Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω για να εισάγω σε SQL 2008 απο αρχείο που διαχωρίζει εσωτερικά τις εγγραφές του με comma space {πχ

fordakias, query}, γνωρίζει κανείς ποιες παραμέτρους χρησιμοποιώ στο import wizard? Έχω ψάξει στo google αλλά δεν βρήκα κάτι που να με βοηθήσει. Βρήκα το παρακάτω link αλλά το αρχείο που χρησιμοποιεί διαχωρίζεται μόνο με comma.

Επεξ/σία από fordakias
Δημοσ.

Αν δε δωσεις περισσοτερες πληροφοριες πως να σε βοηθησουμε;

Αρα τα δεδομενα σου δεν ειναι φορμαρισμενα σωστα; Βαλε κομμα για delimiter και μετα βγαλε τα κενα απο το πινακα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Τι επιπλέον πληροφορίες θα μπορούσα να δώσω? Πρέπει να το κάνω κατά την εισαγωγή.

Δημοσ.

Το αρχειο ειναι text; Εχεις κενα μεσα στις πληροφοριες που θες να εισαγεις;

Αν δε σε ενδιαφερουν τα κενα, κανε ενα search για κενο και replace με τιποτα στο αρχειο σου για να στα βγαλει.

Οταν λες 'δεν αντιδράει έτσι όπως πρέπει.' τι εννοεις; Κανει import μερικα; ολα αλλα λαθος;

Δημοσ.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είχα πήξει. Δεν μπορούσα να το κάνω με replace. Μου απαγορευόταν. Έπρεπε η τροποποίηση να γίνει από τον SQL κατά την εισαγωγή. Τελικά κατάφερα να τα εισάγω όπως ακριβώς ήθελα με μια εντολή από τον SQL.

Το αρχείο φίλε είναι .txt . Όταν γράφω

Το έχω δοκιμάσει και δεν αντιδράει έτσι όπως πρέπει.

ήθελα να πω, πως με τον συνδυασμό {,}{ } or {, } ή κάτι απ όλα αυτά που είχα δοκιμάσει ως delimiter να μπορούσε να αναγνωρίσει το "comma-space" ώστε να διαχωριστούν οι στήλες μεταξύ τους. Αλλά δεν γινόταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...