fordakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για να εισάγω σε SQL 2008 απο αρχείο που διαχωρίζει εσωτερικά τις εγγραφές του με comma space {πχ fordakias, query}, γνωρίζει κανείς ποιες παραμέτρους χρησιμοποιώ στο import wizard? Έχω ψάξει στo google αλλά δεν βρήκα κάτι που να με βοηθήσει. Βρήκα το παρακάτω link αλλά το αρχείο που χρησιμοποιεί διαχωρίζεται μόνο με comma. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2012 από fordakias
Crizzt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Στο wizard, στο Columns, μπορεις να γραψεις οτι θες στο Columns delimiter. Εκει πατα κομμα και κενο.
fordakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Το έχω δοκιμάσει και δεν αντιδράει έτσι όπως πρέπει.
Crizzt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αν δε δωσεις περισσοτερες πληροφοριες πως να σε βοηθησουμε; Αρα τα δεδομενα σου δεν ειναι φορμαρισμενα σωστα; Βαλε κομμα για delimiter και μετα βγαλε τα κενα απο το πινακα.
fordakias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Τι επιπλέον πληροφορίες θα μπορούσα να δώσω? Πρέπει να το κάνω κατά την εισαγωγή.
Crizzt Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το αρχειο ειναι text; Εχεις κενα μεσα στις πληροφοριες που θες να εισαγεις; Αν δε σε ενδιαφερουν τα κενα, κανε ενα search για κενο και replace με τιποτα στο αρχειο σου για να στα βγαλει. Οταν λες 'δεν αντιδράει έτσι όπως πρέπει.' τι εννοεις; Κανει import μερικα; ολα αλλα λαθος;
fordakias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είχα πήξει. Δεν μπορούσα να το κάνω με replace. Μου απαγορευόταν. Έπρεπε η τροποποίηση να γίνει από τον SQL κατά την εισαγωγή. Τελικά κατάφερα να τα εισάγω όπως ακριβώς ήθελα με μια εντολή από τον SQL. Το αρχείο φίλε είναι .txt . Όταν γράφω Το έχω δοκιμάσει και δεν αντιδράει έτσι όπως πρέπει. ήθελα να πω, πως με τον συνδυασμό {,}{ } or {, } ή κάτι απ όλα αυτά που είχα δοκιμάσει ως delimiter να μπορούσε να αναγνωρίσει το "comma-space" ώστε να διαχωριστούν οι στήλες μεταξύ τους. Αλλά δεν γινόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα