pressgeo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σε όλους Έχω το εξής πρόβλημα bootcamp με windows 7, με ati radeon 6750M στον imac 21,5 2011, που έχω, δεν μπορώ να ρυθμίσω την φωτεινότητα καθόλου να την μειώσω δηλαδή η φωτεινότητα είναι στο τέρμα και με κουράζει. Η μπάρα φωτεινότητας βγαίνει τα κουτάκια κινούνται αλλά η φωτεινότητα δεν επηρεάζεται καθόλου όπως στο mac os. Επίσης δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών ati radeon 6750M ενώ είναι περασμένοι η drivers κανονικά. Καμιά λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών ati radeon 6750M ενώ είναι περασμένοι η drivers κανονικά. Καμιά λύση; Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό; Οι drivers για της κάρτες M(mobile ή κάτι τέτοιο)είναι διαφορετικοί από αυτούς για της «απλές» κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pressgeo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Σίγουρος δεν είμαι δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές, πως βρίσκω τις ρυθμίσεις για τους drivers που λες αφού είναι διαφορετικοί? Device manager οι drivers υπάρχουν εγκατεστημένοι, αλλά δεν μπορώ να βρω ρυθμίσεις για την κάρτα γραφικών, όπως σε nvidia πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Θα τη μειώσεις από τα power settings.Είναι πολύ εύκολο.Θα το βρείς αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenakos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κι εγώ αυτό ψάχνω να βρώ, μα είναι δυνατόν να μην έχει ρυθμιστή φωτεινότητας κάπου πάνω στην οθόνη ??? Πάντως έχει και αισθητήρα φωτός το οποίο ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φωτισμό του χώρου. Πας δηλαδή Control Panel > Location and Other Sensors και απλά κάνεις Enabled το Light Sensor. Είναι λίγο σπαστικό ωρες ωρες γιατι τρώει κατι κολλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Έχεις εγκαταστήσεις το Driver Package που σου δίνει η Apple τόσο από το CD, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή κατά την ώρα της διαδικασίας του Bootcamp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα