KEFALAS1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα .κατεβασα το hwmonitor και μου εβγαλε τα παρακατω .. να πω οτι ο υπολογιστης ειναι μια εβδομαδας , ειναι φυσιολογικες η θερμοκρασιες;
KEFALAS1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Χαλασμενος sensoras standar. τι εννοεις φιλε μου ; γιατι ειμαι νεος στο σπορ
Thanos1972 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Οτι οι αισθητηρες που υπαρχουν μεσα στον επεξεργαστη δεν λειτουργουν σωστα η δεν τους διαβαζει σωστο το προγραμμα.στο bios εχεις παρομοιες θερμοκρασιες?
revengerf1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τουσ διαβαζει σωστα το προγραμμα...εμενα εδειχνε το SSD 120c το εκανα απεγκατασταση η ειχα κανει φορματ και δεν μου το εδειχνε αλλο...δεν θυμαμαι
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 παιδια τωρα μπηκα στο βιος και μου γραφει curent system temperature 26 c curent cpu temperature 22 c ,,κανω κατι λαθος ; μηπως δεν εχω βαλει καλα την ψηκτρα; ημουνα πολυ προσεχτικος στην εγκατασταση. αμα ειναι δλδ να τον παω πισω Για αλλαγη
discoboyminimal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 οχι ρε σι.κατσε κατεβασε το coretemp να δεις .βγαζει καλητερα αποτελεσματα!τou bios φενεται οκ.αν εχεις ανοιχτο το κουτι βαλε το χερι σου μεσα να καταλαβεις αν ειναι ζεστο γενικα η οχι..αν εβαλεσ παστα, κουμποσε καλα η ψυκτρα και το ανεμιστηρακι γυρναει δεν θα εχεις θεμα.τσεκαρε το με το προγραμα που σου ειπα πιο πανω!
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το κατεβασα το coretemp αλλα να σου πω δεν καταλαβα και πολλα εσυ πως το βλεπεις ; ανοιξα και το κουτι να δω και δεν ειναι πολυ ζεστο
discoboyminimal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 λιγο δυσκολο να χαλασε ο αισθητηρας..γενικα οι επεξεργαστες βγαζουν δυσκολα προβλημα σε σχεση με τα αλλα εξαρτηματα του υπολογιστη..εγω στη θεση σου αφου το bios λεει λογικες τιμες, θα εβαζα ενα live cd που να ειχε καποιο προγραματακι για cpu monitor η θα ετρεχα το hiren's boot cd για να δω τι παιζει.σαν τελευταιο βημα θα ανταλαζα τον επεξεργαστη με καποιον φιλο μου να δω αν συνεχιζει το προβλημα η θα το πηγαινα απο εκει που το πηρα για να το δουν οι ιδιοι.
georger_volos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 πέρασε το τελευταίο bios που υπάρχει για τη μητρική σου κ ξαναξέκαρε...
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το περασα το τελευταιο bios ρε παιδια και μου βγαζει τα ιδια στο hwmonitor (TMPIN1 89c) Ενω η μητρικη μου βγαζει curent system temperature 23 c curent cpu temperature 21 c ..παιζει να μου τα γραφει λαθος το hwmonitor ; τι να κανω να το αγνοησω ; να του αλλαξω παστα ; η να τον παω πισω θα τον δεχτουν για αλλαγη;
stm00192 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Να αγνοήσεις το HW monitor!! To πιο πιθανό είναι να τα λέει λάθος!! Δοκίμασε αυτο για μεγαλύτερη σιγουριά στις θερμοκρασίες http://sites.amd.com/us/game/downloads/amd-overdrive/Pages/overview.aspx απλά μην πειράξεις απολυτως καμια αλλη ρύθμιση στο πρόγραμμα αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις!!
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 γκαντεμια και εκει φιλε μου , στο AMD OverDrive 4.0.5 μου γραφει overdrive failed to start ,περασα και την 3.1.0 τα ιδια και αυτη
stm00192 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τοτε ψαξε βρες απο κανα θείο το AIDA64 να δουμε τι λέει και αυτό!!
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 να τες και η φωτο , πως τα βλεπεις φιλε μου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα