Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το καλυτερο παραμένει με διαφορά ο opera και έπετε ο dolphin.Ο chrome θέλει δουλίτσα ακόμα αν και θα κάνει καλό στον ανταγωνισμό στους browsers για android προς δικό μας όφελος.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν κοιτάνε που ο Chrome για Windows δεν μπορεί να παίξει ένα βιντεάκι χωρίς να κολλήσει.

υπερβολές, ένα bug είναι που εμφανίστηκε στην προ τελευταία version και μου φαίνεται ότι έπεσε upgrade διότι δεν τον βλέπω πλέον να κολλάει...

Δημοσ.

Ξενερα η απουσία flash...

Κατά τα άλλα για beta καλός είναι αλλά ο μαμά browser του παγωτου είναι καλύτερος, για τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξενερα η απουσία flash...

Κατά τα άλλα για beta καλός είναι αλλά ο μαμά browser του παγωτου είναι καλύτερος, για τώρα.

Το rendering που κάνει είναι μακράν καλύτερο από αυτό του stock browser. Προσωπικά για την ώρα δηλώνω ενθουσιασμενος (το λέω σιγά μη με ακούσουν οι ios συσκευές μου που κάθονται παραδιπλα)

Δημοσ.

υπερβολές, ένα bug είναι που εμφανίστηκε στην προ τελευταία version και μου φαίνεται ότι έπεσε upgrade διότι δεν τον βλέπω πλέον να κολλάει...

Όχι όπως πριν , αλλά ακόμα κολλάει και με 3 tab ανοιχτά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι όπως πριν , αλλά ακόμα κολλάει και με 3 tab ανοιχτά...

16.0.912.77 version σε 2 PC χωρίς κανένα πρόβλημα πλέον...

Δημοσ.

Από τους browser που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, o opera έχει το πιο ομαλό scrolling και πιο μεγάλη ακρίβεια όταν κάνεις κλικ σε κάποιο link, ο dolphin έχει πιο εύχρηστο interface, από τον maxthon αυτό που μ' αρέσει είναι ότι όταν πατάς το back button σε ξαναπάει ακαριαία στις προηγούμενες σελίδες χωρίς να τις ξαναφορτώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...