Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια οθόνη 27" για να τη συνδέσω εξωτερικά με το laptop μου γιατί η δικιά του αρχίζει και τα παίζει. Μπορώ να δώσω μέχρι 300€ και έχω ξεχωρίσει τις 2 παρακάτω:

Πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα να πάρω την πρώτη τη Samsung. Τι λέτε, έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μήπως; Ουσιαστικά από επαγγελματική χρήση το μόνο που κάνω είναι να γράφω κώδικα, κατά τ' άλλα πολύ browsing και ταινίες. Επίσης, έχω πάρα πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ανοιχτά και θα με βόλευε αυτό το μέγεθος αντί να πέσω στις 24"

edit: δε με ενδιαφέρει ο ψηφιακός δέκτης

Δημοσ.

Ανάμεσα απο αυτές τις 2 εγω προτινο την πρωτη γιατι εχει πολυ καλυτερη αντιθεση και καλυτερο χρονο αποκρισης !

Δημοσ.

Το ποσο ωφέλιμο χώρο θα έχεις στη οθόνη δεν εξαρτάται από τις ίντσες αλλα από την ανάλυση

Κοινώς μια 27αρα full HD δεν σου προσφέρει παραπάνω ωφέλιμο χώρο από μια 23 η 24 full HD..

Δική μου πρόταση είναι να πας σε αυτή..

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=u2412

η οποία και περισσότερο ωφέλιμο χώρο έχει λόγο ανάλυσης 1920Χ1200 και ips panel φοράει...

Ασε στην άκρη τα φτηνιάρικα μονιτορ με TN panel που βλέπεις...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον stm, έχει απόλυτο δίκαιο.

Και θα την ευχαριστηθείς περισσότερο την Dell και είναι αναπάντεχα καλύτερη σαν οθόνη και τέλος Dell = Εγγύηση :P

Δημοσ.

thanks για τις απαντήσεις, για τον ωφέλιμο χώρο να συμφωνήσω ότι θα είναι ο ίδιος. Απλά είδα από κοντά τη διαφορά 24 - 27 και κόλλησα με το μέγεθος :rolleyes:

Φυσικά και απ' ότι ακούω είναι πιο καλή η τεχνολογία IPS (χωρίς να γνωρίζω βέβαια από προσωπική εμπειρία), αλλά εφόσον από ανάλυση έχουν την ίδια και θα έχω τον ίδιο ωφέλιμο χώρο για προγράμματα, στις ταινίες δε θα είναι καλύτερα η 27; Επίσης βλέπω ότι ο χρόνος απόκρισης της samsung είναι πολύ καλύτερος και με προβληματίζουν τα 8ms της dell στις γρήγορες εναλλαγές εικόνας.

Δημοσ.

thanks για τις απαντήσεις, για τον ωφέλιμο χώρο να συμφωνήσω ότι θα είναι ο ίδιος. Απλά είδα από κοντά τη διαφορά 24 - 27 και κόλλησα με το μέγεθος :rolleyes:

Φυσικά και απ' ότι ακούω είναι πιο καλή η τεχνολογία IPS (χωρίς να γνωρίζω βέβαια από προσωπική εμπειρία), αλλά εφόσον από ανάλυση έχουν την ίδια και θα έχω τον ίδιο ωφέλιμο χώρο για προγράμματα, στις ταινίες δε θα είναι καλύτερα η 27; Επίσης βλέπω ότι ο χρόνος απόκρισης της samsung είναι πολύ καλύτερος και με προβληματίζουν τα 8ms της dell στις γρήγορες εναλλαγές εικόνας.

Οπως σου είπα και πριν οι Dell U2412 δεν έχει την ίδια ανάλυση με την Samsung.

H dell εχει 1920Χ1200 και η Samsung 1920X1080. Αρα σε αυτό τον τομέα η Dell ειναι καλύτερη.

Ειναι λάθος να συγκρίνεις χρονους αποκρισεις μεταξυ διαφορετικων πανελ ...

Πιστεψε με δεν θα έχεις κανενα απολυτως προβλημα με τα 8 της dell αυτο μπορω να στο επιβεβαιωσω και εγώ που έχω την U2312 και δεν μετανιώνω καθόλου την μεταβαση μου απο το παλιo ΤΝ που είχα με τα 2ms.

Δημοσ.

απλα επειδη πωλουντε πιο πολυ ειναι πιο φτηνες

Μια αξιοπρεπής LED βλέπω έχει 370 και πάνω και αυτή τη στιγμή δε μπορώ να τα διαθέσω δυστυχώς...

Τελικά παρήγγειλα την Del που είναι IPS και 24", σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, αύριο μεθαύριο θα σας πω εντυπώσεις! :-D

Δημοσ.

Μια αξιοπρεπής LED βλέπω έχει 370 και πάνω και αυτή τη στιγμή δε μπορώ να τα διαθέσω δυστυχώς...

Τελικά παρήγγειλα την Del που είναι IPS και 24", σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, αύριο μεθαύριο θα σας πω εντυπώσεις! :-D

Μεγιες μεγιες... !!!1

Δεν θα το μετανιώσεις!!

Δημοσ.

σίγουρα δε θα μετανιώσεις την αγορά του IPS

το μόνο κακό είναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα θες να κάτσεις σε ΤΝ, οπότε αν δουλεύεις σε πάνω από ένα pc θα έχεις θέμα :)

πέρα από την πλάκα είναι πολύ πιο ώραια panels (και χρωματικά και σε οτιδήποτε άλλο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...