anrim27 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Θελω να παρω 2 usb modems και εχω βρει αυτα HUAWEI E220 απο ebay, λιγο πιο φτηνα. Θα υποστηριζονται ομως απο τα windows 7? Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο εξισου οικινομικο?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλο θα ειναι πριν παρεις κατι να μπεις μεσα στο site της εκαστοτε εταιρειας και να δεις αν δινει drivers>επισης εχει ανοιξει και ενα θεμα που λεγεται 3g router και θα μπορουσες να ρωτησεις εκει μεσα. http://www.insomnia.gr/topic/354671-3g-router/
anrim27 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Καλο θα ειναι πριν παρεις κατι να μπεις μεσα στο site της εκαστοτε εταιρειας και να δεις αν δινει drivers>επισης εχει ανοιξει και ενα θεμα που λεγεται 3g router και θα μπορουσες να ρωτησεις εκει μεσα. http://www.insomnia.gr/topic/354671-3g-router/ OK,poulinos.Σε ευχαριστω. Εψαξα λιγο και βρηκα οτι για να το χρησιμοποιησω σε windows 7 64bit υπαρχει μια διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να κανω update του firmware. Διαδικασια...,αλλα γινεται.
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 θελει firmware update.ενταξει δεν ειναι κατι δυσκολο.καλο ειναι να το κανεις το firmware update για να το εκμεταλευτεις στο επακρο οπως και για να διορθωσει το firmware υπαρχον bugs που υπηρχαν.up to date Που λεμε.απλα ισως χρειαστει το firmware update να γινει σε καποιο μηχανημα που να μην εχει windows 7 οποτε εκει θα χρειαστεις ενα πιο παλιο Pc.μπορει πχ να μην αναγνωριζεται σωστα σε windows 7 οποτε να μην μπορει να γινει και Update εκει και να χρειαστει πχ να το βαλεις σε vista η σε xp.απο την αλλη μπορει να αναγνωριζεται κανονικα απλα για x y λογω να μην παιζει το προγραμμα σωστα οποτε εκει ισως σε αφησει να κανεις και το firmware update απο τα 7αρια.αλλα δεν ειναι κατι.αλλιως πας σε αλλο stick που να παιζει εκ γενετης σε 7αρια.απλα το firmware update για μενα οταν παιρνω κατι ειναι must και παντα το κανω ειτε εχω προβλημα ειτε οχι.ποτε μου οσο θυμαμαι δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα που με παλιο firmware δεν το ειχα και ξεκινησε με νεο firmware.συνηθως το αναποδο.περναω firmware Λυνω προβληματα.οποτε οτι και να παρεις σε οτι λειτουργικο και να το βαλεις για μενα ξεκινα με firmware update απο την αρχη
anrim27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εχω βρει εδω την διαδικασια.Ελπιζω να μην ειναι κατι δυσκολο. Απο οτι διαβασα λιγο,οπως λες,μαλλον πρεπει να γινει το update σε υπολογιστη που εχει παλαιοτερα windows. Ενταξει ομως,υπαρχει υπολογιστης με xp Το παρηγγειλα πριν λιγο(πηρα μονο ενα για δοκιμη).Θα δουμε...
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 δεν μπορω να διαβασω τι γραφει λογω της γλωσσας που ειναι ισπανικα η οτι αλλο ειναι αλλα κατι δυσκολο δεν ειναι.βεβαια οι εικονες μου μιαζουν για windows 7 οποτε δεν ξερω αν το περνας σαν Removable device απλα και γινεται το update ετσι και μετα περνας το προγραμμα και το βρισκει.παιζει και αυτο επειδη τα μισα sticks αναγνωριζονται σαν usb mass storage στην αρχη και εχουν μεσα το προγραμμα που το περνας και μετα παιζει σαν 3g stick,Οποτε μπορει να το βαζεις σε windows 7 να το βλεπει σαν Mass storage οπως δειχνει στην εικονα μετα να του κανεις το Update .εφοσον γινει το Update λογικα του αλλαζει καιτο προγραμμα αλλα και το firmware και εσυ κανεις εγκατασταση το προγραμμα που λογικα ειναι για windows 7 και παιζει.επισης δεν ξερω αν το firmware update χρειαζεται γενικα για windows 7 η μονο για windows 7 64 bit οπως δειχνει η εικονα.αλλα και στις 2 περιπτωσεις καντο το firmware update για να εχεις και το τελευταιο firmware και το προγραμμα.ετσι και αλλιως μετα το firmware Θα παιζει και σε 64 bit αλλα θα συνεχιζει να παιζει κανονικα και σε οτιδηποτε αλλο λειτουργικο πχ vista.δεν θα χαθει δηλαδη το compatibility με τα προηγουμενα λειτουργικα για να πεις οτι δεν κανω το update διοτι θα εχω θεμα. Παταω στο site Το εικονιδιο με τα αγγλικα αλλα...
anrim27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ... Παταω στο site Το εικονιδιο με τα αγγλικα αλλα... Ναι,και σε εμενα δεν γινεται τιποτα με αυτο. Με την μεταφραση του chrome καταφερα να δω κατι.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ενταξει δεν προκειται να ειναι κατι δυσκολο.βαλε την μεταφραση του chrome εδω να δουμε τι λεει.νομιζα οτι ηξερες οτι γλωσσα ηταν αυτη για αυτο και εβαλες αυτο το Link.δεν ξερω αν στο site της huawei εχει εκει το firmware Η οδηγιες.ελπιζω το firmware Να μην κανει το προγραμμα στα ισπανικα ηοτι ειναι αυτα. αν και το wizard Το δειχνει στα αγγλικα .δες και στο site της Huawei>λογικα μπορει να εχει κατι,ή στο site Της vodafone αν θα παιξεις με vodafone.αλλιως δεν ξερω μπορει να σου περασει generic Προγραμμα η απλα να σου αλλαξει μονο κανα firmware. αν θα παιξει με αλλη εταιρεια κοιτα και στο site της αλλη εταιρειας πχ wind.αν και οσο ξερω αν αναγνωριστει σωστα απο τα windows(Πχ με το firmware)Μετα μπορεις να παιξεις με third party προγραμμα που ειναι πιο ελαφρυ οποτε εκει ισως να μην χρειαστει το firmware καν αν αναγνωριζεται στα 7αρια η να μην χρειαστει το προγραμμα της vodafone και απλα να περασεις το firmware.
anrim27 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Αυτο ειναι το μεταφρασμενο http://www.4shared.com/office/s2xtMpYO/DrSIS_Blog_-_How_to_install_th.html (μετα απο πολυ προσπαθεια το ανεβασα)
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 μαλλον και σε 7 αρια παιζει απευθειας.δεν βλεπω κατι για Firmware.στην ουσια λεει πως να το περασεις για να το δει και μετα απλα να περασεις το προγραμμα της vodafone μαλλον μια πιο νεα εκδοση.απλα το θεμα ειναι στο οτι δεν το αναγνωριζει σωστα και σου λεει πως να το κανεις να στο αναγνωρισει.τωρα αμα βρεις και firmware περασε το μηπως και αναγνωριζεται μετα σωστα αυτοματα χωρις να κανεις τις οδηγιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα