Προς το περιεχόμενο

htc evo 3d vs sony xperia arc s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Προκειται να αγορασω με αναβαθμιση νεα συσκευη και θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα 2 κινητα. Διαθετω εως maximum 400 ευρω. Στο πλαισιο ενας πωλητης μου προτεινει το HTC. Εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Προκειται να αγορασω με αναβαθμιση νεα συσκευη και θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτα τα 2 κινητα. Διαθετω εως maximum 400 ευρω. Στο πλαισιο ενας πωλητης μου προτεινει το HTC. Εσεις τι λετε?

γινεται να περιμενεις λιγο καιρο, ή εχεις συγκεκριμενα χρονικα περιθωρια?? αν ναι, εγω θα περιμενα λιγακι και θα παιρνα το samsung galaxy s 2 να σου πω την αληθεια. Παντως, αν ηταν να διαλεξω μεταξυ αυτων των 2, μαλλον θα προτιμουσα το Arc S.

Δημοσ.

Μπορω να περιμενω κανα 3μηνο max. Το Samsung galaxy SII δεν ειναι πολυ πιο ακριβο απο τα 400 που εχω ως οριο?

οχι και πολυ πιο ακριβο. πριν ενα μηνα στο ιντερνετ το βρισκες στα 430 ευρω ανετα. τωρα δυστυχως, δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην αγορα της Ελλαδας, και ετσι και η τιμη εχει παει στα 500 περιπου, αλλα ειναι πλασματικη κατ εμε. Μολις επανελθει η διαθεσιμοτητα, και κυριως μολις βγουν στην αγορα τα νεα κινητα της Ανοιξης σε κανα 2 μηνες (με αναμονη και του νεου μοντελου samsung galaxy s 3 το οποιο οπως φανταζεσαι θα μειωσει αρκετα την τιμη και του s 2) τοτε πιστευω λεει περισσοτερο να το αποκτησεις. Γενικα, αν μπορεις, γνωμη μου ειναι να περιμενεις αυτην την περιοδο. το S 2 ειναι ενα φανταστικο κινητο. Επι της παρουσης, το arc S επισης ειναι ενα πολυ καλο και αξιολογο κινητο να επιλεξει κανεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...