Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχει βγει κατι σχετικό με τον τιτλο του θέματος το οποιο να δουλεύει ?

βασικά βρήκα εναν αλλα ειναι καρα fake !!!!

βαζω το bios, βαζω και το iso αλλα μου λεει και καλα σε παραθυράκι οτι ο υπολογιστης ειναι πολυ μικρος για να παιξει.

Δημοσ.

Αν το PC σου ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη, φυσικο ειναι. :P

Περιμενε τα Win8 που θα υποστηριζουν Xbox360 παχνιδια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ;)

Δημοσ.

Αν το PC σου ειναι αυτο που εχεις στην υπογραφη, φυσικο ειναι. :P

Περιμενε τα Win8 που θα υποστηριζουν Xbox360 παχνιδια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ;)

βασικά το πισακι μου δεν εχει καμια σχέση με την υπογραφή μου.

τωρα το αν τα win8 θα παίζουν παιχνιδια απ το xbox θα μπορουσαν να βγάλουν πακέτο αναβάθμισης για τα 7αρια....

εχω φαει τον τοπο για να βρω πρόγραμμα εξομοίωσης xbox360, έχω βρει αρκετα αλλα ανάθεμα αυτους που εχουν όρεξη να ανεβάζουν πράγματα που ειναι ψεύτικα !!!!

δεν δουλευει τιποτα !!!

Δημοσ.

Xbox360 Emulator ;

Ελπίζω να κάνεις πλάκα..Ξέρει τι ισχύ χρειάζεται για να τρέξεις Xbox360 Emulator ;

Εδώ τώρα τα τελευταία 2 χρόνια βγήκαν σωστοί Ps2 Emulators..

Όπως σου είπε και ο φίλος, περίμενε τα Windows 8 μπας και παίζουν Xbox360 Games όπως λένε οι φήμες..

Δημοσ.

Xbox360 Emulator ;

Ελπίζω να κάνεις πλάκα..Ξέρει τι ισχύ χρειάζεται για να τρέξεις Xbox360 Emulator ;

Εδώ τώρα τα τελευταία 2 χρόνια βγήκαν σωστοί Ps2 Emulators..

Όπως σου είπε και ο φίλος, περίμενε τα Windows 8 μπας και παίζουν Xbox360 Games όπως λένε οι φήμες..

Seriously? Δεν το είχα ακούσει!

Δημοσ.

Το Gears3 στο site της Microsoft είχε το PC σαν platform, κάτι θα γίνει.

edit : άκυρο, Multiple Platforms γράφει (ενώ υποτίθεται είναι exclusive)

http://www.dsogaming.com/news/rumor-is-gears-of-war-3-coming-to-the-pc/

τωρα το αν τα win8 θα παίζουν παιχνιδια απ το xbox θα μπορουσαν να βγάλουν πακέτο αναβάθμισης για τα 7αρια....

Μα πρέπει να προοθήσουν κάπως και τα Win8. :mrgreen:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μπορω να το βαλω το emulator στο λαπτοπ της υπογραφης μου??και γενικα τι system requirments εχει το emulator,αυτο που ειπατε πιο πανω για τα win8,πως θα υποστηριζουν παιχνιδια του xbox,ισχυει??

Δημοσ.

<p>παιδια μπορω να το βαλω το emulator στο λαπτοπ της υπογραφης μου??και γενικα τι system requirments εχει το emulator,αυτο που ειπατε πιο πανω για τα win8,πως θα υποστηριζουν παιχνιδια του xbox,ισχυει??</p>

Δεν υπαρχει emulator για xbox 360 .

Δημοσ.

Αν εννοεις να βαλεις τον δισκο του 360 στο pc με win8 και να παιξεις το παιχνιδι , οχι δεν ισχυει .

Ισχυει καπως αλλιως? Γινεται με καποιον τροπο δηλαδη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...