτερολεπτα δουλεια.. απο κει κ περα ειναι το θεμα πως διαπιστωνεις οτι τα εχουν φτησει οι μπαταριες Διοτι το μπλε λαμπακι το λεει σαν Β μεσα στο manual Δεν μου αναβοσβηνει για προυδοποιησει οτι τελειωσε η μπαταρια..
Boltaz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας του ups απο το πολυμπριζο (οταν δουλευει το pc)και δες ποση ωρα σου κραταει το pc ανοικτο (10 - 30 min max)... Το μπλε λαμπακι + τα μπιπ που ακους σου λενε οτι εχει πεσει το ρευμα και οταν κανει πολλα συνεχομενα μπιπ/αναβοσβηνει γρηγορα συμαινει οτι συντομα θα μεινεις απο μπαταρια ... Οταν τα εχουν "φτησει" οι μπαταριες τοτε σε διακοπη ρευματος κλεινει επιτοπου η συσκευη (pc) που εχεις συνδεσει ή κραταει την συσκευη ανοικτη για καποια sec ... *full φορτιση του ups >= 8 ωρες ...
Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο το εχω κανει εδω και καποιες μερες για αυτο και ανοιξα topic να ρωτησω για τα περαιτερω.. το PC οπως προανεφερα δεν κραταει ουτε 1 δευτερολεπτο σβηνουν ολα το μπαμ.
Tuxer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μπαταριες που μπορω να βρω ειναι το θεμα και τι κοστος να εχουν..
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μπαταρίες έχουν πολλοί αλλά παίρνω από το Δήσιο στα 19 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα