Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Όσον αφορά τους φάκελους, δεν υπάρχει πρόβλημα αν έχει και καινούργιους, το overwrite θα ενεργοποιηθεί μόνο αν υπάρχουν ήδη κάποια αρχεία/φάκελοι, αν δεν υπάρχουν απλά θα αντιγράψει τα καινούργια στοιχεία.

2) Βεβαίως και μπορείς να πάρεις όλον τον φάκελο και να τον κάνεις σε μορφή Install. ΔΕν ξέρω σε τι μέγεθος είναι αλλά μπορείς να επιλέξεις το split σε όποιο μέγεθος σε βολεύει για να μπορείς να τα μοιράσεις σε dvd (αν βγαίνει πάνω από τα 4.47GB).

3) Το αν θα τρέξει χωρίς να γίνει από την αρχή install (Portable) εξαρτάται από το παιχνίδι. Μπορεί ναι μπορεί και όχι, μόνο αν το δοκιμάσεις θα ξέρεις σίγουρα.

4) Μπορείς να έχεις όσα patch θέλεις. Θα τρέχεις το ανάλογο Installer και αν του ορίσεις στην καρτέλα General, στο πεδίο Run after extraction να τρέχει το pes.exe (ή όπως λέγεται το εκτελέσιμο) από το σωστό path θα παίζει και το παιχνίδι.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Ήσουν πολύ βοηθητικός. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα όταν πάω σπίτι.

Αλλά πριν έχω ακόμη κάποιες ερωτησούλες.

4) Μπορείς να έχεις όσα patch θέλεις. Θα τρέχεις το ανάλογο Installer και αν του ορίσεις στην καρτέλα General, στο πεδίο Run after extraction να τρέχει το pes.exe (ή όπως λέγεται το εκτελέσιμο) από το σωστό path θα παίζει και το παιχνίδι.

Εδώ όταν λες θα τρέχεις, εννοείς κάθε φορά που είναι να παίξω για παράδειγμα 1 από τα 3 πατς, θα κάνω και install από την αρχή το πατς που θέλω? Ή θα κάνω μια φορά και θα επιλέξω διαφορετικό φάκελο εγκατάστασης και κάθε πατς θα έχει το δικό του exe όπου απλά πατώντας το θα ξεκινάει το παιχνίδι?

Επίσης μια διευκρίνηση στον οδηγό σου. Στο βήμα 3 που επιλέγουμε το create SFX archive, πάνω που αναφέρει archive name, βάζουμε όποιο θέλουμε εμείς ή πρέπει να είναι το exe που ήδη υπάρχει στο φάκελο με τα αρχεία που επιλέγουμε? Στην περίπτωσή μου PES6.exe?

Ακόμη στο βήμα 4 στο πεδίο path to exact, επιλέγω το μέρος που θα γίνει ο installer. Αλλά φαντάζομαι δεν έχει σχέση μετά για την εγκατάσταση? Μπορεί πχ να επιλέγω τα έγγραφά μου και όταν τον τρέξω να επιλέξω το μέρος που θα εγκατασταθεί?

Εκεί κάπου μπερδεύομαι για το πως μπορώ να έχω 3 ξεχωριστά πατς ταυτόχρονα, αφού όταν τρέξω τον installer θα επιλέξω τον φάκελο με το παιχνίδι και θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα αρχεία με αυτά του πατς. Ύστερα όταν θα πάω να τρέξω τον installer με το 2ο πατς, πάλι θα επιλέξω τον ίδιο φάκελο εγκατάστασης (που προυπάρχει το παιχνίδι) και θα αντικαταστήσει τα προηγούμενα αρχεία (του 1ου πατς) με αυτά του 2ου με αποτέλεσμα να μη μπορώ να παίξω το 1ο και το 2ο πατς όποτε θέλω...

Αλλά το απόγευμα θα κάνω δοκιμές και αν έχω απορίες θα ξαναποστάρω.

Σ' ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Ήσουν πολύ βοηθητικός. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα όταν πάω σπίτι.

Αλλά πριν έχω ακόμη κάποιες ερωτησούλες.

Εδώ όταν λες θα τρέχεις, εννοείς κάθε φορά που είναι να παίξω για παράδειγμα 1 από τα 3 πατς, θα κάνω και install από την αρχή το πατς που θέλω? Ή θα κάνω μια φορά και θα επιλέξω διαφορετικό φάκελο εγκατάστασης και κάθε πατς θα έχει το δικό του exe όπου απλά πατώντας το θα ξεκινάει το παιχνίδι?

Κάθε φορά που θέλεις να παίξεις διαφορετικό patch πρέπει υποχρεωτικά να τρέχεις και το ανάλογο sfx. Δεν μπορείς να τα χώνεις όπου θέλεις, δεν θα παίζει το παιχνίδι αν το κάνεις. Αυτό που σου είπα είναι να ορίσεις στο sfx να τρέχει και το εκτελέσιμο του παιχνιδιού ώστε με μια κίνηση να μπαίνει το patch και να τρέχει και το παιχνίδι, μετά το πατσάρισμα θα τρέχεις το παιχνίδι κανονικά από την συντόμευση του και όταν θέλεις να βάλεις άλλο patch θα τρέχεις το ανάλογο και ούτω καθεξής.

Επίσης μια διευκρίνηση στον οδηγό σου. Στο βήμα 3 που επιλέγουμε το create SFX archive, πάνω που αναφέρει archive name, βάζουμε όποιο θέλουμε εμείς ή πρέπει να είναι το exe που ήδη υπάρχει στο φάκελο με τα αρχεία που επιλέγουμε? Στην περίπτωσή μου PES6.exe?

Στο archive name βάζεις ότι θέλεις εσύ, π.χ. PES6-Patch1.exe το 2ο PES6-Patch2.exe, to 3o PES6-Patch3.exe κτλ ή όπως γουστάρεις εσύ. Είναι απλά το όνομα το αρχείου που θα δημιουργήσει το winrar και δεν έχει σχέση με το παιχνίδι.

Ακόμη στο βήμα 4 στο πεδίο path to exact, επιλέγω το μέρος που θα γίνει ο installer. Αλλά φαντάζομαι δεν έχει σχέση μετά για την εγκατάσταση? Μπορεί πχ να επιλέγω τα έγγραφά μου και όταν τον τρέξω να επιλέξω το μέρος που θα εγκατασταθεί?

Και όμως, έχει σχέση με την εγκατάσταση. Το path αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είναι το path του παιχνιδιού για να μπορέσει να δουλέψει το σύστημα. Το μέρος που θα γίνει ο Installer ορίζεται στην βασική καρτέλα όπου δίνεις το archive name.

Εκεί κάπου μπερδεύομαι για το πως μπορώ να έχω 3 ξεχωριστά πατς ταυτόχρονα, αφού όταν τρέξω τον installer θα επιλέξω τον φάκελο με το παιχνίδι και θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα αρχεία με αυτά του πατς. Ύστερα όταν θα πάω να τρέξω τον installer με το 2ο πατς, πάλι θα επιλέξω τον ίδιο φάκελο εγκατάστασης (που προυπάρχει το παιχνίδι) και θα αντικαταστήσει τα προηγούμενα αρχεία (του 1ου πατς) με αυτά του 2ου με αποτέλεσμα να μη μπορώ να παίξω το 1ο και το 2ο πατς όποτε θέλω...

Αλλά το απόγευμα θα κάνω δοκιμές και αν έχω απορίες θα ξαναποστάρω.

Σ' ευχαριστώ και πάλι

Έτσι δουλεύει το σύστημα. Κάθε φορά που θα θέλεις να παίξεις το ανάλογο patch θα πρέπει να το εκτελείς μια φορά και μετά θα παίζεις από την συντόμευση. Αν θέλεις το άλλο θα πρέπει να το ξαναπατσάρεις.

Εδώ δεν ξέρω αν σου επιτρέπει το παιχνίδι να το έχεις εγκατεστημένο τρεις φορές σε διαφορετικούς φάκελους, π.χ. PES6-1 PES6-2 PES6-3, οπότε να περάσεις τα 3 patch στο ανάλογο κατάλογο και να βγάλεις τρεις συντομεύσεις από τις ανάλογες εγκαταστάσεις. Μπορείς να το δοκιμάσεις με δύο και αν δουλέψει κάνεις όσες θέλεις.

Εννοείτε ότι θα χρειαστείς χώρο στον δίσκο επί τρία (ή επί όσα setup κάνεις) γιατί θα είναι τρεις όλες οι εγκαταστάσεις πλήρης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...