Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις εχθές ήρθε η σύνθεση που παρήγγηλα από το visionstudio.Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένα καλώδιο(μπλε) που βγαίνει πίσω από το κουτί(Sharkoon T9 Value Middle Tower) usb ss και έχει επάνω ένα κάλυμμα και είναι ξέμπαρκο και άκυρο.Αν γνωρίζει κανείς τι είναι ας μου πει.Προς το παρρόν δεν μπορώ να ανεβάσω κάποια φωτογραφία.

Δημοσ.

Μαλλον καποια επεκταση για USB 3 θα ειναι αλλα χωρις φωτο δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια!

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Να και η φωτογραφία.

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img715/7907/img20120208203855.jpg'>http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img715/7907/img20120208203855.jpg

παρακαλώ βοήθεια!!

Να και η φωτογραφία.

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img715/7907/img20120208203855.jpg

παρακαλώ βοήθεια!!

αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πείτε μου,αν είναι να βγάλω και άλλη φωτογραφία

Δημοσ.

αυτο που σου ειπε ο stm00192 ειναι.

προσπάθησα να βγάλω το καπάκι και δεν έβγαινε!!Τι σόι επέκταση είναι αυτή?!Είναι άσχημο αισθητικά...Να το χώσω μέσα στο κουτί?

Δημοσ.

Εαν παρεις μητρικη με Usb 3 και δεν τα βγαζει πισω η μητρικη η τα βγαζει αλλα τα βγαζει και απο μεσα,το κουμπωνεις επανω και εχεις ακομη μια θυρα usb 3.τωρα εαν το θελεις η οχι,δικο σου θεμα.

Δημοσ.

Εαν παρεις μητρικη με Usb 3 και δεν τα βγαζει πισω η μητρικη η τα βγαζει αλλα τα βγαζει και απο μεσα,το κουμπωνεις επανω και εχεις ακομη μια θυρα usb 3.τωρα εαν το θελεις η οχι,δικο σου θεμα.

έχω την ga-990xa-ud3 πώς να το κρύψω το ρημάδι?

Δεν σε κατάλαβα!!Εγώ θέλω κάπως να το κρύψω και η ύστατη μου λύση είναι να είναι ξέμπαρκο στο εσωτερικό..

έχω την ga-990xa-ud3 πώς να το κρύψω το ρημάδι?

Δεν σε κατάλαβα!!Εγώ θέλω κάπως να το κρύψω και η ύστατη μου λύση είναι να είναι ξέμπαρκο στο εσωτερικό..

help! plz!

To καλώδιο καταλήγει στην μπλε Θύρα χωρίς να συνδέεται με την μητρική!Το καπάκι δεν βγαίνει από το usb ss!Τι να κάνω?

ορίστε

post-214147-0-50666800-1328735256_thumb.jpg

Δημοσ.

Η μητρική σου έχει δύο θύρες usb3 στην πίσω μεριά σε μία απο αυτές τις δύο μπορείς να συνδέσεις αυτο το καλώδιο (ώστε να γίνει αξιοποιήσιμη η μπροστά usb3 του κουτιού) αφόυ βέβαια καταφέρεις να βγάλεις το καπάκι απο το βύσμα πρώτα!!

post-74154-0-00306000-1328735737_thumb.jpg

Δημοσ.

Η μητρική σου έχει δύο θύρες usb3 στην πίσω μεριά σε μία απο αυτές τις δύο μπορείς να συνδέσεις αυτο το καλώδιο (ώστε να γίνει αξιοποιήσιμη η μπροστά usb3 του κουτιού) αφόυ βέβαια καταφέρεις να βγάλεις το καπάκι απο το βύσμα πρώτα!!

post-74154-0-00306000-1328735737_thumb.jpg

Δηλαδή θα δεσμεύσω μια θύρα στο πίσω μέρος για μια ελεύθερη θύρα στο μπροστά?Είσαι σίγουρος?! :whistle:

Δημοσ.

Δηλαδή θα δεσμεύσω μια θύρα στο πίσω μέρος για μια ελεύθερη θύρα στο μπροστά?Είσαι σίγουρος?! :whistle:

Ωωωωω ναι δυστυχως έτσι είναι με καποια κουτια που προσφερουν μπροστινη usb3 με αυτό το τυπο καλωδίου και όχι με header για εσωτερική συνδεση!!

Στο κάτω κάτω πόσες USB3 συσκευές έχεις???

Και μην στέλνεις PM με την μία αν καποιος δεν σου απαντήσει στο δευτερόλεπτο... φορουμ είνια όχι live chat! Φιλικά!!

Δημοσ.

Ωωωωω ναι δυστυχως έτσι είναι με καποια κουτια που προσφερουν μπροστινη usb3 με αυτό το τυπο καλωδίου και όχι με header για εσωτερική συνδεση!!

Στο κάτω κάτω πόσες USB3 συσκευές έχεις???

Και μην στέλνεις PM με την μία αν καποιος δεν σου απαντήσει στο δευτερόλεπτο... φορουμ είνια όχι live chat! Φιλικά!!

οκ έχεις δίκιο ευχαριστώώώώώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...