nikosvas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας , θέλω να κάνω ένα product feed για το os commerce( os commerce είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα). Ο κώδικας που έχω κάνει εμφανίζει τα προιόντα αλλά σε html. Πως μπορώ να κάνω ένα xml feed με τα πριόντα? thanks. > <? header("Content-type: text/xml"); ?> <?php $dbhost = "localhost"; // almost always localhost. $dbname = "katastima"; // Database Name, In our case, its news $dbuser = "root"; // Database Username $dbpass = ""; // Databse Password $connect = mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");// Connecting to Database mysql_select_db($dbname) or die (mysql_error()); // Selecting Database echo "<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <rss version='2.0'> <channel> <title>Products feed</title> <description></description> <link>http://localhost/oscommerce-2.3.1/catalog/</link> <ProdId>ProductID </ProdId> <ProdQ>ProductQuantity</ProdQ> <ProdP>Product Price</ProdP> <CategoryId>CategoryId</CategoryId> <CategoryName>CategoryName</CategoryName>"; $sql="select products_id,products_quantity, products_price,categories_id,categories_name FROM products,categories_description"; $result = mysql_query($sql); while($row = mysql_fetch_array($result)) { $prodID=$row['products_id']; $prodQuantity=$row['products_quantity']; $prodP=$row['products_price']; $categoriesId=$row['categories_id']; $categoriesName=$row['categories_name']; echo "<item> <br> <prodID>$prodID</prodID> <prodquantity>$prodQuantity</prodquantity> <prodP>$prodP</prodP> <CategoriesID>$categoriesId</CategoriesID> <CategoriesName>$categoriesName</CategoriesName> <hr> </item>"; } echo "</channel></rss>"; ?>
Tmark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καταρχάς βάλε τον κώδικα σε code tags (<>) για να είναι πιο ευανάγνωστος.
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ο κώδικας που έχεις γράψει είναι κώδικας για feed που μπορείς να δώσεις. Με μπέρδεψες στο τι θες να κάνεις...
Xdanger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 βγάλε τα <br> και <hr>, τι εννοείς στου τα βγάζει σε html? επειδή σου τα εμφανίζει στον browser? αν κάνεις δεξί κλικ->προβολή κωδικα δεν το βλέπεις σαν xml. τώρα που το ξαναείδα δεν έχεις βάλει και namespace, νομίζω ότι όταν βάζεις custom fields πρέπει να έχει και namespace για να είναι valid.
nikosvas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 βγάλε τα <br> και <hr>, τι εννοείς στου τα βγάζει σε html? επειδή σου τα εμφανίζει στον browser? αν κάνεις δεξί κλικ->προβολή κωδικα δεν το βλέπεις σαν xml. τώρα που το ξαναείδα δεν έχεις βάλει και namespace, νομίζω ότι όταν βάζεις custom fields πρέπει να έχει και namespace για να είναι valid. θέλω να κάνω μία λίστα με τα προιόντα που έχω στην Βάση Δεδομένων του καταστήματος σε xml.Στην ουσία να κάνω ένα rss feed των προιόντων στο site μου. Να επιλέγει ο χρήστης ένα link και να εμφανίζει ένα xml αρχείο όχι html γιατί τώρα όταν πατάω το link μου εμφανίζει τα προιόντα σε μορφή html. Ελπίζω να καταλαβαίνετε που είναι το πρόβλημα . Thanks.
Xdanger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 το πως θα στο δείξει εξαρτάται από τον browser, το αρχείο XML είναι, αν βγάλεις τα tr και br.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα