stelios_power Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εδω και καποιες μερες εχω ενα προβλημα με το κινητο μου οταν παταω προσθηκη γραφικων στοιχειων ή widget συναισθηματων μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει Υπηρξε μη ανανεομενη διακοπη της εφαρμογης Αρχικη οθονη (διαδικασια android.process.launcher).Προσπαθηστε ξανα. Στην συνεχεια παταω αναγκαστικο κλεισιμο...Εχετε καμια ιδεα τι γινεται;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 μηπως πειραξε καθολου τον lancher ; Εργοστασιακε ρυθμισεις εκανες ;
stelios_power Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το πειραξα...Εργοστασιακες δεν εκανα...να κανω λες;
dimitrisOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δεν το πειραξα...Εργοστασιακες δεν εκανα...να κανω λες; αν δεν θες να χασεις βασικα πραγματα κανε δεν χανεις τιποτα
stelios_power Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Tο ειχα σκεφτει ηθελα να το αποφυγω γιατι απο την αρχη παλι..τελος παντων οκ εφτιαξε ευχαριστω..!!
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ πιθανο το προβλημα να σου το προκαλει καποια εφαρμογη που τρεχει στο παρασκηνιο. Αν σου ξανασυμβει δοκιμασε να απεγκαταστησεις τις τελευταιες. Επισης στο μεταφερω στο Mobile Software. Παρακαλω να διαβαζετε τη λίστα με τα forum πριν ανοιξετε νεο θεμα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα