zacharis1955 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Aστειευόμουν πριν Σχετικά με αυτό που τους είπε ο "τεχνικός" να το αφήσουν καμιά ώρα (να ξεκουραστεί) και να ξαναδοκιμάσουν... Υπάρχουν πάρα πολλά tricks να το κάνεις να φαίνεται στο PC πολύ μεγαλύτερο ακόμα και να γράφεις σ΄αυτό, το πρόβλημα όμως είναι το δίαβασμα ακόμα και στα "υγειή" μέρη του...
kdavid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ειλικρινα το πιστευεις αυτο; Χωρις καμια επιθεση και ειρωνεια. Ποιο καταστημα δεν θα ζηταγε την επιστροφη του προιοντος για να επιστρεψει τα χρηματα επειδη ειχε αλλα χαρακτηριστικα απο τα διαφημιζομενα; Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Πιστεύω ότι επειδή κυρίως τους είναι άχρηστα (ούτε πρόκεται να τα ξαναπουλήσουν, ούτε να τα στείλουν στον προμηθευτή ως ακατάλληλα ώστε να αποζημιωθούν κι αυτοί) δε θα απαιτήσουν την επιστροφή. Επίσης, τα χρήματα θα τα πιστώσει στους αγοραστές το groupon (στο οποίο πλήρωσαν) και όχι το τελικό κατάστημα. Άρα, δε νομίζω το groupon να ζητήσει πρώτα την επιστροφή στο κατάστημα των flash drives για να πιστώσει τα χρήματα. Επίσης, επαναλαμβάνω ότι τα flash drives δεν είναι ελαττωματικά αλλά διαφορετικής χωρητικότητας, άρα η επιστροφή γιατί να έχει νόημα? Νομίζω ότι οι επιστροφές γίνονται για να διαπιστωθεί και από το κατάστημα η βλάβη και να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Εδώ είναι φως φανάρι ότι τα flash drives είναι όλα 8gb άρα θεωρώ ότι αυτή η επιπλέον ταλαιπωρία είναι αχρείαστη. Πάντως, μετά από έρευνα που έκανα δε βρήκα κινέζικα flash drives που να είναι υψηλής χωρητικότητας και φτηνά όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές ή προϊόντα από Κίνα. Κρίμα, γιατί δε θα με χάλαγε ένα 64ρι με 25€ !!!!!!
aliki2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 δεν εχω λαβει το usb.. μιλησα με groupon για επιστροφη ποσου και με εξυπηρετησαν κατευθειαν παντως...
runner69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Πιστεύω ότι επειδή κυρίως τους είναι άχρηστα (ούτε πρόκεται να τα ξαναπουλήσουν, ούτε να τα στείλουν στον προμηθευτή ως ακατάλληλα ώστε να αποζημιωθούν κι αυτοί) δε θα απαιτήσουν την επιστροφή. Επίσης, τα χρήματα θα τα πιστώσει στους αγοραστές το groupon (στο οποίο πλήρωσαν) και όχι το τελικό κατάστημα. Άρα, δε νομίζω το groupon να ζητήσει πρώτα την επιστροφή στο κατάστημα των flash drives για να πιστώσει τα χρήματα. Επίσης, επαναλαμβάνω ότι τα flash drives δεν είναι ελαττωματικά αλλά διαφορετικής χωρητικότητας, άρα η επιστροφή γιατί να έχει νόημα? Νομίζω ότι οι επιστροφές γίνονται για να διαπιστωθεί και από το κατάστημα η βλάβη και να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Εδώ είναι φως φανάρι ότι τα flash drives είναι όλα 8gb άρα θεωρώ ότι αυτή η επιπλέον ταλαιπωρία είναι αχρείαστη. Φιλε αν ηταν μετα απο καθε διαφημιστικο "λαθος" το προιον να το κραταγε ο αγοραστης και ταυτοχρονα να του επεστρεφαν τα χρηματα τοτε καθε μερα θα εκλειναν μικροκαταστηματα σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν μιλαμε για μια πωληση αλλα για εκατονταδες. Το καταστημα θα μπει μεσα για αρκετες χιλιαδες ευρω ετσι. Υπαρχει πουθενα γραμμενο οτι αν σου δωσουν προιον διαφορετικων χαρακτηριστικων απο τα διαφημιζομενα οτι δεν θα εχει νοημα να το επιστρεψεις; Ειλικρινα απορω πως εχει καταληξει σε αυτη τη γνωμη.
runner69 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δέν πρόκειται για διαφημιστικό λάθος (με ή χωρίς εισαγωγικά) αλλά για ξεκάθαρη απάτη!!! Εγώ -το επαναλαμβάνω- στη θέση σας θα απαιτούσα απ΄αυτά τα λαμόγια με κάθε νομιμο μέσο κανονικό 32άρι USB stick και όχι επιστροφή χρημάτων με ή χωρίς δώρο το fake και θα τους έκανα και καταγγελία στα αρμόδια όργανα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος... Στην περιπτωση που σου δινουν αλλο προιον απο το διαφημιζομενο τοτε ο πωλητης υποχρεουται να σου δωσει το προιον που σου διαφημισε, διαφορετικα αν δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα να σου επιστρεψει τα χρηματα (οχι πιστωτικο). Ειναι νομιμοτατο να σου επιστρεψει τα χρηματα. Το "οπλο" που εχουμε εμεις ειναι να μην ξαναψωνισουμε απο αυτους.
Zandim Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 υπαρχει και η πιθανοτητα να την πατησε ο υπευθυνος της προσφορας στην ελλαδα χωρις να το ηθελε. Αν καποιος δεν εχει γνωσεις ειναι ευκολο να τον κοροιδεψει ο κινεζος προμηθευτης. Την εχω πατησει κι εγω μια φορα με μουφα στικακι απο ebay Πριν 3 χρονια . Αν δεν την ειχα πατησει δεν θα το ηξερα οτι παιζει τετοιο πραγμα
zacharis1955 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) υπαρχει και η πιθανοτητα να την πατησε ο υπευθυνος της προσφορας στην ελλαδα χωρις να το ηθελε. Αν καποιος δεν εχει γνωσεις ειναι ευκολο να τον κοροιδεψει ο κινεζος προμηθευτης. Την εχω πατησει κι εγω μια φορα με μουφα στικακι απο ebay Πριν 3 χρονια . Αν δεν την ειχα πατησει δεν θα το ηξερα οτι παιζει τετοιο πραγμα Kαι εγώ την έχω πατήσει έτσι πριν μερικά χρόνια αλλά τώρα που γίνεται χαμός στο internet γι' αυτό το θέμα και που το dhgate πουλάει αυτά τα USB stick χονδρικά και λιανικά σαν fake είναι δυνατόν να πιστέψω ότι κοροίδεψαν επαγγελματίες? Εξ άλλου το ίδιo κατάστημα (e-technoshop.gr) πρίν μερικές μέρες πούλαγε πάλι fake HDD της Αpple αυτή τη φορά σαν getitstore.gr και μέσω της Οrange Deals... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από zacharis1955
kdavid Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δεν αποκλείω να κορόιδεψαν το μαγαζί διότι μερικοί από το dhgate δε φανερώνουν ότι το φλασάκι είναι fake χωρητικότητας. Απ'την άλλη επαναλαμβάνω ότι πιστεύω ότι για το μαγαζί τα φλασάκια είναι άχρηστα. Θεωρώ απίθανο να αποζημιωθεί για τα φλασάκια που του πούλησαν οι Κινέζοι και ακόμα πιο απίθανο να χρειαστεί να τα επιστρέψει στους Κινέζους. Φυσικά, το πιο απίθανο απ΄όλα είναι αντί για πίστωση χρημάτων να δώσει αυθεντικό TOSHIBA 32άρι φλασάκι.
zacharis1955 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Φυσικά, το πιο απίθανο απ΄όλα είναι αντί για πίστωση χρημάτων να δώσει αυθεντικό TOSHIBA 32άρι φλασάκι. Αν φάει μερικές μυνήσεις θα δείς ότι δεν είναι καθόλου απίθανο άλλωστε θα του στοιχίσει λιγότερο από τα τσουχτερά γι΄αυτές τις περιπτώσεις πρόστιμα ειδικά αν πάρει χαμπάρι την όλη φάση και η Toshiba... Το λέω για πολλοστή φορά: Εγώ στη θέση των παθόντων θα απαιτούσα αυθεντικό και θα έκανα και μύνηση, όχι τόσο για τα 20 Euro αλλά για να μάθουν επιτέλους όλοι αυτοί να σέβονται τούς πελάτες τους και ότι δεν μπορούν να την βγάζουν πάντα καθαρή με ένα "συγνώμη λάθος και φίλοι όπως πάντα"... Εξ άλλου το ίδιo κατάστημα (e-technoshop.gr) πρίν μερικές μέρες πούλαγε πάλι fake HDD της Αpple αυτή τη φορά σαν getitstore.gr και μέσω της Οrange Deals... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2012 από zacharis1955
nek4d Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μαλλον δεν τους ενδιαφερει που θα επιστρεψουν μερικα 20ευρα στους αναγνωστες του insomnia, τσιμπησαν πολλαπλασια απο εκατονταδες αλλους αγοραστες που δεν εχουν ιδεα... Αν ηταν σοβαρες εταιρειες τοσο η groupon οσο κ η livemycity θα επρεπε να κανουν ανακληση αγορων συνολικα, επικοινωνοντας με καθε εναν αγοραστη κ με ανακοινωση στο site τους με μια συγνωμη που στην τελικη δεν βλαπτει. Δυσκολα πραγματα στο Ελλαντα...
kalmik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Γενικά στις ιντερνετικές αγορές οτιδήποτε uSB flash drive είναι πάνω από 8GB να το υποψιάζεστε αν είναι σε φθηνή τιμή. Το τί απάτη πέφτει στο eBay δε λέγεται... Εννοείται ότι πρόκειται περί "καραμπινάτης" απάτης: είναι σαν ν΄αγοράζεις μια συσκευασία προϊόντος π.χ. κονσέρβα με κιλό ελιές και να έχει μέσα 100γρ. Και μάλιστα έχει το στοιχείο του δόλου αφού με κόλπο στο firmware πάει να σε εξαπατήσει ότι είναι πραγματικά τόσα GB η χωρητικότητα. ΚΙΝΕΖΙΕΣ....
runner69 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Γενικά στις ιντερνετικές αγορές οτιδήποτε uSB flash drive είναι πάνω από 8GB να το υποψιάζεστε αν είναι σε φθηνή τιμή. Το τί απάτη πέφτει στο eBay δε λέγεται... Εννοείται ότι πρόκειται περί "καραμπινάτης" απάτης: είναι σαν ν΄αγοράζεις μια συσκευασία προϊόντος π.χ. κονσέρβα με κιλό ελιές και να έχει μέσα 100γρ. Και μάλιστα έχει το στοιχείο του δόλου αφού με κόλπο στο firmware πάει να σε εξαπατήσει ότι είναι πραγματικά τόσα GB η χωρητικότητα. ΚΙΝΕΖΙΕΣ.... το θεμα ειναι τι κανει το καθε καταστημα που ερχεται σε συνεργασια με το deal site. Ειναι δυνατον να προωθουν προιοντα τα οποια να μην εχουν ελεγξει; Και αναφερομαι στο καταστημα που πουλησε το usb. Μια φορα να συμβει να πεις οκ εγινε ενα λαθος. Οταν επαναλαμβανεται ομως απο το ιδιο καταστημα ακομα και ο πιο καλοπροαιρετος ανθρωπος θα εβλεπε δολο. Και γιατι εμφανιστηκαν στα 2 deal site, groupon και orangedeals, με διαφορετικη επωνυμια ενω προκειται για το ιδιο καταστημα στην ουσια; http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=forms&name=contact_us http://getitstore.gr/index.php?dispatch=pages.view&page_id=1 Βρισκόμαστε Ελαιών 97 στην Πετρούπολη. Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα 2130328538 - 2130259770 -2117007189 η στο mail:[email protected] η στο φαξ:2117007190 Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Περσι πηγα να κανω την πατατα να παρω laptop απο το παραπανω καταστημα.
k_panag Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τελικά και σε μας έγινε η επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα από την Groupon. Να υπενθυμίσω ότι είχαμε παραλάβει τα 2 στικάκια - τα τσεκάραμε - είδαμε ότι πρόκειται για πατάτα και τους πήραμε για να δούμε πως θα μας επιστρέψουν τα χρήματα. Τα στείλουμε με courier στην Groupon με χρέωση σε αυτούς και την επόμενη μέρα μας έστειλαν mail που έλεγε ότι θα επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα. Μετά από λίγο ήρθε και αντίστοιχο mail από την pay-pal. Τελικά μάλλον πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν αγοράζουμε από τέτοια site και να το ψάχνουμε και λίγο είτε πρόκειται για "ψιλα" γράμματα που πολλές φορές δεν είναι και τόσο διευκρινιστικά και μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις ...
papars Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Άσχετο - σχετικό. Πριν μερικά χρόνια έγινα μάρτυρας σε μια εισαγωγή πολλών δορυφορικών δεκτών Dreambox 500 από Έλληνα εισαγωγέα. Βρέθηκε ένας Κινέζος που έλεγε ότι δίνει αυθεντικά από το εργοστάσιο στην Κίνα που φτιάχνονται σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Μάλιστα επειδή η εισαγωγή ήταν για πάρα πολλά τεμάχια ήρθε ο Κινέζος στην Αθήνα και έφερε και δείγματα. Τα οποία ήταν 100% αυθεντικά με τις σφραγίδες - ολογράμματα και υλικά (είχαμε κάποιο και συγκρίναμε ακόμα και τις μάρκες των πυκνωτών). Τα δείγματα (3-4) τα άφησε για έλεγχο -evaluation -δωρεάν και μετά από μέρες έκλεισε το deal. Ο εισαγωγέας πλήρωσε (ένα μεγάλο ποσό) αλλά τελικά έλαβε την πιο κακοφτιαγμένη παρτίδα ever αυτών των συσκευών. Φυσικά τα προώθησε στην αγορά -όχι σαν αυθεντικά- (αν και μερικοί τσίμπησαν στην αρχή) αλλά σαν "ταϊβανέζικα" DM500 που είναι -και καλά- καλύτερης ποιότητας από τα κινέζικα μαϊμού (!!!) Τα περισσότερα πέρασαν από το service 2 φορές τουλάχιστον και μάλιστα επειδή οι πελάτες βάζανε "μαϊμού" λογισμικό δεν τους αναγνώριζε την εγγύηση. Στο τέλος αρκετό μέρος από την παραγγελία πετάχτηκε (από τους ίδιους τους πελάτες ή το service) αφού ήταν αδύνατο να φτιαχτούν. Περιττό να αναφέρω ότι ο εισαγωγέας μετά από αυτό βγήκε στην σύνταξη και έφυγε από Ελλάδα αφού ακόμα τον κυνηγάνε κάποιοι.
Hillmaster_GR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Εγώ στο μεταξύ που ακολουθώ την τυπική διαδικασία (επιστροφή προϊόντος - έλεγχος από το κατάστημα - αναμονή απάντησης) δεν έχω λάβει καμία απάντηση από το απόγευμα της Τρίτης που έδωσα στον υπεύθυνο του καταστήματος το στικάκι. Από το πρωί προσπαθώ να επικοινωνήσω με το κατάστημα μέσω των τηλεφώνων που δίνει στην ιστοσελίδα του (getitstore.gr) αλλά γραμμή δεν βγάζω. Κτυπά τρεις φορές και μετά κόβεται η γραμμή. Να περάσω ξανά από κει δεν παίζει. Ήδη πήγα-ήρθα δύο φορές και δεν προτίθεμαι να δώσω άλλα λεφτά σε βενζίνες. Όπως και να 'χει, τους έστειλα ένα μέηλ με τις απαιτήσεις μου (αντικατάσταση με γνήσιο ή επιστροφή χρημάτων) κοινοποιώντας παράλληλα το μέηλ και στην Groupon. Αν μέχρι το βράδυ δεν υπάρξει απάντηση, θα ζητήσω και επίσημα την επιστροφή των χρημάτων από την Groupon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα