Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σε Ελληνική έκδοση, άραγε, θα βγεί η beta ;;

Ειχε βγει στο παρελθον καποια public beta σε ελληνικη γλωσσα? Εαν δεν με απατα η μνημη μου οχι, οποτε θεωρητικα μια απτα ιδια θα ισχυει και εδω.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειχε βγει στο παρελθον καποια public beta σε ελληνικη γλωσσα? Εαν δεν με απατα η μνημη μου οχι, οποτε θεωρητικα μια απτα ιδια θα ισχυει και εδω.

Η γέρικη μνήμη μου πάει να θυμηθεί κάτι για τα Seven με ελληνικά, μπορεί κανείς να με επιβεβαιώσει;

Δημοσ.

Ξερετε αν θα μπορουμε να τα περασουμε απο τα WDP ή παλι πρεπει να τα καψουμε σε dvd/usb?

Μπορείς να το τρέξεις σε VirtualMachine...

Εγώ αυτό θα κάνω πάντως...

Δημοσ.

Μπορείς να το τρέξεις σε VirtualMachine...

Εγώ αυτό θα κάνω πάντως...

Εγω το τρεχω σε αλλο partition,απλα δε ξερω αν μπορω να κανω upgrade απο τα win8 ή αν θα πρεπει να κανω clean install απο usb/dvd?

Δημοσ.

Εγω το τρεχω σε αλλο partition,απλα δε ξερω αν μπορω να κανω upgrade απο τα win8 ή αν θα πρεπει να κανω clean install απο usb/dvd?

Και τα δύο μπορείς να τα κάνεις...

Δημοσ.

ektor θα έχει ημερομηνία λήξης η consumer preview και πιθανότατα δεν θα αναβαθμίζεται στην retail έκδοση, όταν αυτή κυκλοφορήσει. Επομένως ότι στήνεις, μη το στήνεις για μια ζωή.. ;)

Δημοσ.

ektor θα έχει ημερομηνία λήξης η consumer preview και πιθανότατα δεν θα αναβαθμίζεται στην retail έκδοση, όταν αυτή κυκλοφορήσει. Επομένως ότι στήνεις, μη το στήνεις για μια ζωή.. ;)

Μεχρι το καλοκαιρι ομως,εχουμε πολυ χρονο μπροστα μας για να απολαυσουμε οτι στηνουμε!;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...