pangeomarg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Οταν εχω μια δομη(που περιεχει ονομα επιθετο κτλ δηλωμενη ως ενα διανυσμα δεικτων πως μπορω να φτιαξω μια συναρτηση που θα ζηταει επιθετο και θα παρουσιαζει μονο τον φακελο που αντιστοιχει στο επιθετο.Τα στοιχεια καθε ατομου περιεχονται μεσα σε ενα αρχειο
nilosgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Οταν λες δομη, ενοεις struct, ε; Εαν ναι, δωσε μας τον κωδικα που οριζεις τη struct
pangeomarg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 σε μια ωρα θα σου δειξω τον κωδικα μου
nilosgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον ειναι απλο, η συναρτηση θα περνει ως ορισμα ενα char* που θα ειναι ονομα του αρχειου που περιεχει τα στοιχεια του καθε ατομου, εσυ μεσα στη συναρτυση θα ζητας απ το χρηστη για ποιο ατομο θελει να ψαξει. Μετα θα ανοιγεις το αρχειο και θα διαβαζεις να βρεις το συγκεκριμενο ατομο που ζητησε ο χρηστης, αν το βρεις θα εμαφανιζεις τα στοιχεια του
pangeomarg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 εγω εχω ανοιξει το αρχειο και εχω διαβασει ολοθσ τους φακελους με μια συναρτηση και στη συνεχεια εκανα αλλη μια (αυτη για την οποια ρωταω και χρησιμοποιησα την strcmp αλλα δν δοθλευει
pangeomarg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 στη τεταρτη προσπαθω να κανω αυτο που σου λεω myfile.txt
nilosgr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η strcmp() δεν δουλευει σωστα επειδη αυτο: >eponymo = (char *)malloc(sizeof(char)); ειναι λαθος. Εσυ με αυτο δεσμευεις μνημη ιση με ενα char. Το σωστο ειναι καπως ετσι: >eponymo = (char *)malloc(sizeof(char) * kati); Το kati ειναι ακεραιος (int)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα