deadp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Για να ενεργοποιηθούν, πρέπει να τα δηλώσεις...
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εγω δηλωσα σε ενα καταστημα γερμανος εδω Λαμια οτι θελω το πακετακι και μου κρατησαν στοιχεια (ηταν αρκετα μεγαλη η λιστα) και υποτιθεται πως Τριτη περιμενουν παραλαβη οποτε τοτε να δουμε ποιος θα πρωτοπαρει..
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πηγα σημερα στο Germano οπου ειχα κανει την κρατηση την προηγουμενη βδομαδα και μου παν οτι τελειωσε η προσφορα λογω εξαντλησης. τους λεω οτι εχω κανει κρατηση απ'την αρχη της προσφορας μου λενε οτι απο τα κεντρικα του πηραν πως εξαντληθηκε και ετσι δεν πηρε κανεις το τηλεφωνο εδω Λαμια. εδω ειναι το ωραιο, αντι για το Samsung πλεον δινουν αυτο το alcatel (1+1) στα 35,80Ε (http://www.skroutz.g...tel-OT-217.html)
thes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 εδω ειναι το ωραιο, αντι για το Samsung πλεον δινουν αυτο το alcatel (1+1) στα 35,80Ε (http://www.skroutz.g...tel-OT-217.html) Πωλήτρια σε κατάστημα Γερμανός στη Θεσσαλονίκη ανέφερε το συγκεκριμένο Alcatel ως εναλλακτική λύση με παρόμοια τιμή, αλλά ανέφερε ακόμα ότι αν προορίζεται για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους δεν ταιριάζει. Ο λόγος είναι η χαμηλή του ένταση (του μεγαφώνου υπέθεσα, δε ρώτησα περισσότερα).
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Πωλήτρια σε κατάστημα Γερμανός στη Θεσσαλονίκη ανέφερε το συγκεκριμένο Alcatel ως εναλλακτική λύση με παρόμοια τιμή, αλλά ανέφερε ακόμα ότι αν προορίζεται για μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους δεν ταιριάζει. Ο λόγος είναι η χαμηλή του ένταση (του μεγαφώνου υπέθεσα, δε ρώτησα περισσότερα). το εδω ειναι το ωραιο ηταν 100% ειρωνικο..καθως το αλκατελ αυτο κανει 15 ευρω καινουργιο και αυτοι δινουν τα 2 στα 35,80 ενω το samsung συνεφερε καθως το ενα μονο του κανει 26 ευρω.
kingdragon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μάγκες πάτε και στα oteshop σήμερα τσίμπησα από κει.
nissan4ever Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μάγκες πάτε και στα oteshop σήμερα τσίμπησα από κει. Εννοείς ότι πηγες σε τυχαίο Oteshop και το είχε; Sent from my iPhone using Insomnia
kingdragon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Όχι ισχύει η προσφορά και στα Oteshop. Κιλκίς είμαι...
nissan4ever Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Όχι ισχύει η προσφορά και στα Oteshop. Κιλκίς είμαι... Μια δοκιμή θα με πείσει!!! Εφυγααα... Sent from my iPhone using Insomnia
grigas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 κάποιος που να το αγόρασε, θα μπορούσε να μας πει εάν έχει cosmote fw ή το κανονικό της samsung;
thes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Oteshop Ερμού, Θεσσαλονίκη, 1 τελευταίο πακέτο προσφοράς 1+1 σήμερα. Είχε και κανονικά πακέτα μίας συσκευής, τα οποία δεν ξέρω αν διατίθενται και ως προσφορά. Υποθέτω πως όχι.
zizu10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 κάποιος που να το αγόρασε, θα μπορούσε να μας πει εάν έχει cosmote fw ή το κανονικό της samsung; To κανονικό της Samsung αλλά όταν το άνοιξα με κάρτα sim της wind έγραψε στην αρχή "welcome to cosmote" και μετά "Wind"...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 To κανονικό της Samsung αλλά όταν το άνοιξα με κάρτα sim της wind έγραψε στην αρχή "welcome to cosmote" και μετά "Wind"... Μηπως το κουτι λεει καπου cosmocarta κλπ; Δεν μπορει, απο την κοσμοτε θα εχουν περασει τα πακετα...
PanosCy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται - και πώς - ενώ έχω πάνω το hands-free να μην έχω μόνο δόνηση όταν με καλούν;
zizu10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Μηπως το κουτι λεει καπου cosmocarta κλπ; Δεν μπορει, απο την κοσμοτε θα εχουν περασει τα πακετα... Βασικά είναι μέσα σε 2 κουτιά. Είναι ένα που γράφει απ'έξω whats up και περιέχει μέσα το πακέτο σύνδεσης και το κουτί του κινητού.Στο κουτί του κινητού δεν λέει τίποτα για cosmote...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα