Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα .κατεβασα το hwmonitor και μου εβγαλε τα παρακατω .. greenshot20120208223826.png να πω οτι ο υπολογιστης ειναι μια εβδομαδας , ειναι φυσιολογικες η θερμοκρασιες;

Δημοσ.

Οτι οι αισθητηρες που υπαρχουν μεσα στον επεξεργαστη δεν λειτουργουν σωστα η δεν τους διαβαζει σωστο το προγραμμα.στο bios εχεις παρομοιες θερμοκρασιες?

Δημοσ.

Δεν τουσ διαβαζει σωστα το προγραμμα...εμενα εδειχνε το SSD 120c

το εκανα απεγκατασταση η ειχα κανει φορματ και δεν μου το εδειχνε αλλο...δεν θυμαμαι

Δημοσ.

παιδια τωρα μπηκα στο βιος και μου γραφει curent system temperature 26 c curent cpu temperature 22 c ,,κανω κατι λαθος ; μηπως δεν εχω βαλει καλα την ψηκτρα; ημουνα πολυ προσεχτικος στην εγκατασταση. αμα ειναι δλδ να τον παω πισω Για αλλαγη

Δημοσ.

οχι ρε σι.κατσε :P κατεβασε το coretemp να δεις .βγαζει καλητερα αποτελεσματα!τou bios φενεται οκ.αν εχεις ανοιχτο το κουτι βαλε το χερι σου μεσα να καταλαβεις αν ειναι ζεστο γενικα η οχι..αν εβαλεσ παστα, κουμποσε καλα η ψυκτρα και το ανεμιστηρακι γυρναει δεν θα εχεις θεμα.τσεκαρε το με το προγραμα που σου ειπα πιο πανω! :rolleyes:

Δημοσ.

Το κατεβασα το coretemp αλλα να σου πω δεν καταλαβα και πολλα :rolleyes: εσυ πως το βλεπεις ; ανοιξα και το κουτι να δω και δεν ειναι πολυ ζεστο

coretempscre.png
Δημοσ.

λιγο δυσκολο να χαλασε ο αισθητηρας..γενικα οι επεξεργαστες βγαζουν δυσκολα προβλημα σε σχεση με τα αλλα εξαρτηματα του υπολογιστη..εγω στη θεση σου αφου το bios λεει λογικες τιμες, θα εβαζα ενα live cd που να ειχε καποιο προγραματακι για cpu monitor η θα ετρεχα το hiren's boot cd για να δω τι παιζει.σαν τελευταιο βημα θα ανταλαζα τον επεξεργαστη με καποιον φιλο μου να δω αν συνεχιζει το προβλημα η θα το πηγαινα απο εκει που το πηρα για να το δουν οι ιδιοι. :rolleyes:

Δημοσ.

Το περασα το τελευταιο bios ρε παιδια και μου βγαζει τα ιδια στο hwmonitor (TMPIN1 89c) Ενω η μητρικη μου βγαζει curent system temperature 23 c curent cpu temperature 21 c ..παιζει να μου τα γραφει λαθος το hwmonitor ; τι να κανω να το αγνοησω ; να του αλλαξω παστα ; η να τον παω πισω θα τον δεχτουν για αλλαγη;

Δημοσ.

Να αγνοήσεις το HW monitor!! To πιο πιθανό είναι να τα λέει λάθος!!

Δοκίμασε αυτο για μεγαλύτερη σιγουριά στις θερμοκρασίες

http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-overdrive/Pages/overview.aspx

απλά μην πειράξεις απολυτως καμια αλλη ρύθμιση στο πρόγραμμα αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...