overpower Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ακυρο...εχει απαντηθει δεν ειδα οτι υπηρχε και 3η σελιδα
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Γκόου φορ ιτ. (...κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα απαντάω...)
sarpan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πατατα ειπα ...αλλο ηθελα να πω It is the customer's responsibility to maintain tracking information for return shipments and provide it to WD upon request. αυτο.τι εννοει ακριβως? υπαρχει υπηρεσια των ΕΛΤΑ να σε ενημερωνει που βρισκεται το δεμα σου?
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Σε κάποιο "tracking number" αναφέρεται (αριθμό αποστολής δηλαδή, που χρειάζεται για να "εντοπίζεται" η πορεία ενός δέματος : σε ποιό ταχυδρομικο γραφείο βρίσκεται / από ποιό είχε φύγει/ αν έχει παραδοθεί ή όχι κτλ...). Το οποίο δεν ξέρω για ποιά ακριβώς "κίνηση" μιλάει - λέει για την αποστολή χαλασμένου δίσκου από εσένα; Για αποστολή του νέου δίσκου από αυτούς...; Το βέβαιο είναι ότι η "ευθύνη" να διατηρήσεις όποιον τέτοιο αριθμό σου δοθεί (από όποιον σου δοθεί - πχ από τα ΕΛΤΑ, εφ' όσον το στείλεις συστημένο), για να είσαι σε θέση να τους τον παράξεις, αν κι όποτε στον ζητήσουν από την WD... Μπορώ να υποθέσω πάντως, ότι με το "return shipment" (αν αυτά τα διάβασες στη διαδικασία του A-RMA), εννοούν τον δίσκο που θα τους στείλεις μετά που θα σου στείλουν τον νέο.
sarpan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι ειναι απο το A-RMA και αναφερεται στο δισκο που θα στειλω εγω.απλα δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.και λεω εχε γουστο να πρεπει να το κανω με κουριερ
washcloud Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 και λεω εχε γουστο να πρεπει να το κανω με κουριερ ...ΕΙΠΑΜΕ, ΣΕΜΝΑ!!!
sarpan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ...ΕΙΠΑΜΕ, ΣΕΜΝΑ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελα οκ τωρα εχεις δικιο.προκαλεσα
sarpan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια γεια σας και παλι.Μια ερωτηση θελω να κανω.Αυριο θελω να παω στο ταχυδρομειο για να στειλω τον δισκο μου(εχω παραλαβει ηδη τον νεο). Εκτος απο το RMA label που πρεπει να υπαρχει στο κουτι και το RMA number, μεσα πρεπει να υπαρχει και καποιο χαρτι υπογεγραμμενο απο μενα?Διοτι υπαρχει ενα pre-mailer περιπου πεντε σελιδων αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι.Υπαρχουν 2 σημεια με περιθωριο για υπογραφη αλλα αναφερεται κυριως για τελωνειο.Οποτε εχω μπερδευτει λιγο
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερα να στείλεις μέιλ στην εταιρία για διευκρινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα