Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω πελαγωσει με την επιλογη καρτας γραφικων γιατι η παλια 3850 εκτος του οτι δεν αποδιδει μαλλον πνεει τα λοισθια.

Το συστημα μου ειναι

PENTIUM ® dual core E6500 2.93gh

μητρικη GA-G31M

4GB RAM DDR2

SAMSUNG HD321KJ

PSU 460W JJ-460PPSA

Ati 3850 256mb

Τωρα θελω να βαλω μια καρτα γραφικων που να παιζει σε καλες αναλυσεις π.χ Skyrim, witcher2 αλλα δεν ξερω αν θα τη κρεμαει ο επεξεργαστης η η μητρικη. Το τροφοδοτικο παντως σηκωνει τοσο καιρο την 3850 αν και ειναι πιο ενεργοβορα απο τις καινουργιες ddr3 kai ddr5. Προσανατολιζομαι σε 6670, 6770 η κατι παρομοιο.

Μηπως ο επεξεργαστης μου ειναι αδυναμος για τετοιες καρτες η και καλυτερες;

Δημοσ.

Ειναι το LG L207WT παλιο αλλα καλο μεχρι τωρα.

Προτεινετε radeon η nvidia ως καλυτερες σε αυτα τα επιπεδα;

Μεταξυ 6670 και 6770 ποια προτεινετε;

Δημοσ.

80-90 ευρω αλλα το θεμα μου ειναι οτι η 6770 τραβαει 50-60W παραπανω απο την 6670 ενω η τελευταια 20w λιγοτερα απο την παλια μου 3850 οποτε γλιτωνω και την αλλαγη τροφοδοτικου.

Αν ειμαι λαθος παιδια διορθωστε με ελευθερα δεν ξερω και πολλα κυριως με gaming ασχολουμαι.

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας και τη βοηθεια σας.

Τελικα θα παω σε 6670ddr5 που απο οτι βλεπω στα benchmarks scores δεν εχει μεγαλη διαφορα με τη 6770 και θα αλλαξω τελικα και τροφοδοτικο γιατι το δικο μου ειναι μεν 460w αλλα καραnoname και ο υπολογιστης τελευταια δεν δινει σημα στην οθονη σε ασχετες φασεις οποτε λογικα η καρτα η και το τροφοδοτικο εχουν προβλημα. Οποτε θα παρω και ενα corsair500 να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Η Asus 6670ddr5 εχει τοση διαφορα απο τις αλλες υλοποιησεις που βλεπω στο benchmark scores γιατι δεν βλεπω καν τη συγκεκριμενη υλοποιηση η περιπου στο ιδιο ειναι ολες;

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας και τη βοηθεια σας.

Τελικα θα παω σε 6670ddr5 που απο οτι βλεπω στα benchmarks scores δεν εχει μεγαλη διαφορα με τη 6770 και θα αλλαξω τελικα και τροφοδοτικο γιατι το δικο μου ειναι μεν 460w αλλα καραnoname και ο υπολογιστης τελευταια δεν δινει σημα στην οθονη σε ασχετες φασεις οποτε λογικα η καρτα η και το τροφοδοτικο εχουν προβλημα. Οποτε θα παρω και ενα corsair500 να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Η Asus 6670ddr5 εχει τοση διαφορα απο τις αλλες υλοποιησεις που βλεπω στο benchmark scores γιατι δεν βλεπω καν τη συγκεκριμενη υλοποιηση η περιπου στο ιδιο ειναι ολες;

Γιατι οχι την 6770?Ειναι σαφως καλυτερη απο την 6770 και κατω απο τα 100Ε.Κι εγω αυτην θα επαιρνα αλλα λογω της ριμαδας της κρισης πηρα την gt 440.

Δημοσ.

Παιδια με πεισατε και εχετε δικιο.

Θα παρω τελικα την6770 με τροφοδοτικο corsair500 λετε να εχω προβλημα η να παρω μεγαλυτερο;PENTIUM ® dual core E6500 2.93gh

μητρικη GA-G31M

4GB RAM DDR2

SAMSUNG HD321KJ

PSU 460W JJ-460PPSA

Ati 3850 256mb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...