Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο forum οποτε συγγνώμη προκαταβολικά αν κάνω κάποια πατάτα.. είμαι στο ψάξιμο για την αγορά PC για gaming αλλα όχι extreme στις συνθέσεις που μου έχουν πει μου έχουν βάλει τους επεξεργαστές του τίτλου υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιον από τους δυο για να μου πει αν αξίζει η όχι η αν έχει κάποια παράπονα.. επίσης στο google έχω διαβάσει ότι αν πάρεις κάρτα γραφικών ξεχωριστή μπορείς να την κανεις crossfire με την ήδη υπάρχον κάρτα του επεξεργαστή παίζει κάτι τέτοιο ????

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους είμαι νέος στο forum οποτε συγγνώμη προκαταβολικά αν κάνω κάποια πατάτα.. είμαι στο ψάξιμο για την αγορά PC για gaming αλλα όχι extreme στις συνθέσεις που μου έχουν πει μου έχουν βάλει τους επεξεργαστές του τίτλου υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιον από τους δυο για να μου πει αν αξίζει η όχι η αν έχει κάποια παράπονα.. επίσης στο google έχω διαβάσει ότι αν πάρεις κάρτα γραφικών ξεχωριστή μπορείς να την κανεις crossfire με την ήδη υπάρχον κάρτα του επεξεργαστή παίζει κάτι τέτοιο ????

Δες εδώ μια http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

φιλε μου έχω βάλει post με το τη θέλω να αγοράσω αυτό το έβαλα αν κάποιος έχει έναν από τους δυο επεξεργαστές να μου να τον αγοράσω και εγώ η όχι είναι καλός η όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...