lak10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 παιδια αν και ειμαι παλιος στο android αντιμετωπιζω το εξης προβλημα πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 150mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 παιδια αν και ειμαι παλιος στο android αντιμετωπιζω το εξης προβλημα πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 150mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο τα 150 αυτα MB ειναι για εγκαταταση εφαρμογων και νομιζω δεν ειναι προσβασιμα στον χρηστη, τουλαχιστον οχι χωρις root access
lak10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 επανερχομαι γιατι αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο ενω εχω καρτα μνημης στο κινητο δεν υπαρχει πουθεβνα ο φακελος external sd ωστε να εχω προσβαση στην καρτα μνημης
arxaggelos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δοκίμασες και με άλλο file explorer εκτός του προεγκατεστημένου;
Gr_Soul Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Θα το βρεις ως /sdcard και όχι external sd. Πιθανότατα και ως /Removable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα