Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες χθες ενας φιλος μου εφερε ενα αντιγραμμενο dvd που ειχε γραψει καποιες συνεντευξεις που ειχε κανει (ειναι δημοσιογραφος) και μου ειπε οτι το τραβαγε camera.Oταν το εβαλα στο ps3 το εδειχνε κανονικα μονο που δεν γεμιζε ολη την εικονα της τηλεορασης αλλα ηταν πιο κλειστο φορματ σαν letterbox 4:3 αλλα λιγο πιο ανοιχτο .Αυτο δεν μπορω να το προσαρμοσω σε ολη την οθονη ?Μηπως φταιει οτι εχει γραφτει ηδη σε φορματ χαμηλοτερης αναλυσης ?Η τηλεοραση μου ειναι samsung hd οχι full hd.

Δημοσ.

Παιδες χθες ενας φιλος μου εφερε ενα αντιγραμμενο dvd που ειχε γραψει καποιες συνεντευξεις που ειχε κανει (ειναι δημοσιογραφος) και μου ειπε οτι το τραβαγε camera.Oταν το εβαλα στο ps3 το εδειχνε κανονικα μονο που δεν γεμιζε ολη την εικονα της τηλεορασης αλλα ηταν πιο κλειστο φορματ σαν letterbox 4:3 αλλα λιγο πιο ανοιχτο .Αυτο δεν μπορω να το προσαρμοσω σε ολη την οθονη ?Μηπως φταιει οτι εχει γραφτει ηδη σε φορματ χαμηλοτερης αναλυσης ?Η τηλεοραση μου ειναι samsung hd οχι full hd.

προσπαθισε να το ρυθμισεις απο το τηλεκοντρολ της τηλεορασης.δοκιμασε να βαλεις 16:9!το εχω παθει και εγω πολλες φορες αυτο σε διαφορες ταινιες!μπορει ομως και να μην ειναι και αυτο γτ και εμενα δεν φτιαχνει παντα!δοκιμασε το και αν δεν ειναι αυτο καλυτερα να σε βοηθησει καποιος αλλος απο το φορουμ!

Δημοσ.

Σε ταινιες δεν το εχω παθει ποτε γιατι ειναι ετσι και αλλιως γραμμενες σε 16:9 ...Toυλαχιστον οχι ακομα ,αλλα θα το δοκιμασω αυτο που λες να δω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...