Προς το περιεχόμενο

tp-link td-w8961nd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον πειρα σημερα το tp-link διοτι το thomson μου το εκαψε ο κεραυνος χ8ες και εκανα ενα τεστ στο site speedtest adsl και μου εδειξε οτι κατεβαζω με 1,5mbps απαραδεκτο ενω πριν πηγαινε σφαιρα με το thomson τι μπορω να κανω,να κοιταξω απο ρυθμισεις μηπως φτεει κατι?

Δημοσ.

1,5 mbyte η 1,5 Mbps?εισαι με καλωδιο η με wireless.στα ποσα συγχρονιζεις.?μπες μεσα στο μενου και πες μας.

β.με το Thomson ποσο συγχρονιζες και ποσο κατεβαζες?επισης μην τρεχεις speedtest ειναι οτι χειροτερο καποιες φορες και παιρνεις λαθος αποτελεσματα.καλο ειναι η να κατεβαζεις απο ftp με κανα filezilla η να κατεβαζεις με download manager απο γρηγορα sites οπως www.ati.com www.nvidia.com www.apple.com

επισης μηπως στο thomson εχει καει ο μετασχηματιστης απλα και οχι το ρουτερ????

Δημοσ.

μεσα στο menu μοθ γραφει data rate downstream:17802/upstream:1043 τι λετε με την 24αρα της forthnet ειναι καλα η την κοβει το router?δεν θυμαμε με το thomson ποσο κλειδωνε..

Δημοσ.

μεσα στο menu μοθ γραφει data rate downstream:17802/upstream:1043 τι λετε με την 24αρα της forthnet ειναι καλα η την κοβει το router?δεν θυμαμε με το thomson ποσο κλειδωνε..

μια χαρα ειναι 17 mbit>λογικα πανω κατω κατι παρομοιο θα ειχες με το Thomson.αρα το speedtest Μαλλον δειχνει μπουρδες εκτος αν κατεβαζες κατι εσυ η καποιος αλλος απο το ρουτερ και για αυτο εδειξε λιγοτερο.λογικα σε download πρεπει να φτανεις αμα κατεβασεις με download manager η απο κανα ftp site με 1,7 megabyte/second.εκτος αν εχεις αφησει ανοιχτο το wireless και κλεβει κανεις ιντερνετ.την δοκιμη την εκανες με ασυρματο η με καλωδιο?μηπως εισαι ασυρματα και για καποιο λογο σουρνεται εκει η απλα δεν εδειξε σωστα αποτελεσματα?επισης προληπτικα και μονο κανε και ενα firmware update στο ρουτερ για να κερδισεις τα μεγιστα.αν ειχε καει μονο ο μετασχηματιστης απο το thomson που λογικα αυτος ειχε καει σου εβρισκα εναν και δεν θα χρειαζοταν νεο ρουτερ η το κρατας για spare μετα αυτο η κρατας για spare το Tp link.

Δημοσ.

λοιπον πηγα χθες στο site του μοντεμ και κατεβασα το ταλευταιο firmware το οποιο με τις οδηγιες προσπαθησα να το περασω αλλα δεν περνουσε με τπτ.Το δικο μου μοντεμ ειναι το version1 και κατεβασα τους αντιστοιχους αλλα τπτ.Καποιος μπορει να με help παρακαλω πολυ. Η εμβελια που γραφει στο κουτι του οτι θα εχω 5φορες καλυτερη τπτ μουφα ειναι,το tomshon μπορω να πω οτι ειχε την ιδια εμβελια και μπορει καλυτερη...βοηθηστε με πως να περασω το firmware μηπως διρθωσει λιγο το wirreles και να παρω το max του modem.

Δημοσ.

ναι συγνωμη δεν προσεξα το τελευταιο γραμμα οτι ειναι d αντι για b.

http://uk.tp-link.com/support/download/?model=TD-W8961ND&version=V1#tbl_j

δοκιμασε απο εδω που ειναι Uk να δουμε

επισης το firmware Το κανεις με ethernet οχι wireless.κλειστα firewall κτλ

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια....

Σημερα πηρα απο το πλαισιο το tp-link TD-W8961ND με V2.1. Ειχα ενα thomson tg585 V8 αυτο που μου εδωσε η φορθνετ αλλα δεν επιανα δυνατο σημα στο wifi απο το κινητο μου.Ετσι λεω ας παρω αυτο που εχει και 2 κεραιες που ξεβιδωνουν ετσι ωστε να μπορω να βαλω μια πιο δυνατη αργοτερα.

Εκανα οτι ελεγε το cd εγκαταστασης και οκ μπηκα στο ιντερνετ αλλα παλι δεν εχω την εμβελεια που ηθελα, μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις?

Επισης εψαξα να κανω αναβαθμηση firmware αλλα δεν ξερω αν κατεβασα το σωστο, δειτε εδω

http://www.tp-link.c...TD-W8961ND#down

εγω λεω μιας και εχω την 2.1 θα παω να κατεβασω την V3 σαν ποιο νεα, την κατεβασα πηγα οπως ελεγε να την περασω και μου ελεγε πως δεν ειναι σωστη η κατι τετοιο.Τι κανω λαθος??

Αν κανω αναβαθμηση θα εχω δυνατο σημα η οχι?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια....

Σημερα πηρα απο το πλαισιο το tp-link TD-W8961ND με V2.1. Ειχα ενα thomson tg585 V8 αυτο που μου εδωσε η φορθνετ αλλα δεν επιανα δυνατο σημα στο wifi απο το κινητο μου.Ετσι λεω ας παρω αυτο που εχει και 2 κεραιες που ξεβιδωνουν ετσι ωστε να μπορω να βαλω μια πιο δυνατη αργοτερα.

Εκανα οτι ελεγε το cd εγκαταστασης και οκ μπηκα στο ιντερνετ αλλα παλι δεν εχω την εμβελεια που ηθελα, μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμησεις?

Επισης εψαξα να κανω αναβαθμηση firmware αλλα δεν ξερω αν κατεβασα το σωστο, δειτε εδω

http://www.tp-link.c...TD-W8961ND#down

εγω λεω μιας και εχω την 2.1 θα παω να κατεβασω την V3 σαν ποιο νεα, την κατεβασα πηγα οπως ελεγε να την περασω και μου ελεγε πως δεν ειναι σωστη η κατι τετοιο.Τι κανω λαθος??

Αν κανω αναβαθμηση θα εχω δυνατο σημα η οχι?

εφοσον εχεις την 2.1 δεν εισαι version 3 που ειναι αλλο hardware revision αλλα εχεις την v2. οποτε κατεβαζεις εκει που λεει V2.

http://www.tp-link.com/lk/support/download/?model=TD-W8961ND&version=V2#tbl_j

εδω δηλαδη.και στο λεει κατω κατω For TD-W8961ND V2 hardware version only

εσυ πηγες να περασεις του 3 για αυτο εφαγες πορτα.δεν νομιζω να αλλαξει κατι στο σημα.γιατι δεν πηρες κανα Repeater και πηρες access point?με αυτο το ρουτερ οκ εισαι παλι 100Mw Οπως πριν απλα υποστηριζει και 802.11N που δεν υποστηριζει το Thomson αλλα πρεπει να εχεις και αντιστοιχη καρτα.μερικα tips για το σημα.το ρουτερ μακρια απο εμποδια μακρια απο αλλα ασυρματα οχι κολλητα σε τοιχους οχι μεσα σε επιπλα.οσο ψηλα γινεται.

και δεν παιζει και σαν Repeater αυτο δυστυχως

αλλιως μετα καμια κατευθυντικη κεραια εστω και σε στυλ Panel για καπως καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...