Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω μια παλιά τηλεόραση Hitachi που έχω στο χωριό και θα ήθελα κάποια οικονομική πρόταση στις 32 ίντσες. Το μόνο που θέλω να έχει οπωσδήποτε είναι ο απαραίτητος αποκωδικοποιητής για τα ψηφιακά κανάλια. HDMI θύρες φαντάζομαι ότι πλέον έχουν όλες (μπορεί να τύχει κανένα δανεικό PS3 για κανένα Pro). Κάποια προτίμηση σε εταιρεία δεν έχω (εκτός από μια αντιπάθεια προς τη Sony :devil: )

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας! Τ'ωρα που το είδα θυμήθηκα και τη δυνατότητα αναπαραγωγής multimedia αρχείων μέσω USB.

κοιτα και αυτη. την πηρα πριν 3 εβδομαδες και ειμαι υπερευχαριστημενος..!

http://www.bestprice.gr/item/2151023406/samsung-le32d550-32

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις κάποια ταινία μέσω USB; Τι αρχεία πάιζει (.avi, .mkv); Υποστηρίζει υπότιτλους .srt; Μου φαίνεται πολύ καλή για τα λεφτά της! :)

Δημοσ.

μεχρι στιγμης, εχει παιξει τα παντα. εχω δοκιμασει ταινιες avi, mkv (720p + 1080p).

η samsung εχει τον καλυτερο media player, που παιζει και DTS ηχο! ετσι δεν χρειαζεται να κανεις μετατροπη στον ηχο (σε AC3) για να ακους!

επισης την εχω συνδεσει και στο δικτυο, και βλεπω τις ταινιες απο το HTPC που ειναι αποθηκευμενες, απευθειας απο την τηλεοραση! ετσι δεν χρειαζεται καν, να βαζω στικακι, να τις φορτωνω και να τις βλεπω απο εκει!

αυτος ειναι και ο λογος που την προτιμησα απο την LG!!

ενας κολλητος μου πηρε την LG 42LK450 πριν 4 μηνες περιπου, και οταν ηρθε να του δωσω να δει μερικες ταινιες, του εβαλα και AVI και MKV. την αλλη μερα μου λεει, ρε συ την μια ταινια δεν την παιζει (MKV), την αλλη την επαιξε (AVI). και οντως πηγα και δοκιμασα κι εγω μερικες ακομα, και ειδα οτι οσες ειναι MKV-DTS, no go!!!

τοτε ειπα samsung και παλι samsung!! οχι οτι δεν ειναι καλες οι LG, αλλα ειναι σπαστικο αυτο, να μην παιζει καποια φορμα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...