Devious Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι συνιδρυτής του νούμερο 1 club στην Ελλάδα και νούμερο 7 αυτήν τη στιγμή στον κόσμο στην κατηγορία μας (A600).Ψάχνουμε για Έλληνες που να ασχολούνται συχνά με το παιχνίδι και τους αρέσει η καλή παρέα-πλάκα και ο ανταγωνισμός σε αγωνιστικά πλαίσια.Δεν χρειάζεται να είστε οι πιο γρήγοροι οδηγοί απλά να προσπαθείτε για το καλύτερο που μπορείτε.Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιωθείτε μέσω setup τα οποία έχουμε για όλες τις πίστες,είναι πάντα στα top που κυκλοφορούν και δεν βγαίνουν προς πώληση στο storefront για ευνόητους λόγους.Προυπόθεση να έχετε μικρόφωνο για να μπορούμε να συννενοούμαστε.Αυτη τη στιγμή είμαστε 13 άτομα στο club, 9 απο αυτους είμαστε Έλληνες.Παίζουμε αρκετά συχνά (3-4 φορές την εβδομάδα) και πάντα βραδάκι απο τις 9-10 μέχρι όσο πάει! Επειδή το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό αλλά στο public lobby γίνεται πάντα ο χαμός απο τρακαρίσματα παίζουμε μόνο private.Σπάνια αν έχουμε όρεξη να βριστούμε μόνο μπάινουμε onlline. Αυτήν την περίοδο παίζουμε στην κατηγορία A600 και για χαλάρωμα συνήθως κάνουμε διάφορους αγώνες DTM,Nascar, αναβάσεις στην Fujimi με stock αγαπημένα αυτοκίνητα και διάφορα άλλα.Είμαστε παρέα απο το Forza 3 και μάλιστα επειδή περνάμε πολύ καλά πολλοί απο εμάς έχουμε βρεθεί έξω για καφεδάκι! Αν θέλετε να τα πούμε online και να μπείτε στο club κάντε με add στο Gamertag-AssetoCorse. Eπίσης αν έχετε δικό σας Ελληνικό club θα μπορούσαμε να συγχωνευτούμε ακόμα και αν θέλετε να παίζετε σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού πχ drift βοηθώντας έτσι ο ένας το άλλο να ανεβούμε συνολικά στα leaderboards πάνω απο Αγγλάκια,Γαλλάκια και λοιπούς. Forza κατά της κρίσης!! χαχαχαχα! Στέλιος 1
NissanFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ειμαι μεσα φιλε!! GreekKiller8567 και ενας φιλος μου... GReekxlad1604...εκεινος εχει μικροφωνο αλλα εγω οχι..
p3tran Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Κατ'αρχην μπραβο σας που οργανωνεστε! Να σας προτεινω σιγα-σιγα να προγραμματιζετε να περασετε σε forza5? εχει πολυ δυνατες διαφορες απο το 4, για οσους ασχολουνται πραγματικα απο μονο του το f5 δικαιολογει αγορα κονσολας αλλα και τιμονιερας. βαλε και το forza horizon 2 που κατα 99.999% θα ανακοινωθει σε 10 μερες για το σεπτεβρη..... αν δεν εχετε σχεδια για xbone συντομα, τοτε να συννενοηθουμε πως/ποτε να βαλω καμια φορα f4 να βρεθουμε για την τιμη των οπλων! 8)
NissanFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 φιλε εγω αυτην τη στιγμη δεν διαθετω 500 ευρω για κονσολα...στο μελλον,οταν πεσουν οι τιμες κατι θα κανουμε! 1
p3tran Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 νομιζω φιλε μου η συντριπτικη πλειοψηφεια στην ιδια βαρκα βρισκεται. για αυτο και εγραψα "σιγα-σιγα να προγραμματιζετε" για το forza 5 πολλα ακουστηκαν οταν βγηκε, για ευνοητους λογους ανταγωνισμου. η πραγματικοτητα ειναι οτι ειναι βελτιωμενο σε ολους τους τομεις απο το ηδη εξαιρετικο 4: physics, γραφικα, ηχοι, multi, force feedback, σε ο,τι θες. 8) στο 5 τρεχω σε δυο πρωταθληματα απο ολο τον κοσμο, και ολοι οι συμπαιχτες αυτοι εχουν ακριβως την ιδια γνωμη για αυτο το θεμα. αυτο ηθελα να σας διαβεβαιωσω, οτι δεν ειναι μισοριξια ή προχειρατζα ή τελος παντων οτιδηποτε εχει ακουστει. αντιθετα, οι lazer scanned πιστες και τα νεα physics απο μονα τους το στελνουνε αρκετα μπροστα, και για καποιον που γουσταρει car racing games, νομιζω οτι ειναι το καλυτερο launch κονσολας//το καλυτερο launch game που εγινε ποτε. το tag μου ειναι ιδιο με το nick μου εδω, οποτε καντε με add και θα βρεθει κι ο χρονος για f4 meeting. edit: φιλε Στελιο-Devious, υπαρχει κανα yt καναλι/τιποτα video με τα κατορθωματα σας να παρω ματι?
NissanFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ναι φιλε το ξερω εχω δει βιντεο...αν και προσπαθω να σταματησω να βλεπω επειδη μου τρεχουν τα σαλια...εδω εχω καποια πραγματακια απο το 4...βιντεο δεν εχουμε γτ δεν μπορω να τα ανεβασω στο storefront...ο φιλος μου εχει το πρασινο και το πορτοκαλι 240sx...τα υπολοιπα ειναι δικα μου σε εκανα add...GreekKiller8567 ειμαι 1
NissanFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 αμεε...κοιτα ειμαστε νεοι παιχτες αλλα το παλευουμε αρκετα!!
haris013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 καλησπέρα παιδιά , παίζω και εγώ forza 4 και ήταν και ένας απο τους λόγους που πείρα το 360, βέβαια δεν έχω τιμονιέρα(που θα πάει θα μαζέψω σιγά σιγά λεφτά ) πως μπορούμε να μπούμε στο club?
NissanFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 εγω με τον φιλο μου εχουμε φτιαξει club...Greek JDM Garage λεγεται αν θες δωσε gamertag να σε βαλω....ουτε εμεις εχουμε τιμονιερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα