Lefteris29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εχω ηδη αποφασισει να αλλαξω την καρτα μου 8800gt με την gtx560 απλα θα ηθελα τα φωτα σας στο τι μπορει να χαλασε στην 8800gt.. πριν μια δυο βδομαδες οταν επαιζα καποια παιχνιδια-απαιτητικα-στα 2-3 πρωτα λεπτα κολλαγε η εικονα και το μονο που φαινοταν ηταν χρωματιστες λωριδες-ο υπολογιστης κολλαγε εντελως και επρεπε να κανω restart για να επανελθει.. Με το riva tuner ανεβασα το rate λειτουργιας του fan sto 100% και πλεον επαιζα κανονικα, οχι πολυ ωρα κανα 20 λεπτο χωρις προβλημα..(δεν δοκιμασα παραπανω) μονο στο fsx παρολο που ειχα το fan sto 100% ξανακολλαγε στα 15 λεπτα παιχνιδιου.. Τι λετε να εφταιγε? Το fan τα επαιξε? Αν δηλαδη αλλαζα το fan μπορει και να γλυτωνα την αγορα καινουργιας? ειχα κοιταξει να αλλαξω και τους drivers αλλα δεν αλλαξε τιποτα.
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 οι χρωματιστές λωρίδες που λές είναι τα λεγόμενα artifacts. Οπότε πάρε την καινούργια καρτούλα γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου παραδόσει πνεύμα.
Lefteris29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 οι χρωματιστές λωρίδες που λές είναι τα λεγόμενα artifacts. Οπότε πάρε την καινούργια καρτούλα γιατί δεν ξέρεις πότε θα σου παραδόσει πνεύμα. ναι αλλα γιατι οταν ανεβαζω τις στροφες του fan λειτουργει κανονικα? εκτος φυσικα απο την περιπτωση του FSX..
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ναι αλλα γιατι οταν ανεβαζω τις στροφες του fan λειτουργει κανονικα? εκτος φυσικα απο την περιπτωση του FSX.. του έχεις αλλάξει πάστα και του έχεις καθαρίσει το ανεμηστιράκι?
driftingcris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Για διαφορικο σε βλεπω! :P Ή απο τα χρονακια τα επαιξε, η απλα θελει ενα καθαρισμα και καινουρεια θερμοαγωγιμη παστα
Lefteris29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 του έχεις αλλάξει πάστα και του έχεις καθαρίσει το ανεμηστιράκι? το ανεμηστηρακι το καθαρισα, παστα δεν εχω αλλαξει ποτε. Παιζει να του αλλαξω και να ειναι οκ? η τσαμπα κοπος?
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δοκίμασε φίλε μου , ότι την χρειάζετε την αλλαγή την θέλει αλλά μπορεί και να μην σου λειτουργεί πάλι.
Lefteris29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δοκίμασε φίλε μου , ότι την χρειάζετε την αλλαγή την θέλει αλλά μπορεί και να μην σου λειτουργεί πάλι. καλα τη αλλαγη την ηθελα και εγω εδω και καιρο και με την 560 στα 210ευρω ειναι καλη ευκαιρια-μπορει απλα να κανω την αλλαγη και να την εχω δευτερη για παν ενδεχομενο.
k0nan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 καλα τη αλλαγη την ηθελα και εγω εδω και καιρο και με την 560 στα 210ευρω ειναι καλη ευκαιρια-μπορει απλα να κανω την αλλαγη και να την εχω δευτερη για παν ενδεχομενο. κάπου θα σου χρειαστεί
sattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειχες παρει ειδηση οτι τα τσιπακια της nvidia εκει γυρω στη σειρα 8 ειχανε προβλημα? απο τη θερμοκρασια λιωνουν και κοβονται οι εσωτερικες τους συνδεσεις. Μερικοι, οταν τα παιξει τελειως η καρτα, τη βαζουν στο φουρνο, να λιωσουν και να ξανακολλησουν αυτες οι συνδεσεις. Αστο πεταξε τη και παρε μια νεας γενιας, αν δεν εχεις χρημα κοιτα και στα μετχ, υπαρχουν πολυ καλες ευκαιριες.
Lefteris29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειχες παρει ειδηση οτι τα τσιπακια της nvidia εκει γυρω στη σειρα 8 ειχανε προβλημα? απο τη θερμοκρασια λιωνουν και κοβονται οι εσωτερικες τους συνδεσεις. Μερικοι, οταν τα παιξει τελειως η καρτα, τη βαζουν στο φουρνο, να λιωσουν και να ξανακολλησουν αυτες οι συνδεσεις. Αστο πεταξε τη και παρε μια νεας γενιας, αν δεν εχεις χρημα κοιτα και στα μετχ, υπαρχουν πολυ καλες ευκαιριες. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη γιατι την εχω 4 χρονια και μεχρι προτεινος (1 μηνα πριν) επαιζα crysis 2 σε high settings χωρις προβλημα..το εχω ακουσει και εγω για τον φουρνο αλλα παραειναι τραβηγμενο για μενα. θα την παρω την καινουργια αν και εχω ελαφρια τσεπη.. που μπορω να ψαξω για μεταχειρισμενες?
sattack Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 εδω απο πανω δεν βλεπεις που γραφει αγγελιες ?! και σε οποιο αλλο site τυχαινει να μπαινεις, ριξε μια ματια στις αγγελιες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα