koyn3l Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ειχα ενα project το οποιο δυστυχως μου χαθηκε...Στο περιβαλλον dev c++ ειχα δημιουργησει ενα project και μεσα στο project ενα αρχειο.Το project το αποθηκευσα με ονομα "pro" και το αρχειο με ονομα "mon".Αφου εκανα ολο το project και το ειχα τελειωσει μετα απο καποιες μερες, το ξαναποθηκευσα αυτη τι φορα ομως με το ονομα του αρχειου που ειχα μεσα δλδ με το ονομα "mon". Μολις το εκανα αυτο με ρωταει "C:\Dev-cpp\mon.c has changed.Reload from disk?" παταω ναι και ολος ο κωδικας που ειχα μπροστα μου ξαφνικα χανεται και στη θεση του βγαινει αυτο. Aν ξερει καποιος τιποτα παρακαλω ας βοηθησει τοσος κοπος χαμενος... ευχαριστω. [Project] FileName=pro.dev Name=Project1 UnitCount=1 Type=1 Ver=1 ObjFiles= Includes= Libs= PrivateResource= ResourceIncludes= MakeIncludes= Compiler= CppCompiler= Linker= IsCpp=0 Icon= ExeOutput= ObjectOutput= OverrideOutput=0 OverrideOutputName= HostApplication= Folders= CommandLine= UseCustomMakefile=0 CustomMakefile= IncludeVersionInfo=0 SupportXPThemes=0 CompilerSet=0 CompilerSettings= [unit1] FileName=mon.c CompileCpp=0 Folder= Compile=1 Link=1 Priority=1000 OverrideBuildCmd=0 BuildCmd= [VersionInfo] Major=0 Minor=1 Release=1 Build=1 LanguageID=1033 CharsetID=1252 CompanyName= FileVersion= FileDescription=Developed using the Dev-C++ IDE InternalName= LegalCopyright= LegalTrademarks= OriginalFilename= ProductName= ProductVersion= AutoIncBuildNr=0
AMIOX? Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς αλλα ίσως αν κάνεις επαναφορά συστήματος σε προηγούμενες ημέρες το ξαναβρείς..
migf1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ... Μολις το εκανα αυτο με ρωταει "C:\Dev-cpp\mon.c has changed.Reload from disk?" παταω ναι και ολος ο κωδικας που ειχα μπροστα μου ξαφνικα χανεται και στη θεση του βγαινει αυτο. Aν ξερει καποιος τιποτα παρακαλω ας βοηθησει τοσος κοπος χαμενος... ευχαριστω ... Αν έκανες και Αποθήκευση μετά από αυτό, τότε το έχασες το προηγούμενο. Δες μόνο μήπως από τις default ρυθμίσεις του το IDE σου κρατάει αυτόματα αντίγραφα πριν από κάθε Αποθήκευση. Σε αυτή την περίπτωση θα βρεις το παλιό σου αρχείο με άλλη κατάληξη αντίο για .c ... πιθανότατα με .bak EDIT: Ώπα άκυρο, τώρα ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά... δυστυχώς το έχασες μόνιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα