SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Οπως βλεπετε στην εικονα 1)Tο CPU Usage λεει οτι εχω 8 Cores ενω στην ουσια εχω 4 cores και 8 Threads (τα οποια και δεν ξερω τι ειναι) πως γινεται αυτο? 2)Το GPU Observer λεει Fan Speed 0% που σημενει οτι ο ανεστηρας δεν λειτουργει καθολου... αυτο γινεται γιατι ειναι απενεργοποιημενος ή γιατι δεν τρεχω καποιο παιχνιδι? και τελος οι θερμοκρασεις ειναι νορμαλ για απλη χρηση 40 βαθμους (για τον επεξεργαστη αλλα και την καρτα) μετα απο 5 ωρες ανοικτο? Η εικονα
kostaks3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Για τα cores δεν ξερω τι παιζει αλλα γινεται να παει μεχρι τοσο ακομα και με overclock; 2) Μηπως αυτο συμβαινει επειδη δεν υπαρχει τετοια τεραστια αναγκη ψυξης εφοσον ειναι σε idle κατασταση; Τελος,οι 40 βαθμοι ειναι πολυ καλοι (ιδανικοι νομιζω) για εναν υπολογιστη
SOADNICK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν τον εχω κανει OverClock... Δοκιμασα να παιξω MW2 και μετα απο 2' το εκλεισα η καρτα ειχε φτασει 68 βαθμους ΧΩΡΙΣ τον ανεμιστηρα να δουλευει...
stm00192 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Άνοιξε τον υπολογιστή σου και δες αν δουλεύει ο ανεμιστήρας της κάρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα