Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σε Ελληνική έκδοση, άραγε, θα βγεί η beta ;; Ειχε βγει στο παρελθον καποια public beta σε ελληνικη γλωσσα? Εαν δεν με απατα η μνημη μου οχι, οποτε θεωρητικα μια απτα ιδια θα ισχυει και εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ειχε βγει στο παρελθον καποια public beta σε ελληνικη γλωσσα? Εαν δεν με απατα η μνημη μου οχι, οποτε θεωρητικα μια απτα ιδια θα ισχυει και εδω. Η γέρικη μνήμη μου πάει να θυμηθεί κάτι για τα Seven με ελληνικά, μπορεί κανείς να με επιβεβαιώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Oυτε εγω ενθυμουμαι ελληνικη beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως θυμάμαι κάποιο cd με γλώσσες που έγινε επίσης leaked; Σκάλωσα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παιζει.Αλλα και παλι μετα την RTM δεν ερχονται τα language packs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 7 days remaining.. Windows 8 consumer preview build 8250 screenshots emerged Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και ακόμα δεν έβαλα w8 αλλά για εσάς που το έχετε δεν του ρίχνεται μια ματιά; How To Quickly & Easily Disable The Metro User Interface In Windows 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Edit : Όταν βγεί , μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ : Windows 8 Consumer Preview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Edit : Όταν βγεί , μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ : Windows 8 Consumer Preview Ξερετε αν θα μπορουμε να τα περασουμε απο τα WDP ή παλι πρεπει να τα καψουμε σε dvd/usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theef Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Ξερετε αν θα μπορουμε να τα περασουμε απο τα WDP ή παλι πρεπει να τα καψουμε σε dvd/usb? Μπορείς να το τρέξεις σε VirtualMachine... Εγώ αυτό θα κάνω πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να το τρέξεις σε VirtualMachine... Εγώ αυτό θα κάνω πάντως... Εγω το τρεχω σε αλλο partition,απλα δε ξερω αν μπορω να κανω upgrade απο τα win8 ή αν θα πρεπει να κανω clean install απο usb/dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theef Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εγω το τρεχω σε αλλο partition,απλα δε ξερω αν μπορω να κανω upgrade απο τα win8 ή αν θα πρεπει να κανω clean install απο usb/dvd? Και τα δύο μπορείς να τα κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και τα δύο μπορείς να τα κάνεις... Θα βολεψει ενα upgrate,για να μη χρειαστει να το ξανα φιαξω απο την αρχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ektor θα έχει ημερομηνία λήξης η consumer preview και πιθανότατα δεν θα αναβαθμίζεται στην retail έκδοση, όταν αυτή κυκλοφορήσει. Επομένως ότι στήνεις, μη το στήνεις για μια ζωή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 ektor θα έχει ημερομηνία λήξης η consumer preview και πιθανότατα δεν θα αναβαθμίζεται στην retail έκδοση, όταν αυτή κυκλοφορήσει. Επομένως ότι στήνεις, μη το στήνεις για μια ζωή.. Μεχρι το καλοκαιρι ομως,εχουμε πολυ χρονο μπροστα μας για να απολαυσουμε οτι στηνουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις