Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτήσω πως μπορω να γραψω η να βρω ορους χρησης για το site μου? εχω ακουσει οτι χρειαζεται δικηγορος, ισχυει? καποια αλλη λυση υπαρχει?

Δημοσ.

Κοίτα αν πρόκειται για άκρως επαγγελματικό site από το οποίο θα βγάζεις χρήματα (μισθό κανονικό) νομίζω πως ισχύει αυτό που λες. Τώρα για κάτι πιο low μόνο και μόνο το domain όνομα που έχεις καταχωρήσει για το site σου, σημαίνει πως έχεις την άδεια να ανεβάζεις υλικό (μοναδικό περιεχόμενο κυρίως). Επίσης υπάρχουν κάποιες εταιρίες, όπως η Creative Commons που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Δημοσ.

το site ειναι της υπογραφης μου και δεν ειναι για να βγαζω χρηματα σαφως :rolleyes: θα κανω παντως και μια ερωτηση στην εταιρεια που μου εδωσες φιλε silve! :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτήσω πως μπορω να γραψω η να βρω ορους χρησης για το site μου? εχω ακουσει οτι χρειαζεται δικηγορος, ισχυει? καποια αλλη λυση υπαρχει?

Εάν σου κάνουν, μπορείς να αντιγράψεις τους Όρους Χρήσης του παρόντος forum που θα βρεις εδώ.

Το μόνο που ζητάμε είναι μια μικρή αναφορά στο insomnia.gr (όπως κι εμείς αντίστοιχα ζητήσαμε άδεια και έχουμε αναφορά στην ιστοσελίδα από την οποία δανειστήκαμε τον σχεδιασμό των Όρων Χρήσης).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...