Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μας ενδιαφέρει να βρούμε εταιρία ή developer ώστε να ασχοληθεί είτε με την ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος site μας είτε ακόμα και με τη δημιουργία καινούργιου.

Ορισμένα σημαντικά θέματα για κάθε ενδιαφερόμενο :

α) Το υπάρχον site είναι σε drupal και έχουμε σοβαρό πρόβλημα ευελιξίας με αυτόν που μας το έχει φτιάξει. Δηλαδή του ζητάμε απλά πράγματα, όπως να φτιάξει ένα pop up window με login form και δεν μας φτιάχνει τη φόρμα όπως τη θέλουμε γιατί όπως λέει δεν το υποστηρίζει η δομή του site. Γενικά, κείμενο του λέμε οτι θέλουμε να βάλουμε κάπου και μας λέει ότι δεν γίνεται.

β) Επειδή είμαι της πληροφορικής και εχω ασχοληθεί αρκετα και με το joomla, το καλό είναι οτι θα έχουμε άψογη επικοινωνία και κατανόηση καθώς θα μιλάμε την ίδια γλώσσα.

γ) Επειδη λοιπόν είμαι στο χώρο και ξέρω οτι εικαστικά αλλα και λειtουργικα, τα πάντα γίνονται, ψάχνω κάποιον που θα μπορεί να κάνει ΟΤΙ του λέω. Θα του λέω "Θέλω αυτό, ποσα θέλεις για να το κάνεις?"....Πάρτα και κάντο.

Με λίγα λόγια απορρίπτονται όσοι δεν γράφουν κώδικα και απλά διαχειρίζονται πλατφόρμες με αποτέλεσμα να μην είναι ευέλικτοι στη δημιουργία modules και στο εικαστικό κομμάτι. Έχει γεμίσει ο τόπος εταιρίες που παίζουν αποκλειστικά με joomla, drupal και έτοιμα templates.

Όποιος ενδιαφέρεται, ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.

Tnx

Δημοσ.

Το "όλα γίνονται" είναι λίγο σχετικό. Όλα γίνονται όταν τα έχεις προβλέψει από την αρχή. Όταν έχεις κάνει δηλαδή καλό σχεδιασμό.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που κάποια πράγματα που φαίνονται απλά δεν γίνονται. Δεν μπορείς να βάλεις ένα κείμενο κάπου, γιατί απλα δεν χωράει. Για να χωρέσει θα πρέπει να αλλάξεις σημαντικό κομμάτι του theme πράγμα που αν σου πει "τόσο θέλω, φέρτα" θα του πεις, "καλά άστο".

Αν πρόκειται να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, κάνε καλό σχεδιασμό !

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω στο όλα γίνονται και στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη αλλά και

στη ζωή χαχα !

Η δυσκοιλιότητα και εμένα μου την δίνει κάπως.

Δημοσ.
Μας ενδιαφέρει να βρούμε εταιρία ή developer ώστε να ασχοληθεί είτε με την ανάπτυξη του ήδη υπάρχοντος site μας είτε ακόμα και με τη δημιουργία καινούργιου.
είναι λίγο αόριστα τα θέματα που παρέθεσες, θα βοηθούσε εάν περιέγραφες λίγο πιο συγκεκριμένα ένα μεμονωμένο πρόβλημα

όχι τπτ άλλο, αλλά για να σου πούμε μήπως κάνεις κάπου λάθος και ψάχνεις άδικα

γιατί τότε ο καινούργιος developer θα σε δουλεύει και όχι ο παλιός, και θα ψάχνεσαι ακόμη χειρότερα

κατά τα άλλα υπάρχουν έμπειρα άτομα που δουλεύουν σε δικές τους πλατφόρμες και γράφουν πάνω σε αυτές και κάνουν αυτό που ζητάς

αλλά αυτό που φαντάζεται ο developer όταν λες:

'Θα του λέω "Θέλω αυτό, ποσα θέλεις για να το κάνεις?"....Πάρτα και κάντο'

είναι οι προηγούμενοι πελάτες που όταν άκουσαν ότι:

'από τη στιγμή που δεν το προβλέψαμε από την αρχή, θέλει άλλα 5 χιλιάρικα και θέλει και δύο μήνες' (τυχαίο κόστος για αλλαγή σε μια ιστοσελίδα που κόστισε συνολικά 30 χιλιάρικα πχ)

απάντησαν:

'δεν ξέρω τι μου λες, είχαμε συμφωνήσει ότι θα μπορούμε να κάνουμε αλλαγές οπότε πάρε 500 ευρώ και κάντο μέχρι την άλλη Δευτέρα, αλλιώς πάω σε άλλον'

Δημοσ.

β) Επειδή είμαι της πληροφορικής και εχω ασχοληθεί αρκετα και με το joomla, το καλό είναι οτι θα έχουμε άψογη επικοινωνία και κατανόηση καθώς θα μιλάμε την ίδια γλώσσα.

γ) Επειδη λοιπόν είμαι στο χώρο και ξέρω οτι εικαστικά αλλα και λειtουργικα, τα πάντα γίνονται, ψάχνω κάποιον που θα μπορεί να κάνει ΟΤΙ του λέω. Θα του λέω "Θέλω αυτό, ποσα θέλεις για να το κάνεις?"....Πάρτα και κάντο.

Μήπως πρέπει να ψάξεις για freelancer...; Θα προτείνεις projects, θα κάνεις auction, θα παιρνεις προσφορές. Το "ΟΤΙ του λέω" δυστυχως δεν ειναι πνευμα συνεργασίας..

Δημοσ.

Πράγματι όλα γίνονται.... αν πληρώνονται ανάλογα!

Κάποιος που έχει αφιερώσει αρκετούς μήνες για να φτιάξει τη δική του πλατφόρμα και την πουλάει παραμετροποιημένη ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη θα την κοστολογήσει και ανάλογα. Κι όχι μόνο γιατί ίδρωσε για να την φτιάξει σε αντίθεση με αυτούς που πήραν μια έτοιμη, αλλά και γιατί η δική του είναι πιο ευέλικτη στις επιθυμίες των πελατών και κάνει αυτά που δεν κάνουν οι έτοιμες πλατφόρμες.

Οπότε στις τιμές που κυκλοφορούν για έτοιμες πλατφόρμες... βάλε ένα ακόμη μηδενικό και ίσως είσαι κοντά στο κόστος. Αν είσαι έτοιμος να πληρώσεις κάτι τέτοιο τότε σίγουρα θα βρεις κάποιον καλό developer για να στο φτιάξει. Σε αντίθετη περίπτωση απλά συμβιβάζεσαι με τους πιθανούς περιορισμούς των φτηνών και έτοιμων.

Ο oneofthem το έθεσε πολύ σωστά...

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες και ως freelancer web developer έχω δει κι εγώ πολλές παρόμοιες περιπτώσεις όπου υπάρχει το 'ναι μεν' αλλά και το 'αλλά' (και συνήθως το αλλά πάει με το κόστος για κάτι φαινομενικά απλό αλλά στην πραγματικότητα πολύπλοκο ή στα +/- της κάθε υλοποίησης).

Επειδή όμως δεν είναι σωστό να ανάγουμε τα πάντα σε κόστος αλλά και σε χρόνο και σε υπέρ/κατά, καλό είναι να υπάρχει μια σωστή επικοινωνία μεταξύ πελάτη προγραμματιστή, να έχει εξηγήσει ο ένας στον άλλο τις δυνατότητες που παρέχει η κάθε πλατφόρμα με απλό και κατανοητό τρόπο αλλά και τις ανάγκες της επιχειρησης σε θέματα ευελιξίας, συχνότητας αλλαγών, προσθηκών, νέων request κλπ.

Αν σε ενδιαφέρει να δεις δείγματα δουλειάς μου και να επικοινωνήσουμε ώστε να δω τι θέλεις και να σου πω αν μπορώ να το αναλάβω, στείλε μου ένα pm. Για ευνόητους λόγους δεν παραθέτω στοιχεία και links από το site μου γιατί είναι ενάντια στους όρους του insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...