Προς το περιεχόμενο

Sony Ericson Xperi X8 Γνώμες!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εχετε να πειτε για το κινητο? αξιζει η αγορα του (130ευρω)???

Σκεφτομαι να το αγορασω εχει και android 2.1 αλλα ξερεται πως μπορω να το αναβαθμισω σε 2.3??

Επισης καπου διαβασα πως εχει κλειδωμενο bluetooth και οτι ξεκλειδωνει με αναθαμιση ισχυουν αυτα??

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου σου προτείνω να ΜΗΝ το πάρεις...! Δεν αξίζει καθόλου για 130€..! Είναι πολλά για ένα τέτοιο κινητό...

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις άλλα 20€ και να πάρεις το Sony Ericsson Live with walkman...Είναι κλάσεις ανώτερο (cpu,gpu,ICS,ram,camera κτλ......)και θεωρώ ότι αυτά τα 20€ παραπάνω αξίζουν περισσότερο από κάθε άλλο που έχεις αγοράσει ποτέ σου...

Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου... SE Live with Walkman ftw..! :mrgreen:

Δημοσ.

Android εχει?

εννοειται πως εχει, και θα παρει και οτι εκδοση βγει! παρ το, συμφωνω με tsourakis!

Δημοσ.

Συμφωνώ με tsouraki.

Το x8 είναι καλή συσκευή με δυνατότητες αλλά οχι για τους απαιτητικούς χρήστες. Το γεγονός ότι θα μείνει στην 2.1 είναι ένα απο τα βασικά μειονεκτήματα του. Δεν έχει zoom στην κάμερα μα ούτε και φλας. Μην αγοράσεις το x8.

Δημοσ.

στανταρ θα μεινει στην 2.1?? (με καμοια "μαγκια" δεν προχωραει???)

ιδιαιτερα απαιτητικος χρηστης δεν ειμαι...

τελος παντων μπορειτε να μου βρειτε ενα κινητο (smartphone [με android]) μεχρι 170ευρω?? (στην σελιδα του γερμανου)

EDIT:

μην ειναι μινι

Δημοσ.

Απο την SE δεν υπάρχει προοπτική αναβάθμισης λογισμικού για το x8. Μπορείς να βάλεις ρομς αλλά παρουσιάζουν προβλήματα. Στην froyo 2.2 δεν έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο για παράδειγμα.

Κοίτα για συσκευές με 2.3 και πάνω. Το να μην μπορείς να δεις flash βίντεο σε μία ιστοσελίδα, ο αποθηκευτικός χώρος για εφαρμογές να περιορίζεται σε μολις 200mb είναι χάσιμο χρημάτων για τα σημερινά δεδομένα.

Δημοσ.
Εγώ φίλε μου σου προτείνω να ΜΗΝ το πάρεις...! Δεν αξίζει καθόλου για 130€..! Είναι πολλά για ένα τέτοιο κινητό...

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις άλλα 20€ και να πάρεις το Sony Ericsson Liveq with walkman...Είναι κλάσεις ανώτερο (cpu' date='gpu,ICS,ram,camera κτλ......)και θεωρώ ότι αυτά τα 20€ παραπάνω αξίζουν περισσότερο από κάθε άλλο που έχεις αγοράσει ποτέ σου...

Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δικιά σου... SE Live with Walkman ftw..! :mrgreen:[/quote']

Δημοσ.

στανταρ θα μεινει στην 2.1?? (με καμοια "μαγκια" δεν προχωραει???)

ιδιαιτερα απαιτητικος χρηστης δεν ειμαι...

τελος παντων μπορειτε να μου βρειτε ενα κινητο (smartphone [με android]) μεχρι 170ευρω?? (στην σελιδα του γερμανου)

EDIT:

μην ειναι μινι

φιλε ηδη σου προτειναν τα παιδια το καλυτερο κινητακι στα 149 ευρω, το SE Live with Walkman!

παντως, αν πας και κοντεψεις τα 190 ευρω, τοτε κατ εμε να χτυπησεις στα 199 το SE Neo V θα το λατρεψεις απλα. Αλλα αν μεχρι 150, το Walkman!

Δημοσ.

Αν έχεις επιδότηση από την cosmote νομίζω πως στο plaisio μπορείς να την εξαργυρώσεις...Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα όμως καλύτερα γιατί δεν είμαι σίγουρος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...