Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :) εχω αυτη την μητρικη:

85470379694852155966.png

Με αυτον τον επεξεργαστη:

10433831694242644660.png

Γινεται να βαλω πανω τον intel core i5 η θα υπαρξει προβλημα?

Ευχαριστω :)

Δημοσ.

ο intel pentium 4 ειναι καλυτερος απο 2Πυρινο? θα δω διαφορες? επισης θα εχω προβληματα με την καρτα ατι 6750 2gb? επισης αν αλλαξω μητρικη θα πρεπει να αλλαξω και μνημες κτλπα?

Δημοσ.
ο intel pentium 4 ειναι καλυτερος απο 2Πυρινο? θα δω διαφορες?

Θα δεις.

Προς το χειρότερο.

(...ο αδερφός, δεν λέει κάτι για ολ' αυτά...; :ρ)

Δημοσ.

τον ρώτησα και μου ειπε πως δεν θα δω μεγαλη διαφορα με εναν 4πηρηνο και σε σχεση με εναν 2πιρινο γιαυτο στην αρχη ειπα για 5πιρινο επισης τον ροταω αν μπορω να παρω new μητρικη κ λει βλακιες :P

Δημοσ.

ο intel pentium 4 ειναι καλυτερος απο 2Πυρινο? θα δω διαφορες? επισης θα εχω προβληματα με την καρτα ατι 6750 2gb? επισης αν αλλαξω μητρικη θα πρεπει να αλλαξω και μνημες κτλπα?

Μπα βαλε καλητερα Pentium 2 να παιζεις και BF3 :P

Για μνημες που ειπες, Αν παρεις μητρικη με socket για i5 ναι θα παρεις αλλες μνημες

τον ρώτησα και μου ειπε πως δεν θα δω μεγαλη διαφορα με εναν 4πηρηνο και σε σχεση με εναν 2πιρινο γιαυτο στην αρχη ειπα για 5πιρινο επισης τον ροταω αν μπορω να παρω new μητρικη κ λει βλακιες :P

Αναλογα για πια χρηση μιλας. Για παιχνιδια δεν θα δεις μεγαλη διαφορα με 4πυρινο, αλλα σε Multitask θα δεις.

Και τελος ο i5 δεν ειναι 5πυρινος. Η intel δεν εβγαλε ποτε επεξεργαστη με μονο αριθμο πυρινων, εκτος απο 1πυρινο :P .

Δημοσ.

αχα..τοτε καλα μου ελεγε...ο pentium 2 ειναι καλυτερος δλδ απο τον intel core 2 duo? θα δω διαφορα?

:shock: :shock: :shock:

Αμα σου πω οτι σε δουλεβα?

Οχι ο Core 2 Duo ειναι καλητερος απο τον Pentium 4

Δημοσ.

Σούτεργκ, βάλε στο Γκουγκλ "λιστ οφ Ίντελ ΣΙΠΙΓΙΟΥ προσέσσορς", και μπες στο αποτέλεσμα από Γουίκι και διάβασε για να μάθεις την ιστορία και τις διαφορές των επεξεργαστών.

Δημοσ.

αα :P hah ευχαριστω :)

:shock: :shock: :shock:

Αμα σου πω οτι σε δουλεβα?

Οχι ο Core 2 Duo ειναι καλητερος απο τον Pentium 4

οταν ελεγα καλα μου ελεγε ελεγα για τις μνημες οτι θα πρεπει να παρω καινουργιες οχι για τον επεξεργαστη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...