Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αν και ειμαι παλιος στο android αντιμετωπιζω το εξης προβλημα πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 150mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο

Δημοσ.

παιδια αν και ειμαι παλιος στο android αντιμετωπιζω το εξης προβλημα πηρα προχθες το Galaxy Xcover S5690 που εχει εσωτερικη μνημη 150mb το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να αποθηκευσω σε αυτη γιατι οταν παω στα αρχεια μου μου δειχνει μονο αυτα που εχω στην καρτα μνημης δηλαδη δεν εχει πουθενα το external Sd που εχει το S2 μου δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο

τα 150 αυτα MB ειναι για εγκαταταση εφαρμογων και νομιζω δεν ειναι προσβασιμα στον χρηστη, τουλαχιστον οχι χωρις root access

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανερχομαι γιατι αντιμετωπιζω το εξης παραδοξο ενω εχω καρτα μνημης στο κινητο δεν υπαρχει πουθεβνα ο φακελος external sd ωστε να εχω προσβαση στην καρτα μνημης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...