Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλιστα.και κατι τελευταιο φιλε μου και συγνωμη για το πρηξιμο.Υπαρχει περιπτωση να μου πουν οτι η εγγυηση ειναι του κατασκευαστη(επειδη στο site τους λεει εγγυηση κατασκευαστη) συνεπως θα πρεπει να αναλαβω προσωπικα να στειλω τον σκληρο στην WD?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πρήζεις, μην αγχώνεσαι (όποιος πρήζει, απλά δεν λαμβάνει απαντήσεις από τον κόσμο εδώ).

Το εγγύηση κατασκευαστή σημαίνει ότι οι Μούλτηδες μάλλον δε θα σου παρέξουν επιτόπου αντικαταστάτη (εκτός κι αν τους πιάσουν οι συμπόνιες τους) και στην καλύτερη θα σου πουν να τον στείλουν για RMA στην WD (όπως κι οφείλουν). Στη χειρότερη θα προσπαθήσουν να σε "δαγκώσουν" με το πιστωτικό, που λέγαμε...

Αν το κάνουν το RMA αυτοί για 'σένα, ναι μεν δε θα σου κοστίσει τίποτα, αλλά μπορεί όπως είπαμε να κάνει και ένα και δύο μήνες (...).

Αν το κάνεις μόνος (διάβασε τις σχετικές οδηγίες στις σελίδες της WD - πρέπει να μπει σε αντιστατικό σακουλάκι και σε πακετάκι με "μπίλιες" ή "πλάκες" φελίζόλ) θα σου κοστίσει μόνο τα έξοδα αποστολής (η επιστροφή δική τους χρέωση, σε καμμιά βδομάδα με 10άρα μέρες), ήτοι γύρω στο 12άρι με συστημένο ΕΛΤΑ. Αν δε σε χαλάει, κάνε αυτό.

Δημοσ.

Μονος μου δεν το κοβω.Kαλυτερα αυτοι που ξερουν.Δεν βιαζομαι και πολυ.Ασε που μου περασε απο το μυαλο να τσιμπησω εναν SSD :P και τον αλλον με το καλο τον βαζω για backup.Oλα κομπλε λοιπον.Το χω.Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τις συμβουλες σου.Ελπιζω να βγαλω καποια ακρη.Αλλιως εδω θα ερθω παλι(οχι δεν απειλω χαχαχα :lol: )

Δημοσ.

Λοιπον επανερχομαι για να μην ανοιγω νεο θεμα.Ο δισκος θα σταλει μεσα στη βδομαδα για RMA. Αυτο που φοβαμαι ειναι το πως πρεπει να συσκευασω τον δισκο ετσι ωστε να μην παθει κατι κατα τη διαρκεια της αποστολης στην WD.Οποτε οποιος μπορει να δωσει καποιες οδηγιες θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Λοιπον επανερχομαι για να μην ανοιγω νεο θεμα.Ο δισκος θα σταλει μεσα στη βδομαδα για RMA. Αυτο που φοβαμαι ειναι το πως πρεπει να συσκευασω τον δισκο ετσι ωστε να μην παθει κατι κατα τη διαρκεια της αποστολης στην WD.Οποτε οποιος μπορει να δωσει καποιες οδηγιες θα το εκτιμουσα.

http://www.hwbox.gr/...igital-rma.html

Διαβασε το τεταρτο ποστ!

Δημοσ.

Οκ καταλαβα.αυτο το πλαστικο με τις "φουσκες" λογικα καποιο χρωματοπωλειο μπορει να το πουλαει?Δεν ξερω και πως λεγεται να κανω ενα search στον google αδερφο

Δημοσ.

Οκ καταλαβα.αυτο το πλαστικο με τις "φουσκες" λογικα καποιο χρωματοπωλειο μπορει να το πουλαει?Δεν ξερω και πως λεγεται να κανω ενα search στον google αδερφο

Τα bubble wrap πρεπει να εννοεις!

Δημοσ.
Ο αδερφος google τα ξερει ολα.....οχι???? :unsure:

...ο αδερφός Γκουγκλ δεν ξέρει όμως ότι είμαστε πειραχτήρια (με την παραμικρή ευκαιρία) εδώ μέσα... (...μάλλον δεν το έπιασες το "αστείο" - αλλιώς θα γέλαγες ξαπλωμένος στο πάτωμα κι εσύ, όπως ο Ελφ...)

Δημοσ.

ναι η αληθεια ειναι οτι δεν πολυκαταλαβα ακριβως τι παιχτηκε και λεω ειπα καμια ......???? οποτε ας το συνεχισω σοβαρα :mrgreen:

Αληθεια λυστε μου μια αλλη απορια.Δεν με συμφερει περισσοτερο να κανω A-RMA??αφου στην τελικη δεν θα χρεωθω κατι και θα εχω και ετοιμη συσκευασια να στειλω τον χαλασμενο?

Δημοσ.

Αρα απο τη στιγμη που ειμαι σιγουρος οτι θα τον αντικαταστησουν(μιλησα με το tech support) λεω να παω σε a-rma να γλυτωσω και χρονο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...